Sevgilimin eski eşini aklımdan atamıyorum

O kadını çok sevmişti, evlenmişti sonra sevmekten vazgeçmiş boşanmış .İki kere, iki tarafın da birer kere bitirdiği bir ilişki var ortada. Demek ki istememişler. Yaşanıp bitmiş tüketilmiş insanlar, senin sandığın gibi bir şey beslese yine onla olurdu. Ayrıca evlenmiş tecrübeleri var, evlenmeyenlerin de var. Ne olacak ki? Yaşanıp bitiyor, eh yeni bir şeye başladığında aklında hep onlar dönmüyor. Hem evlenip boşanmak sevgilinin ayrılmasından daha farklı, bıkkınlık oluyor içinde. sanmıyorum, eski karısına aşık olsa onun için çabalardı.

arkadaşlar en son gelişmeyi yazamadım. şu anda sevgilimle kavgalıyız...

üzerinden birkaç gün geçti. en son kadının kız kardeşinin doğum günü partisi var demiştim. bu partiye biz de gittik. ve o kadını orda gördüm tahmin ettiğim gibi...o da direk bizi fark etti. çok fazla kalmadık, ben sevgilime lütfen çok durmayalım dedim o da rahatsızlığımı anladı. çok az durup tebrik edip kalktık, hatta pastanın gelmesini de beklemeyecektik ama biz kalkmaya hazırlanırken gelince iki dk da onun için kaldık. biz ayrılırken arkadaşlarla vedalaşıp öpüşüyorduk. tam çıkmaya hazırlanırken bu kadın bize uzaktan el salladı ve gayet şımarık bir biçimde "güle gülee" dedi sinirimden kudurdum. gözlerim doldu. bütün gecemiz zehir oldu. çok tartıştık...o kadar mutsuzum ki. bu satırları yazarken dahi ellerim titriyor...ne yapacağım ben...

kadın resmen bizimle dalga geçti...şu anda tam olarak anlatamıyorum ama onun o el sallarkenki halini, yüzünü, ses tonunu duysaydınız...yürüyün anca gidersiniz gibi bir tavrı vardı...deli oldum...kaç gün geçti ama sanki daha on dk önce olmuş gibi etkisi altındayım.

Ben olsam oluruna bırakırdım. Ancak eski eşin kardeşine karşı temkinli olabilirdim. İnsanları tanımadan çok yakınlaşmamak lazım zaten. Fazla güvenme, takma da.

güzelim o arkadaş grubundan kopmazsa daha çooookkkk gözyaşı dökebilirsin. sevgilini sen biliyorsun zamanla yavaş yavaş arkadaş grubundan koparsan mesela(sürekli plan yapsan onlar çağırdığında planımız var dese)

evet ne olursa olsun bu arkadaş grubundan kopması lazım...ama yapamayacak gibi. ben ne yapacağım bu durumda bilemiyorum...

evet ne olursa olsun bu arkadaş grubundan kopması lazım...ama yapamayacak gibi. ben ne yapacağım bu durumda bilemiyorum...

ya sürekli meşgul etmeye çalışsan plan yapsan(arkadaşları çağırınca planım var demek zorunda kalsın). eninde sonunda arkadaşları çağırmayı azaltacaktır zamanla, bu arada sevgilin de güzel zaman geçirdiği için anlamaz niye tavır aldıklarını.
ikinci seçenekte olmadı bodoslama kavga çıkaracaksın(bunun sonucunda arkadaş grubunu seçersede yol yakınken bitmiş olur) yoksa çoookkk üzülürsün çok. o kadının kardeşine de çok güvenme derim, güler yüzlü ol ama mesafeni hissetsin

ne var bunda senın hıc eskı sevgılın olmadı mı? tesadufende olsa aynı ortamda karsılastıgın falan adı ustunde eskı es, hadı cocukları falan olsa ıster ıstemez hep ıletısım halınde olacaklar, esınde mesafe sınırını koruyamadı dıyelım bundan rahatsızlık duyabılırsın..
ama adam senı ortamına sokmus, eskı esın kardesı bıle adamın senı sevdıgını soylemıs, demekkı modern ınsanlar kı olan olmus onume bakarım modunda takılıyorlar hem eskı esı unutmasa yenıden evlenmek ıstemezdı buna emın olabılırsın.
benım esımın ıkıncı evlılıgı cocukta var mecburen hergun eskı esıyle ıletısım halınde , eskı esı aılesıyle de gorusuyor ama bı zhıc bır araya gelmedık , hatta yanımda bazen muhabbet esnasında adınında gectıgı oluyor ama artık onun bır hukmu yok ne esım ıcın ne benım ıcın..!!! adı ustunde eskı , esınızınde onun gozunde bır degerı yoktur buna emınım...

boyle seylerı kafaya takıpta anınızı zehır etmeyın!!

