Sevgilimin eski eşini aklımdan atamıyorum

bakir olup olmaması değil takıldığım. aynı yatağı paylaşmışlardan kastım aynı eve aynı düzene sahip olmaları. bir hayat kurmuş olmaları. eski eşinden ayrıldıktan sonra da birileriyle tanıştırılıp görüştülülmüş mesela. onlara hiç takılmıyorum. ama eski sevgiliyle eski eş çok farklı.
hıı anladım ne yapacaksın aşık olmuşsun sevmişsin evlilik bile düşündüğüne

göre böyle kabullenip geçmişi deşmemen gerek yoksa hiç bir zaman mutlu olmazsın

bakir olup olmaması değil takıldığım. aynı yatağı paylaşmışlardan kastım aynı eve aynı düzene sahip olmaları. bir hayat kurmuş olmaları. eski eşinden ayrıldıktan sonra da birileriyle tanıştırılıp görüştülülmüş mesela. onlara hiç takılmıyorum. ama eski sevgiliyle eski eş çok farklı.
İçten içe kıyaslayacak illa ki
o yemeğe bunu koymazdı
o kıyafetimi böyle ütülerdi
böyle yapardı böyle yapmazdı vs
ben de olsam hiç baştan bulaşmazdım
kıskancın en önde bayrak taşıyanıyım çünkü

evlenmiş boşanmış sevgililer ediniyorsunuz sonra ciddiyete biniyor evleniyorsunuz sonra burda anaaaam konuların serisi kapanmıyor..bırak takılıyorsan devam etme sen önüne bak sen gibi birine ..ama yook biliyorum illa bu olacak şu an çok cazip..Allah pişman etmesin.

ilk kez birisine karşı böyle duygular hissettim. normalde kolay beğenmeyen ve herşeye bir kulp bulan biriyim ama sevgilimi ilk gördüğüm andan itibaren inanılmaz bir çekim hissettim. eski eşini başından beri biliyordum ama ne yapayım, kendimi ne kadar tutabilirim ki...başından beri bunu sorun edebileceğimi biliyordum ama duygularım artınca kıskançlığım da arttı işte.

ya aslında o kızı ben de çok sevdim. kız kardeşini yani. bana çok canayakın davrandı. ayrıca samimi dürüst bulduğum bir insan. o grupta genel olarak rahatsız olduğum bir kişi yok. bana da samimi davranıyorlar hepsiyle iyi anlaşıyorum. ama işte ne de olsa o kadının kız kardeşi. acaba o kadın gene sevgilmin hayatına girmeye kalkarsa bu kız bu sefer ona yardım eder mi, sevgilimin aklını çelmeye çalışır mı gibi sorular beynimi kemiriyor ister istemez. çünkü seviyorum onu ve kaybetmekten çok korkuyorum.
ıstemez bence merak etme kendı ayrılmıs zaten ama soyle bı durum var gecmısi sılerdım kolaylıkla olmus gecmıs derdım ama suna takılırdım ben bu adam kadın bırbırlerını sevmısler boşanmıslar kadın ayrılmaıs boşanma sebeplerı gercekte tam olarak nedır bunu öğrenmeden bı cıddıyet kurmazdım

herkesın eski var,ben bu adamın öle bişey yapacağını hıssetmedim,nedne bılıyomusun,denemişler tekrar,içlerinde bişey kalmış,gelmışler bır araya veee bitirmişler...artık bişey yok
ama başıma gelenı anlatayım,bende boşanmış biri ile görüştüm,evlenecektık,ama bır kez dahi aklıma gelemdı eskisi ile ilgili birşey,lakın :))gel gör ki adam kendını altadan o kaıdna geri döndü :)ü<üldüm,ama sonra aklım dank etti,demekki evlensenkde onunla görüşecekti dedim,ve neden bu hiç aklıma gelmedı onada şaşırdım :)ve bu ınsanla 5 yıl tanışıklığım,2 yıl sevgili oluşum,ama ınan bana bu adam için geçerli dğeil o drum,rahat ol,konuş kaygılaırnı,anca o çözer bu durumu..haa bence o kızda bışey yok,

Eski eşe bu kadar takılıyorsan bu ilişkiyi bitireceksin.
Kuruntuları ilişkine yansıtmaya başlamışsın bile.
Evlenince bunu her gün adamın başına kalkacaksın ve mutsuz olacaksınız.

