Sevgilimin eski eşini aklımdan atamıyorum

evet haklısın. ben de zaten bunu düşünerek kendimi rahatlatıyırum. 2.kez denemişler sonuçta ve olmadığını bu kez sevgilim kendisi görmüş işte diyorum. ama kadın bu kez hırs yapar mı acaba, hayatında biri olduğunu öğrenince tekrar aklını çelmek ister mi diye düşünmeden edemiyorum.

arkadai grubu gayet olgun kişilerden oluşuyor. large lık mı deil mi nasıl adlandırılır artık bilemiyorum ama araya boşanma girmiş olması sevgilimle o kızın dostluklarını zedelememiş. kız da zaten bana bunu ima etti. ben burak ı kardeşim gibi severim kardeşimden ayırmam. o mutluysa biz de mutluyuz gibi şeyler söyledi. yani sorun etme demek istedi herhalde bir anlamda.

ya gruba her an o kadın da gelecekmiş korkusu yaşıyorum. bir de kız kardeşi onunla ilgili bir şey anlatır mı diye. onun muhabbeti dahi açılsın istemiyorum. yoksa o gruptan rahatsız değilim aksine çok tatlı insanlar ama bundan emin olamıyorum işte.

o zaman sorunun ne? olgun buluyomussun iste davranislarini.. dert etmemen lazim

Eski esle eski sevgili arasinda bi fark yok. Hatta evlilikte duygular daha da öldügü icin eski sevgiliden bile onemsiz. Senin hic ciddi sevgilin olmadigi icin cok muhim bi sey saniyosun. Bak adamin karisi sevmediginden bosamis adami. O kadar ölmüs duygular. Takilacak bi sey yok.

Kız kardesiyle görüşmesi çok Saçma .Hem o nasıl kardesmis öyle. Ben şahsen tahammül edemezdim kardeşimin eşini bir başkasıyla masamda görmeye.

Sen kadini gordun mu.senin rakibin olabilecek standartta mi.benimkinin eski esi benden 10 yas buyuk.sevgilimden de 4 yas.gencligi ve guzelligi kalmamis artik diye kendimi teselli ediyordum.

Hiç kimse vazgeçilmez değildir.Tabiki unutmuştur kaç yaşında adam yahu.Ergen mi bu birini unutmadan ötekiyle takılsın.Ama ben olsam böyle biriyle ilişki yaşamam,neden? Çünkü anlayışlı ve sağduyulu bi insan değilim.Çok çevresi olan çok arkadaşı olan eski sevgilileriyle aynı ortama girme ihtimali olan insanları ben kaldıramam.Bide seversem iyice mutsuzluktan geberirim.Kendime bunları yaşatmak yerine,sosyal çevreden yana sınırlı,eski sevgiliden yana ortak arkadaşı olmayan insanlar kalp ben.Zaten herkesin tanıdığını ben tanımasamda olur,herkesin gördüğünü ben görmesemde olur.Resmen mutluluk için bunu felsefe edindim.O yüzden heleki evlenmiş boşanmış yani birine soyadını vermiş birlikte yaşamış hobaaaadüğün dernek kurulmuş.Bize ters beya.Bünye kaldırmaz.Sende öyleysen kendi şartlarını çok zorlama derim.Sen bilin artık gerisiniii.

Ben istemezdim şahsen sevgilimin eski baldızıyla görüşmesini. Yani sonuçta biz milletçe meraklıyız, illaki ablası merak edip soruyordur, illa ki dedikodumu yapıyorlardır diye düşünürdüm. Bu düşünceler beni paranoyaklaştırırdı. Ha illa ki görüşmesi gerekiyorsa sevgilime bozulduğumu çaktırmayıp cool davranmaya çalışırdım ama muhtemelen beceremezdim :) Kolay gelsin sana

çok teşekkür ederim. böyle düşünmek içimi rahatlatıyor gerçekten

Benim de vardı boşanmış olan bir vatandaş. Eski eşiyle ara ara köpeklerini görmek için görüşüyordu, hatta ilk tanıştığımızda yarım ağızla söylemişti eski eşinde olduğunu ve arada görmeye gittiğini, benim tepkim "kıyamam ya özlüyorlardır, git tabii, sen de özlüyorsundur" olmuştu ve gerçekten sorun etmedim, etmem de.

Bir şey olacaksa, siz istediğiniz kadar endişelenin, kuruntu yapın, olacaktır. Olacağın önüne geçemezsiniz. Ama endişelerinizle, stresinizle ilişkinizi bizzat siz olumsuz etkileyebilirsiniz.

Kaldı ki çocuğu olan birçok eski eş de senelerce görüşmeye devam ediyor.

takıntı yapmışsın. eski eş anladıgım kadarıyla sorunlu bir tip de değil adamı rahat bırakmış.. hep ondan o kadın diye bahsediyorsun..

hayatına kimse girmemiş birini bulsanız bile o yaşa gelip de kimseyi sevmemiş birini bulamazsınız zaten. imkansızı istiyorsunuz. herkes birileriyle beraber ve o kişiler eskiden başkalarıyla beraberdi. dünyanın işleyişi bu. böyle düşünmeye çalışın.

ilişki bittikten sonra bir daha denemişler ve bu demek oluyor ki bir daha asla yürümeyeceğini anlamışlar. artık önlerine bakıyorlardır herhalde.

öte yandan fazla yüzgöz bir ortam gibi geldi, eski eşinin kız kardeşiyle görüşmek zorunda değil hala. araya azıcık mesafe koymasını isteyebilirsiniz, rahatsızlık duymanız olası. şunu da söylemeden geçemeyeceğim, eski eşinin kız kardeşi size ne kadar yakın olursa olsun, temkinli davranın.

canım benim bende eşimin ikinci hanımıyım, biten bitmiştir. düşündükçe kendini ve ilişkini yaralarsın. ha ben kendimi tutamam kurarım diyosan ilerde ayrılırsın söyleyim sana.

Böyle kafaya takarak kendi iliskinizi zedelediginin farkindamisin acaba. Olabilir gayet normal birsey. Sakın o arkadas grubundan koparmaya çalışma.bilakis içlerine gir samimi davran. Ve artık sevgilinin onlarla ve seninle yeni güzel anıları olsun değilmi.

canım bu kadar arkadaş delisi bi erkekten iyi koca olmaz onu söyleyeyim. bence eski eşine takacağına bu arkadaş mevzusuna takıl biraz. sana haber vermeden gitmesi, evlendiğinde ben gidiyorum deyip evden çıkması anlamına gelir ki. bayan olmanın gerekleri yüzünden her zaman eşinle gidemeyebilirsin. evlilik zor zaten bi de sen kıskancım takıyorum diyosun bunun sonu pek hayırlı olmayabilir. bak bende 2. eşim ama aklıma hiç eskiye döneceği,aklı kaldığı vs gelmiyor. emin değilsen evlilik düşünme derim

Bana niye ofluyon sen bakiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…