Sevgilimin eski eşini aklımdan atamıyorum

hah evet tam olarak da korkum bu işte. tamam sonuçta zamanında kız istediği için ayrılmışlar. ama daha sonra kızın da içinde bitiremediği şeyler lmuş ki tekrar mesaj atmış görüşmek istemiş. yeniden başlamışlar. bu kez de sevgilim bitirmiş. e şimdi sevgilimin hayatında biri var. kız tekrar takıntı yapar ulaşmak ister, denemek ister diye kaygılıyım. geçen gün bir araya geldiğimizde devamlı baktı göz ucuyla. bizi kesti. sevgilimin de anlamaması imkansız. aptal olması lazım bunın için ve aksine çok da zekidir yani. zaten bence anladığı için o da bir an önce kalkmak istedi. ben daha fazla büyütmeyeyim diye bana boşuna üzülüyorsun vs diyor ama hala kızın kasten bu hareketi yaptığını kabul etmiyor. etse belki bu kadar öfkelenmeyeceğim.

ya bosversene, takilma boyle seylere, benim esimin eski esinden kizlari var, dusun oyle yada boyle cocuklar icin yeri gelecek ayni ortamda bulunmak zorunda kalacaklar. ona guveniyorsan neyi dert ediyorsun. zaten aralarinda bag bile kalmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…