yani bilemiyorum cocugun dusuncelerı elbette nedır ne degıldır
bende 2. evlılıgımı bekar bırıyle yaptım
senı temın ederımkı eskı esım aklıma gelmıyor kk olmasa , ayrılıs seklımızle alakalımıdır bılmıyorum elbette 5 sene doldu bız ayrılalı

sevgilimin dediğine göre onun da aklına hiç gelmiyor. içinde en ufak bir şüphe kalmış olsa benle başlamazdı bundan eminim. bana olan duygularından hiç şüphem yok. gözlerinde o sevgiyi görebiliyorum. ama evli kalmış olmaları ve bu kadar çok ortak arkadaş beni rahatsız ediyor elimde değil. eninde sonunda bir yerde karşılaşacağız, o zaman ne yapacağım, nasıl br tavır tavır takınacağım da aşırı kıskanç gözükmeyeceğim onu blmiyorum hiç.

çünkü burada bdv dertlerını oku butun kadınlar boşanma defalarca farz olmasına ragmen acaba evlılıgım kurtulur mu bı umut dıye boşanmaya yanasmıorlar kadın boşanmaya yanasmıssa cıddı bı sorun vardır dıye dusunuyorum

sevgilimin dediğine göre onun da aklına hiç gelmiyor. içinde en ufak bir şüphe kalmış olsa benle başlamazdı bundan eminim. bana olan duygularından hiç şüphem yok. gözlerinde o sevgiyi görebiliyorum. ama evli kalmış olmaları ve bu kadar çok ortak arkadaş beni rahatsız ediyor elimde değil. eninde sonunda bir yerde karşılaşacağız, o zaman ne yapacağım, nasıl br tavır tavır takınacağım da aşırı kıskanç gözükmeyeceğim onu blmiyorum hiç.
Seni seviyorsa rahatsız olduğun arkadaşlarıyla sensiz görüşmesin
söyle bakalım kabul edecek mi ?

çünkü burada bdv dertlerını oku butun kadınlar boşanma defalarca farz olmasına ragmen acaba evlılıgım kurtulur mu bı umut dıye boşanmaya yanasmıorlar kadın boşanmaya yanasmıssa cıddı bı sorun vardır dıye dusunuyorum

valla her kadın da aynı değil...ben bu kadının kız kardeşini iyi tanıdım mesela. aile yapılarını da az çok biliyorum. maddi durumları iyi, tiki diye tanımlayabileceğimiz cinsten insanlar. dolayısıyla anlaşamadığı kişi eşi de olsa hayatından çıkarmakta tereddüt edecek nsanlar değiller. aile baskısı vs gibi durumlar yok, rahat insanlar yani. ama demek ki tam olarak bitirememişler bazı şeyleri ve bir daha denemişler. kadın mesaj atmış, unutamadığını söylemiş. neden bir daha başladın diye sordum. sen de mi unutamamıştın dedim sevgilime. boşluktaydım ve değişip değişmediğini merak ettim dedi sevgilim. ama hiçbir şey hissetmediğimi anladım. benim için esra dan (kız kardeşi) farksız olmuştu artık dedi .

valla her kadın da aynı değil...ben bu kadının kız kardeşini iyi tanıdım mesela. aile yapılarını da az çok biliyorum. maddi durumları iyi, tiki diye tanımlayabileceğimiz cinsten insanlar. dolayısıyla anlaşamadığı kişi eşi de olsa hayatından çıkarmakta tereddüt edecek nsanlar değiller. aile baskısı vs gibi durumlar yok, rahat insanlar yani. ama demek ki tam olarak bitirememişler bazı şeyleri ve bir daha denemişler. kadın mesaj atmış, unutamadığını söylemiş. neden bir daha başladın diye sordum. sen de mi unutamamıştın dedim sevgilime. boşluktaydım ve değişip değişmediğini merak ettim dedi sevgilim. ama hiçbir şey hissetmediğimi anladım. benim için esra dan (kız kardeşi) farksız olmuştu artık dedi .
bence kızkardesınden öğrenmeye calıs kendı anlattıgıyla yetınme neden boşanmıslar ıyıce öğren

Seni seviyorsa rahatsız olduğun arkadaşlarıyla sensiz görüşmesin
söyle bakalım kabul edecek mi ?

