SevgiliminEvlilik Teklifi

:KK14: Bazen erkeklere çok hak veriyorum bu kadın milletiyle uğraşılmaz

Madem süprizi bozdun ki açma dediği şeyi bile bile açmak bence bir saygısızlıktır bari çaktırmasaydın

Öyle bir karakterde ki deli ediyor beni... Dün gece doğumgünü mesajı bile atmadı aramadı, halbuki gayet iyi ayrılmıştık yanyanayken... Eve geçerken şarkımız ne olsun diye bana soruyor, onu bile kendi seçmiyor böyle tavırlarına kızıyorum. Bugün de yer ayırttırmış akşama çağırıyor ama doğumgünümü geceden mesajla dahi kutlamadı, şarkıyı bana sormuş gibi oldu kendi karar vermedi bu huyları beni üzüyor.Bahanesi de bugün otelde kutlayacağım için dün mesaj atmadım diyor...

:işsiz::işsiz:
Gördüğüm kadarıyla siz burada yazılanlardan hiçbir şey anlamamışsınız ya da okumadan okudum demişsiniz.İnsanlar konunun başından beri size her şeyin istediğiniz gibi olmayacağını,hayatın filmlerdeki gibi olmadığını söylüyor,üstelik sevgilinizin ne kadar ince olduğundan defalarca kez bahsedildi buna rağmen hala ''doğumgünü'',''şarkı'' bilmem neleri için adama kızıyorsunuz.Tek başına seçse şarkıyı ''neden tek başına seçti,beni hiç düşünmüyor'' diyecektiniz bence.

Öyle bir karakterde ki deli ediyor beni... Dün gece doğumgünü mesajı bile atmadı aramadı, halbuki gayet iyi ayrılmıştık yanyanayken... Eve geçerken şarkımız ne olsun diye bana soruyor, onu bile kendi seçmiyor böyle tavırlarına kızıyorum. Bugün de yer ayırttırmış akşama çağırıyor ama doğumgünümü geceden mesajla dahi kutlamadı, şarkıyı bana sormuş gibi oldu kendi karar vermedi bu huyları beni üzüyor.Bahanesi de bugün otelde kutlayacağım için dün mesaj atmadım diyor...

Ne desek farketmiyor yani. Sadece bir konuluk anliyorsunuz. Onu genele yayamiyorsunuz. Neyse kapris hakkinda soylediklerim hala gecerli. Bir gun nerde hata yaptim derseniz bu konuya donun derim. Hos o kadar ben ben ben diyen bir insansiniz ki iliskiyi kuramazsiniz buyuk ihtimalle.

Ay bayılajammmm valla ya , yazık çocuğa yazık oyuncak olmuş elinde, yazık valla... Ah be ah

Bi önceki olaydan hic ders cikarmamissiniz okadar insanın söyledikleri etkili olmadı mı.Bu insanı kaybedersiniz sonra çok uzulursunuz.Kendinizi değerli mi hissetmiyosunuz çünkü bu durumdaysaniz adam size ne yapsa o değeri farkedemezsiniz.Hala bana önem vermiyo şunu eksik yaptı filan dersiniz.Kadin önce kendiyle mutlu olmayı basarabilmeli.Sonra muhtaç hisetmez belki

Bence sevgilinin sabrini çok zorlama her bardağı dolduran son bir damla vardır dolar taşar sonra çok pişman olursun Senin ilk yaptıgını ben yapsaydım kesin çok pişman olurdum hatta boş anıma denk gelmiştir diye kıvırmaya çalışırdım karşılığındada yüzükleri alıp ben ona evlenme teklifini ederdim gönlünü almaya çalışırdım gör bakalım ondan sonra nasıl daha da baş tacı yapardı seni Ama sen bence bir düşün adamı gerçekten seviyormusun seviyorsan fazla naz aşık usandırır canım...( her ne kadar beni tanımıyor olsanızda ben dost acı söyler derim )

sana süpriz yapmak için bu kadar uğraşmış, 12 saatlik yollardan filan geliyor. ama sen hem süprizi bozuyorsun hem üste çıkıyorsun. yazık bence çocuğa..

