Sevgilimin eski eşini aklımdan atamıyorum

canım özür dilerim, tüm yanıtları okumadım. geçmiş olsun ama eşin de kusura bakmasın böyle olacağı belliydi. bile bile lades.

düşünsene, biri sana kimseye söyleme diye bir şey söylüyor. çok sadık olan insanlar var mıdır bilmiyorum ama etrafa yaymazsın ama en azından en yakın arkadaşına söylersin. e kız kardeşi de eski eşe söylüyordur bence olanları. hatta sizi görmek için bile gelmiş olabilir.

bir de, herkeste olan 'önceden değer vermediğin oyuncakla başkası oynayınca oyuncağı geri isteme' durumu söz konusuysa ya da söz konusu olabilme ihtimali varsa ne olacak? tamam, evlilikleri yürümedi ama kız kardeşi mutluluğunuzu anlatıyordur eski eşe.

bence bir de bu şekilde anlatmayı dene.

hah evet tam olarak da korkum bu işte. tamam sonuçta zamanında kız istediği için ayrılmışlar. ama daha sonra kızın da içinde bitiremediği şeyler lmuş ki tekrar mesaj atmış görüşmek istemiş. yeniden başlamışlar. bu kez de sevgilim bitirmiş. e şimdi sevgilimin hayatında biri var. kız tekrar takıntı yapar ulaşmak ister, denemek ister diye kaygılıyım. geçen gün bir araya geldiğimizde devamlı baktı göz ucuyla. bizi kesti. sevgilimin de anlamaması imkansız. aptal olması lazım bunın için ve aksine çok da zekidir yani. zaten bence anladığı için o da bir an önce kalkmak istedi. ben daha fazla büyütmeyeyim diye bana boşuna üzülüyorsun vs diyor ama hala kızın kasten bu hareketi yaptığını kabul etmiyor. etse belki bu kadar öfkelenmeyeceğim.

ya bosversene, takilma boyle seylere, benim esimin eski esinden kizlari var, dusun oyle yada boyle cocuklar icin yeri gelecek ayni ortamda bulunmak zorunda kalacaklar. ona guveniyorsan neyi dert ediyorsun. zaten aralarinda bag bile kalmamis.