O kadar tatlısınız ki
çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. Çok karıştı duygularım tekrar allak bullak etti kafamı. Ben doğruyu söylemek gerekirse aşık olmuştum ona. İnsanız herkese aynı duyguyu hissedemeyiz ki. Şuan görüştüğüm kişinin bana olan ilgisi, sevgisi, kıymet vermesi hoşuma gidiyor ama ona aşığım diyemiyorum. Bunun zamanla olmasını bekliyordum. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz aslında her geçen gün ona karşı daha güzel duygular hissetmeye başlamıştım. ama işte kafamı çok güzel karıştırdı bu adam. İnsan niye 3 ay sonra çıkıp kendini hatırlatmak ister ki
Reddeceğini düşünerek hesabı silmiş dediniz ya hani, bi gün öncesinde bana mesaj atmıştı nasılsın napıyorsun vs cevap verdim kısa bi şekilde ama ben ona bişey sormadım. Hatta bu tavrı hakettim mi dedi evet hakettin dedim. İnanın sonrası yok kayboldu ortadan ne olduğunu ben de anlayamadım. Dediğiniz gibi anlamsız hareketler. Sanırım sonucun olumsuz olacağına kanaat getirip gitti yine. Oysa ben kafamda dönüp duran o soruyu ona soracaktım. İnsan 3 ay sonra niye seviyorum diyerek çıkıp gelir 3 aydır aklın nerdeydi?