Uf çok sıkıcısın cidden.
Nasıl sana dayanıyor acaba?
Ben böyle mıyır mıyır tripli bir insanla asla bir ömür geçirmezdim yazık adama.
Çok sıkıcısın

Bugun nette okuduğum bir kaç konuya bir de herhalde bugun teklif edecek gene süpriz yapmıyor herseyi biliyorum sıkıcı diyerek yanına bilerek özensiz pantolon üstüme V yaka kazak makyajsız gittim kardeşim bile uyardı hatta boyle gitme diye... Oturduk ettik suratımı asıp durdum, dun bana söylediği sarkı çalmaya basladı ama hic şarkıcı adımızı vs söylemedi iyice sinir oldum... Biz boyle otururken bari gecenin tadını alayım biraz dedim, git bir ruj sur de foto çekeyim bari dedi beni biraz gulerken gorunce... Bir geldim ki geri degisik bir müzik çalmaya basladı, yanarlı donerli bir pasta süprizi yapmıs benim askım megerse:-) ve dun söylediği sarkı beni kandırmak içinmiş, şarkıcı benim icin bambaşka bir sarkı söylemeye basladı romantik birsey secmiş:-) onu kırdığım ve uZdugum icin pişmanım hem pasta hem o şarkıyı bulması masaya olan özeni ve yuzuk... Allah a sukur hikayemiz hata yapsam da guzel ilerledi:-))))

Bugun nette okuduğum bir kaç konuya bir de herhalde bugun teklif edecek gene süpriz yapmıyor herseyi biliyorum sıkıcı diyerek yanına bilerek özensiz pantolon üstüme V yaka kazak makyajsız gittim kardeşim bile uyardı hatta boyle gitme diye... Oturduk ettik suratımı asıp durdum, dun bana söylediği sarkı çalmaya basladı ama hic şarkıcı adımızı vs söylemedi iyice sinir oldum... Biz boyle otururken bari gecenin tadını alayım biraz dedim, git bir ruj sur de foto çekeyim bari dedi beni biraz gulerken gorunce... Bir geldim ki geri degisik bir müzik çalmaya basladı, yanarlı donerli bir pasta süprizi yapmıs benim askım megerse:-) ve dun söylediği sarkı beni kandırmak içinmiş, şarkıcı benim icin bambaşka bir sarkı söylemeye basladı romantik birsey secmiş:-) onu kırdığım ve uZdugum icin pişmanım hem pasta hem o şarkıyı bulması masaya olan özeni ve yuzuk... Allah a sukur hikayemiz hata yapsam da guzel ilerledi:-))))
Cidden pismanmisin:))
Ne cekti be adam.
Bi evlilik teklifi edecem diye

Cidden pismanmisin:))
Ne cekti be adam.
Bi evlilik teklifi edecem diye

6 yıldır beni üzmüştü bazı konularda bugun beni cok guzel kandırdı cok özenmiş cok hoşuma gitti gecmisi kapattım cok mutlu etti sonunda:-)

Evliya gibi diye böylelerine diyorlar heralde o_O

Çocuğa yazık olacak :işsiz:

hayatının hatasını yapmış garibim :lülülü:Allah yardımcısı olsun. Dilerim bizi yanıltırsın çocuğun kıymetini bilir üzmezsin ama bana bu çocuk seninle evlendiği zaman gözünde ki perde kalkınca seni boşar gibi geliyor ki Allah korusun.Bak burda sana bu kadar yorum yapan abla kardeşlerini dikkate al ve kendine çeki düzen ver. çok yükseklerdesin sende sadece sıradan bir insansın ve kaf dağını sen yaratmadin ayakların yere bassın. üzme çocuğu da kendini de .

Back