SevgiliminEvlilik Teklifi

Son durumu guncelliyorum kızlar, sevgilim benimle görüşmeye bir çiçekle gelmiş guzel de bir not yazmış... Oturduk guzelce açıkladı herseyi, kızgın oldugunu aslında gelmek bile istemediğini, keske sorunları konuşmak icin yuzyuze gelmemizi beklesen tarzında cümleler kurdu... Buradaki yorumlar da sayesinde ben de ona hak verdim, tam Hayalimdeki gibi olmadı ama olsun sonucta o kadar düşünüp hazırlamış... Uzaktan cok kırılganım yapım bu ama yanyanayken ona kızamıyorum yaptığı şeyler konusma tarzı etkileyici geldiği için canımı yakmıyor...uzakta ilişki cidden zor zaten yanınızda olamayan birini özlemek zor... Ancak düşününce benim için bu kadar çabalayıp derslerini erteleyip gelen , kendi kitap hazırlayan birine ben abartılı davranmısım... Tavsiyeleriniz icin saolun bana kırıcı olmayın lütfen 6 yılın stresi bu sonucta, uzak olmamızın stresi....aslında en onemlisi Teklifi bugun etmedi bu arada

Sen Allah'ından belanı mı istiyorsun bacım? Tövbe tövbe. :confused:

9 91Elif91 konı sahibi msjlara Cvp yAzdı da ben mi kaçırdım. Hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri dedik

Böyle adamlar neden kendilerini haketmeyen kadınlara denk gelir? Neden? Hala istediğim gibi olmadı falan diyor. Adam tamamen tedbir amaçlı sana yollamış hediyeyi ve açma diye de ısrarla uyarmış. Biraz kendisine saygı duyup açmasaydın zaten teklifini yüz yüzeyken edecekti. Dikkat edersen adamın planı o yokken senin kendi kendine teklifi görmen değil. Bir saygısızlık yapıp paketi açman yetmiyormuş gibi üste çıkıp adama güzel sürpriz yapamadın diye kızıyorsun. Evlilik teklifini ertelemeyi bırak, vazgeçse yeridir bence.

Benim eşim bana teklif bile etmedi. Biz sevgili olduktan kısa süre sonra telefonda biz ne zaman evlenebileceğiz dedi. Ve bu bizim ne düğünümüzü kötü yaptı ne evliliğimizi. 3 yıldır evliyiz, konusu açılınca laf çarparım, sonra şakaya vururuz, gelir geçer. Bana evlilik teklifi etmedi diye kıyameti koparmam, sadece olsa ne güzel olurdu diye sitem ederim. Ama evlilik teklifi etmemiş olması beni sevmediği anlamına gelmiyor. Bana değer vermediği anlamına da gelmiyor. Sadece çok heyecanlıydı o dönemde ve heyecanlandığında aklı başından giden bir adam, düzgün bir teklif etmesi gerektiğini bile unutmuş. O yüzden bu aramızda hiçbir zaman sorun olmadı bu. Çünkü mühim olan beni evlenmek isteyecek kadar çok sevmesiydi, bunu dile getirmemesi veya getirme şekli değil.

Burada adam bence son derece romantik bir sürpriz yapmak istemiş, sen o süprizi darmaduman ettiğin yetmiyormuş gibi bir de gayet haklı olduğunu düşünerek adama kızmışsın. Yeni yetme ergen olsan yine anlarım da bu yaşta bu kapris, adamın da bu zamana kadar böyle biri için hala süpriz yapacağım diye emek harcaması tuhaf. Çok üzüldüm adam için, onun yerine ben biraz ağır konuşmuş olabilirim o yüzden.

sevgiline yazık gerçekten o kadar düşünmüş sonuç azarlama emek harcamış düşünmüş kuzum allasen neyin tribi bu ben çocugun yerinde olsam gelmezdim bile bu davranışa teklif bile etmem zamana bırakırdım açama dediği halde açıp bide bağırıyorsun senin durmuna zeytinyağ olayı derler
ben nişanlıyım 28 gün sonra düğünüm olcak evlilik teklifi almadım bunu lafını sokuyorum orası ayrı ama şakaya vuruyoruz nişanlım etmedi diye mutsuz değilim sevmiyorum da değilim gayette aşıgız birbirimize

senin gibi ben de berbat etmiştim 3 gün küçüük bir yerde kalmıştık turistik orada çocuk kuyumcu bulamadığı iiçin almamış banada biraz daha evlenme işini ertelicez dedi 3 gün hem sinirden ağlamştm hemde rezil etmiştim 3.sün göndüğümzde beni bir mekana götrürüp canlı müzik eşliğinde edecekti lakin ben yerimden kımıldamaynca oturduğumm yerde sen ne sabırsız diyerk takmış kahkahayı atmıştım anladımki edişinnin önemi yoktu bize göre olmuştu komik bir çiftiz be gercekten burada hata senin çocuğun üzerine gitme özür dile abartma bunlar cidden basit şeyler..herkesn yaptığı gibi yapsa ne olacak ?

Siz içine limon sıkmasaymışsınız gayet güzel bir teklif olacakmış bence.

Degil mi ya hanedanligin son prensesi olarak boyle mi teklif almaliydin. Hic yakisiyor mu sana.