Surya takildim ben
'Yillar once bu kizlada samimi olmuslar, hatta kocasiyla o vesileyle tanismislar'.
Bu kdar genislermi ya gercekten?
Yani eski esinin kiz kardesiyle bi ara sevgililerdi; snra ablasiyla evlendi.
Ve suanki kocasida o ara bunlar sevgiliykenmi tanismis burakla?
Sonra zaten burakla ayrilmislar ve bu ikisi evlenmis.
Ve su an ayni arkadas grubundalar hala.

Dogrumu anladim?

kız kardeşinin bu kadar iyi niyetli olması ne kadar olgun bir davranış (mı acaba). ya içinden 'kardeşimle de böyle olmuştu' diye geçiriyorsa? sınıf arkadaşlarından sevdiğin birileri çıkmaya başladılar ve ayrıldılar diyelim. erkek arkadaş buluştuğunuzda yeni kız arkadaşını getirdi. ne düşünürsün? buna bile gıcık olurum ben, değil kız kardeşimle evlenip boşanması.

erkek arkadaşın da eski eşinin gruptaki boşalan yerini seninle doldurmaya çalışıyor olabilir. erkek arkadaşınla bunu konuş. senin hayatında hiçbir şey değişmedi, oyuncu değişikliği yapmışsın gibi hissediyorum de. yarın bir gün tekrar karşılaşabilirsiniz bu grupla olduğun sürece ve ya ben yanında olursam de. kız kardeşinin doğum gününe de kesinlikle gitme.

ikna etmeye bak ne diyim..

hayır canım. sevgilimin çocukluk arkadaşı var adına ahmet diyelim. benim sevgilimin eski karısı bu ahmetin karısının kız kardeşi. yani sevgilimle eski karısını tanıştıran bu çift.

işte ben de bu kadar olgunluk içerisinde ne yapacağımı bilemiyorum. o kız da kocası da gayet rahatlar. sıcak davranıyorlar. hatta dediğim gibi benim için önemli olan burak ın mutluluğu o da senle çok mutlu vs vs diye konuştu bile benle kız. ama dediğin gibi ne de olsa kız kardeşi. yarın öbür gün bizim aramızda ne olsa gider ona anlatır. veya o kadın sevgilimi tekrar aramak onla konuşmak isterse bu kız yardımcı olabilir.

ben sevgilime buna benzer şeyler söylediğim zaman ne kendisinden ne arkadaş grubundan yana endişe etmemem gerektiğini söylüyor. kendi kendime kuruntu yapıyoruşum. geçmiş geçmişte kalmış. zaten uzun zamandır o kadınla bir araya gelecek ortamlardan kaçınıyorlarmış ikisi de. kazara bir araya geldik zaten önemsemem, ama sen rahatsız olacağın için ayrılırım o ortamdan diyor. yani onun için de no problem gruptakiler için de. tek takan benim ona göre.

ama maalesef o kızın doğum gününe gittik ve eski eşle de orda karşılaştık. üstte anlattım. ve kadın o kadar da rahat bir tip değil gibi geldi bana. bizden rahatsız oldu, üstüne üstlük dalga geçti.

Sevgilin eski eşinin böyle dalga geçercesine el sallamasına ne diyor peki ve neden seni haklı bulmuyor hala?

o hareketi ona da çok garip geldi. yapmamalıydı diyor. ama ısrarla bu zamana kadar yanlış bir şey yaşanmadığını bundan sonra da yaşanmayacağını söylüyor. bizim aramızda bir şey kalmadı diyor. kızın o hareketini de kasten yapmadığını iddia ediyor bir de. beni çıldırtan da bu oldu zaten. hala kasıtlı değil diyorsun basbayağı bizi huzursuz etmek için yaptığı anlamsız bir şeydi anlamıor musun dedim. ikide bir problem etmeye değecek bir şey yok boşuna tartışıyoruz şu anda deyip durdu.

ben konuştum konuştum.ilk kez nelere kırıldığımı anlattım. rahatsız oluyorum, ben yokken arkadaşlaının yanına onun da gelebileceği düşüncesi aklımdan çıkmıyor dedim. ısrarla zaten gelmiyoruz ama gelsek ne olacak ki diyor. cidden farklı dünyalarda yaşıyormuşuz gibi hissettim o gece. ben ne desem ne anlatsam da benim kurularım olduğu sonucuna varıyor hep...aramız da bozuk kaç gündür bu yüzden...

canım özür dilerim, tüm yanıtları okumadım. geçmiş olsun ama eşin de kusura bakmasın böyle olacağı belliydi. bile bile lades.

düşünsene, biri sana kimseye söyleme diye bir şey söylüyor. çok sadık olan insanlar var mıdır bilmiyorum ama etrafa yaymazsın ama en azından en yakın arkadaşına söylersin. e kız kardeşi de eski eşe söylüyordur bence olanları. hatta sizi görmek için bile gelmiş olabilir.

bir de, herkeste olan 'önceden değer vermediğin oyuncakla başkası oynayınca oyuncağı geri isteme' durumu söz konusuysa ya da söz konusu olabilme ihtimali varsa ne olacak? tamam, evlilikleri yürümedi ama kız kardeşi mutluluğunuzu anlatıyordur eski eşe.

bence bir de bu şekilde anlatmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…