Sevgilimin eski eşini aklımdan atamıyorum

Kız kardeşi sizden büyük mü yani büyükse çokta büyük değildir herhalde 2 yaş anca
ben her ihtimali düşünürüm
sen yokken eski eşinin konusu açılır falan aman aman
ben bile gerildim burda hiç gelemiyorum böyle şeylere

yazdıklarnız içimi rahatlattı, teşekkürler.

Bak eğer konuştuğum adam eski eşinden 'o' istediği için ayrılmış olsaydı ve tekrar bir araya gelmeselerdi, belki bende senin gibi kafama takardım. Hani genelde ayrılmayı seçen değil de, terk edilmiş gibi olan tarafın içinde bir şeyler kalır, sanki hikaye daha tamamlanamamış gibi hisseder. Ama bunlar 2. kez de denemişler ve olmayacaklarını tamamen anlayıp, birbirlerinin hayatından çıkmışlar. Bence tekrar denemeleri seni rahatlatması açısından güzel bir şey. Yani 2. kez bir araya gelmeye çalışan çift çoktur ama bunu denedikten sonra 3. kez tekrardan başlamaya çalışan çifti ben hemen hemen hiç görmedim desem yeridir.

Eğer kadın ayrılmışsa, adamdan kaynaklı büyük bir sorun vardır fikrine de katılmıyorum. Artık günümüzde ekonomik özgürlüğü olan, kızlarının boşanmasını başlarına büyük bir felaket gelmiş gibi algılamayan daha modern bir aileye sahip kadınlar hele ki ortada çocuk yoksa en ufak bir anlaşmazlıkta çok rahat boşanmayı düşünebiliyorlar.

Son olarak arkadaşlarıyla arasına girmeye çalışırsan, sen kötü olursun. Çocukluk arkadaşlarıymış, senelerdir de kopmamışlar ve bundan sonra da kopacaklarını bekleme. Evlenince de bu böyle olur. O insanlar belki 10 yıllardır iyi kötü her anında onun yanında olmuşlardır, baksana kardeş gibiler diyorsun. Eğer tercih yapmaya zorlarsan seni seçse onlarla görüşmelerini azaltsa bile bunu sana mutlaka yansıtır.

Yav tmm ben de ayniyim kabul de konu sahibi zaten kıskanıyor di mi

Bak ben bir şey yazmıyorum.
Ee kıskanç belli ki buraya konu açmış
umurunda olmasa dert eder mi ?
ben diyorum seven adam arkadaşını da siler ne var yani
benim eşimin de çok iyi arkadaşları vardı gerçi onlar erkekti
ama dedim ben bu tip adamlarla arkadaş olmanı istemiyorum
o gün oldu bıçak gibi kesti
artık aramıyorlar bile
eşim de aramıyor halinden memnun halı saha maçına bile beni götürüyor
birlikte geziyoruz çocuklarımızla

Mutluluğunuz daim olsun.

Ben konuya yorum yapmayayım.

Ne işim olur böyle bir adamla. Komik zeki vsmıymış. Etraf komik zeki adam dolu. Benim eşim de öyledir mesela. Arkadaşları ile tanıştım onlar da çok zeki komik falan. Bırakın gitsin. Birinin ilk eşi olmakla ikinci eşi olmak arasında alpler kadar fark vardır heralde.

Benim eşim 6 yıl biriyle aynı evde yaşadı. Hatta aldırmasalardı çocukları olacaktı. Ama eşim artık onu hiç umursamıyor. Hatta birlikte kızı bulup facebooktan fotolarına baktık. Bazı şeyleri aşmassanız hayatı kendinize zehir edersiniz. Durup dururken sevgilinize eskiyi hatırlatmayın bence. Eğer hala seviyor olsaydı ikinci denemede ayrılmazdı.

anlattığına göre ilk ciddi ilişkin,bu takıntılara devam edersen son olur haberin olsun,erkekler çekemez böyle kadınları,huzur isterler,ayrıca arkadaş grubundan koparmaya da çalışmayın paniğe kapılabilir erkek kısmı

Herkesin bir gecmisi var caniim, kimisi evlenmis kimisi sevgili olmus vs.
Senin yapacagin adamin gecmisine takilmak degil, suanki durumunuzu iyi anali etmek.
Aşiksin gozun bir sey gormuyor, cok iyi dusun, insan aşikken mantigini cok kullanamayabilir

İnanamıyorum ya nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz

lütfen bana nasıl kafaya takılmayacağı konusunda ders verin :)

evet kesinlikle katılıyorum...benim için ilk ciddi beraberlik ve ilk kez aşık oluyorum. amatörce davranmak istemiyorum.

evet kesinlikle katılıyorum...benim için ilk ciddi beraberlik ve ilk kez aşık oluyorum. amatörce davranmak istemiyorum.
gayet kendinden emin gittiğinde eğlenmene bak bence. ya bilmiyor olsaydın böyle düşün ...eski baldız olayı seni motive etsin bu anlamda sen sevgilini mutlu edersen kendin otomatik olarak mutlusun...fazla sıkıntıya gelemez erkekler.keyfine bak bence

İnanamıyorum ya nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz
Ben de eşimden önce ciddi bir birliktelik yaşadım. Kör kütük aşıktım evlenrcektik neyse ayrıldık bir şekilde. Mesela ona hissettiğim şeyleri eşime hissetmedim. Eşimi sevdim ama ona gerçekten aşıktım. Çok acı çektim. Gurursuzluk yapıp her gün aradım. Sonra eşimle tanıştım. Hatta eskisini unutamamıştım tanıştığımda. Eşimle paylaştım. Dertleştim. Sevgili değildik tabi o zaman. Gel zaman git zaman eşimle sevgili olduktan sonra eski sevgilim beni onla gördü. Aramalar buluşmak istemeler. Buluştum sonunda. Ağladı karşımda. Çok acı çekiyorum sen haklıydın. Ben seni kaybettim her şey benim suçum ne olur dön geri falan filan. Ama hiçbir şey hissetmedim. Ben artık onu seviyorum dedim. Öyle dediğim halde sabahın 4 ünde içer içer beni arar affet beni diye ağlardı. Velhasıl kelam hiç etkilenmedim. O yüzden rahatım. Biten bitiyor. Eski sevgilimle eşimin ismi aynı bu arada. Bir gün oturup birlikte baktık facebooka ne yapmışlar hayatları nasıl diye. Eşim ondan ayrıldıktan 2 yıl sonra benle tanıştı. Ve eski kız balerindi. Dünya bale günü mü nr varmış o gün mesaj atmış. Günümü kutlamadın vs diye. Eşim crvap vermemiş. Sonra babası hastalanmış. Eşimi aramış. Eşim hastaneye yatmasına yardım etmiş falan. Bendrn önce oluyor bu olaylar. Ona geri dönmesi için 2 yıl gibi bir sürede bir sürü şey olmuş ama dönmemiş. Hayatında kimse olmadığı halde. O yüzden bu kadar rahatım. Sevse dönerdi zaten. Niye boşa kıskançlık yapayım ki. Ben de eski sevgilimi çok severdim. Ama geri döndüğü halde dönmedim. Hala bazen anılarımız gelir aklıma. Ama seviyor muyum özlüyor muyum? Hayır. Biten bitmiştir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…