Bu cocuk sana gore degil birak bence. Belki kiymetini bilen birini bulur.

Hayalimde başka türlü canlandırmıştım o yüzden... 6 yıldır beraberiz sever eder ama bir türlü süpriz vs mevzularını ayarlayamaz... O da diyor ki ne vardı,ben seni bugün bir yere çağıracaktım orada yanımda aç diyip tam sen son sayfaya gelince yüzüğü sana verecektim üstüne bir de bana kızıyorsun diyor...

Iyi de herkes müthiş sürprizler hazirlayamaz ki... bu kadarını ayarlayanilmis ki bu bile standartlarin üstünde. Bence uzatmayin

Sen gerçek misin ya bi de adamı suçlamış kadın milleti işte benm eşim tanştk 1 hafta sonra evlenelim biz dedi teklif felan yok yani 5.haftada evlendik sana da böyle bi odun bulmak lazım:deli:

Allahım nolur fake olsun nolur böyle tipler olmasın şu hayatta... nolur ben kıymet bilmeyen bi insan olmayım aynı şekilde karşımdaki de..

Son durumu guncelliyorum kızlar, sevgilim benimle görüşmeye bir çiçekle gelmiş guzel de bir not yazmış... Oturduk guzelce açıkladı herseyi, kızgın oldugunu aslında gelmek bile istemediğini, keske sorunları konuşmak icin yuzyuze gelmemizi beklesen tarzında cümleler kurdu... Buradaki yorumlar da sayesinde ben de ona hak verdim, tam Hayalimdeki gibi olmadı ama olsun sonucta o kadar düşünüp hazırlamış... Uzaktan cok kırılganım yapım bu ama yanyanayken ona kızamıyorum yaptığı şeyler konusma tarzı etkileyici geldiği için canımı yakmıyor...uzakta ilişki cidden zor zaten yanınızda olamayan birini özlemek zor... Ancak düşününce benim için bu kadar çabalayıp derslerini erteleyip gelen , kendi kitap hazırlayan birine ben abartılı davranmısım... Tavsiyeleriniz icin saolun bana kırıcı olmayın lütfen 6 yılın stresi bu sonucta, uzak olmamızın stresi....aslında en onemlisi Teklifi bugun etmedi bu arada
Sevgiliniz köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme misali davranıyor gibi geldi bana.
Bu sürprizleri şimdi siz yönlendiriyorsunuz. Beğenmediğiniz zaman kızıyorsunuz falan. Evlendikten sonra adamın gerçek karakteri ile yaşayacaksınız. Durumunuza avucumun içinde gözüyle bakan adam size bu kadar detaylı sürprizler yapmayabilir. Bu kadar anlayışlı sabırlı olmayabilir. Ama siz aynı beklentili kadın olacaksınız. Aynı şekilde şımartılmak isteyeceksiniz. Ama sevgili zamanlarındaki hallerinizi bulamayacaksınız. Sonra da eşim çok değişti diye üzüleceksiniz. Evliliğiniz problemli geçecek. Kendi topuğunuza sıkıyorsunuz şuan.

Meraklı melahatlık yapmamış olsaydın hayatın boyunca unutamayacğın bir evlilik teklifi alacaktın

Öyle bir karakterde ki deli ediyor beni... Dün gece doğumgünü mesajı bile atmadı aramadı, halbuki gayet iyi ayrılmıştık yanyanayken... Eve geçerken şarkımız ne olsun diye bana soruyor, onu bile kendi seçmiyor böyle tavırlarına kızıyorum. Bugün de yer ayırttırmış akşama çağırıyor ama doğumgünümü geceden mesajla dahi kutlamadı, şarkıyı bana sormuş gibi oldu kendi karar vermedi bu huyları beni üzüyor.Bahanesi de bugün otelde kutlayacağım için dün mesaj atmadım diyor...

Öyle bir karakterde ki deli ediyor beni... Dün gece doğumgünü mesajı bile atmadı aramadı, halbuki gayet iyi ayrılmıştık yanyanayken... Eve geçerken şarkımız ne olsun diye bana soruyor, onu bile kendi seçmiyor böyle tavırlarına kızıyorum. Bugün de yer ayırttırmış akşama çağırıyor ama doğumgünümü geceden mesajla dahi kutlamadı, şarkıyı bana sormuş gibi oldu kendi karar vermedi bu huyları beni üzüyor.Bahanesi de bugün otelde kutlayacağım için dün mesaj atmadım diyor...
bu denli ince düşünen erkek dünyada yok. bayan sevgili edin sen. anca öyle sakinleşirsin sanki

İyi de adamın daha evvel bir hediyesini beğenmeyip bunu dile getirmişsiniz. Bir de üstüne evlilik teklifi şekli konusunda yıkıp geçmişiniz. Haliyle adamın, size bir şeyleri beğendirme husunda kendine güveni kalmamıştır ve her şeyi sorarak seçmeyi tercih eder bu saatten sonra. Şarkı da öyle olmuştur. Yine bu tavrınıza karşı hala sizin istediğiniz gibi olsun diye uğraşıyorsa da sizi gerçekten seviyordur diye düşünüp sevinmeniz lazım aslında.

Back