bunu yapmayacağını biliyorum. çünkü bu insanlar çocukluktan beri arkadaşı. onlarla zaman geçirmeyi çok seviyor. hatta çoğu zaman bana haber dahi vermeden onların yanına gitmiş oluyor. öyle alışmış hep çünkü. ben de abşından beri bunu kabullendim ve öyle davrandım. uyum sağladım onlara. ben de gittim yanlarına, çoğu zaman beraber takıldık. hatta bizim ilişkimzin şu anda bu kadar iyi olmasının uyum sağlamamzın sebebi de benim de onun arkadaşlarıyla iyi anlaşmam diye düşünüyorum. sevgilim kalabalık arkadaş gruplarından çok keyif alıyor. bir hsonu paintball a gittik mesela dğer hsonu pikniğe. böyle etknliklere bayılıyor ve benim onlara katılmamı da çok seviyor.

eski eşinin de hayatında biri varmış fakat daha yeni ayrılmışlar. yani şu an bekar kendisi. ben biraz da bu yüzden tereddüt ettim açıkçası. benden kesinlikle haberdar, kız kardeşi muhakkak söylemiştir. e şimdi kendisi de boşta kaldı. acaba tekrardan mesaj atıp denemek ister mi. veya sevgilimi hiç aradı mı. arasa bana söylerdi diye düşünüyorum ama bu konuda hassas olduğumu biliyor. belki de saklıyor diye düşünmeye başladım.

Ben ihtimal vermedim açıkçası.
Hem akıllarında kalmasın diye denemişler bir kez daha olmamış.
Sevgilin aklı başında bir adamsa açıkça senin hayatında olduğunu belirtir eski eşine.

Yazdiklarini okurken kendimi gordum.bugunlerde ayni duygulari bende yasiyorum.sevdigim kisinin eski esini kiskaniyorum.o icimi rahatlamak icin elinden geleni yapiyor endiselerimin yersiz oldugu konusunda

bunu yapmayacağını biliyorum. çünkü bu insanlar çocukluktan beri arkadaşı. onlarla zaman geçirmeyi çok seviyor. hatta çoğu zaman bana haber dahi vermeden onların yanına gitmiş oluyor. öyle alışmış hep çünkü. ben de abşından beri bunu kabullendim ve öyle davrandım. uyum sağladım onlara. ben de gittim yanlarına, çoğu zaman beraber takıldık. hatta bizim ilişkimzin şu anda bu kadar iyi olmasının uyum sağlamamzın sebebi de benim de onun arkadaşlarıyla iyi anlaşmam diye düşünüyorum. sevgilim kalabalık arkadaş gruplarından çok keyif alıyor. bir hsonu paintball a gittik mesela dğer hsonu pikniğe. böyle etknliklere bayılıyor ve benim onlara katılmamı da çok seviyor.
İşte sensiz gitmeyecek
kim kıymetli anlayacaksın onlar çocukluk arkadaşı olabilir sen de hayat arkadaşı olacaksın
ileride evlendiğini düşün her zaman eşinin peşinde gidemeyeceksin ki
hamile olursun bebeğin olur misafir gelir
o da çıkıp gider
ben olsam kaldıramam
yani gitsin erkek erkeğe ama dediğiniz gibi kardeş yada başka kızlar olacaksa orda dur derim

Yazdiklarini okurken kendimi gordum.bugunlerde ayni duygulari bende yasiyorum.sevdigim kisinin eski esini kiskaniyorum.o icimi rahatlamak icin elinden geleni yapiyor endiselerimin yersiz oldugu konusunda

peki bu duygularla nasıl başa çıkıyorsun? her ne kadar sevgilime güvensem de kıskanmaktan ve acaba kadın bir daha arasa görüşmek istese kabul eder mi diye düşünmekten kendimi harap ediyorum. mutlu değilim ve o da bunun farkında.

İşte sensiz gitmeyecek
kim kıymetli anlayacaksın onlar çocukluk arkadaşı olabilir sen de hayat arkadaşı olacaksın
ileride evlendiğini düşün her zaman eşinin peşinde gidemeyeceksin ki
hamile olursun bebeğin olur misafir gelir
o da çıkıp gider
ben olsam kaldıramam
yani gitsin erkek erkeğe ama dediğiniz gibi kardeş yada başka kızlar olacaksa orda dur derim

bunları da düşünüyorum haklısın. grubundaki insanları tanıdığım için bu zamana kadar rahatsız olmadım. mesela kız kardeşi fesatlık yapan biri olsaydı ben de başından beri hiç dayanamazdım ama o kadar olgun ve eğlenceli insanlar gibiler ki...zaten yaşları da benden büyük. ben mi çocukluk ediyorum diye de düşünüyorum.

X