- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 129.891
- Puanlar
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir karakterde ki deli ediyor beni... Dün gece doğumgünü mesajı bile atmadı aramadı, halbuki gayet iyi ayrılmıştık yanyanayken... Eve geçerken şarkımız ne olsun diye bana soruyor, onu bile kendi seçmiyor böyle tavırlarına kızıyorum. Bugün de yer ayırttırmış akşama çağırıyor ama doğumgünümü geceden mesajla dahi kutlamadı, şarkıyı bana sormuş gibi oldu kendi karar vermedi bu huyları beni üzüyor.Bahanesi de bugün otelde kutlayacağım için dün mesaj atmadım diyor...
Öyle bir karakterde ki deli ediyor beni... Dün gece doğumgünü mesajı bile atmadı aramadı, halbuki gayet iyi ayrılmıştık yanyanayken... Eve geçerken şarkımız ne olsun diye bana soruyor, onu bile kendi seçmiyor böyle tavırlarına kızıyorum. Bugün de yer ayırttırmış akşama çağırıyor ama doğumgünümü geceden mesajla dahi kutlamadı, şarkıyı bana sormuş gibi oldu kendi karar vermedi bu huyları beni üzüyor.Bahanesi de bugün otelde kutlayacağım için dün mesaj atmadım diyor...
Bi önceki olaydan hic ders cikarmamissiniz okadar insanın söyledikleri etkili olmadı mı.Bu insanı kaybedersiniz sonra çok uzulursunuz.Kendinizi değerli mi hissetmiyosunuz çünkü bu durumdaysaniz adam size ne yapsa o değeri farkedemezsiniz.Hala bana önem vermiyo şunu eksik yaptı filan dersiniz.Kadin önce kendiyle mutlu olmayı basarabilmeli.Sonra muhtaç hisetmez belkiÖyle bir karakterde ki deli ediyor beni... Dün gece doğumgünü mesajı bile atmadı aramadı, halbuki gayet iyi ayrılmıştık yanyanayken... Eve geçerken şarkımız ne olsun diye bana soruyor, onu bile kendi seçmiyor böyle tavırlarına kızıyorum. Bugün de yer ayırttırmış akşama çağırıyor ama doğumgünümü geceden mesajla dahi kutlamadı, şarkıyı bana sormuş gibi oldu kendi karar vermedi bu huyları beni üzüyor.Bahanesi de bugün otelde kutlayacağım için dün mesaj atmadım diyor...
Cidden pismanmisin:))Bugun nette okuduğum bir kaç konuya bir de herhalde bugun teklif edecek gene süpriz yapmıyor herseyi biliyorum sıkıcı diyerek yanına bilerek özensiz pantolon üstüme V yaka kazak makyajsız gittim kardeşim bile uyardı hatta boyle gitme diye... Oturduk ettik suratımı asıp durdum, dun bana söylediği sarkı çalmaya basladı ama hic şarkıcı adımızı vs söylemedi iyice sinir oldum... Biz boyle otururken bari gecenin tadını alayım biraz dedim, git bir ruj sur de foto çekeyim bari dedi beni biraz gulerken gorunce... Bir geldim ki geri degisik bir müzik çalmaya basladı, yanarlı donerli bir pasta süprizi yapmıs benim askım megerse ve dun söylediği sarkı beni kandırmak içinmiş, şarkıcı benim icin bambaşka bir sarkı söylemeye basladı romantik birsey secmiş onu kırdığım ve uZdugum icin pişmanım hem pasta hem o şarkıyı bulması masaya olan özeni ve yuzuk... Allah a sukur hikayemiz hata yapsam da guzel ilerledi)))
Cidden pismanmisin:))
Ne cekti be adam.
Bi evlilik teklifi edecem diye
Evliya gibi diye böylelerine diyorlar heralde
Çocuğa yazık olacak