İyi akşamlar arkadaşlar. 30 yaşında bekar işinde gücünde bi kadınım. Bundan 8 ay önce biriyle tanıştım. Günlerce dil döktü peşimden koştu ve bende zamanla etkilendim sevdim. 5 ay falan görüştük. İte kalka ilerleyen birşeydi çünkü bana göre psikolojik sorunları vardı. Ummadığım anda gereksiz tepkiler verip olayları çok büyütüyordu. Ben konuşmasam günlerce küsüyordu falan. Fakat ayrılmak istediğimde asla yanaşmayan taraf hep oydu. Bi zaman sonra hayatında bi takım karışıklıklar oldu ailesiyle arası bozuldu, sağlık sorunları çıktı, işten ayrılmak zorunda kaldı vs. O dönemlerde de aramız çok iyi değildi. Birgün o son damla bardağı taşırdı sanırım ve beni sevdiğini ama bi süre zamana ihtiyacı olduğunu benimle konuşmak görüşmek istemediğini söyledi. Ne yaptıysam nafile beni görmezden geldi bi duvar ördü aramıza. Tamamen kendimi suçlamıyorum evet hatalarım var ama inanın elimden geleni yaptım yanında olabilmek için ama izin vermedi.
Şuan aradan tam 3 ay geçti. Ben tabiki çok üzüldüm ama kızgınlığım biraz olsun bişeyleri aşmamı sağladı. Sosyal medyadan engelledim falan. O sırada biriyle tanıştım. Bana o kadar değer veriyor o kadar ilgili ki. Beni mutlu edebilmek için elinden geleni yapıyor. Ben tam unuttum derken bu eski sevgili fake hesap açıp konuşmaya çalıştı benimle. Bi kaç gün sürdü onun olduğunu anlamam. Beni sevdiğini söyledi sürekli ve hayatımda biri olup olmadığını öğrenmeye çalıştı sürekli. En sonunda ben o olduğunu anladım ve söyledim bunu ona. Ne kabul etti ne kabul etmedi diyeyim. Şey dedi mesela kim olduğumu söylersem sevgime karşılık verecek misin diye sordu. Sanırım yüzü olmadığının farkında. Tam ben ona bişeyler soracakken tak diye kapattı o fake hesabı. Şuan benim nedense yine içim tekrar sızlamaya başladı. Her zaman ki tutarsızlığı ve dengesizliği hem sevdiğini söyleyip hem ortadan yok olmak ilk defa yaptığı bişey değil ama beni tekrar üzmeyi kafamı karıştırmayı başardı. Sizce amacı ne olabilir?