- 15 Eylül 2018
- 1.013
- 1.862
-
- Konu Sahibi leilaheart
İkimiz de öğrenciyiz ama o çalışıyor.Sevgiliniz öğrenci mi?
Bem hoşlanıyorum o da hoşlanıyor ama gördüğüm kadarıyla kıyamıyorHerkes kendi yediğini ödemeli bence. Kimse kimseye yemek ısmarlamak zorunda değil. Ama sürekli para mevzusu konuşmak sinir bozucu gerçekten. Para harcatmayacak aktiviteler yapabilirsiniz. Anladığım kadarıyla ikinizde para harcamaktan hoşlanmıyorsunuz.
Hediye almadı mı?boncuktan kolye dahi mi yada bir tane çiçek de almadı mı?Hayır hediye almadı henüz ama kutlama yapar özel günlerde…
Ve ailesindeki çoğu insan böyle…Öğrenciyken gayet normal bence hesabı paylaşmanız ama arada kahve ısmarlasın ve siz karşılığını düşünmeyin. Ama hesabı arkadaşıma kitledim babasının dersanesi var zaten kısmı hoş değilmiş. Bu zihniyet değişmez ve aşırı itici.
Gönderiyor ama zorla işte. Gönderince de laf yapıyorlar.
Ama gerçekten beni çok sevdiğini görüyorum. Ne yapmalıyım?Aman ya ben ayrilir okulunu bitirmiş para para diye sayiklamayanla devam ederdim bu ne boyle ya. İnsani stress eder.
Şu an batmaz ama evlendikten sonra sorun. Cimri bir insan tahammül edilir gibi olmaz. Ama cimri diyorum , tutumlu demiyorum.İkisi çok farklı şeylerHayır hediye almadı henüz ama kutlama yapar özel günlerde…
Offf. Çok kötüymüş. İş ciddiye binerse okuldan sonra umarım öyle olmazEninde sonunda ayrılırsınız emin ol, şimdi değillse iş ciddiye binince ayrlırsınız. Burda ne varyemez manyak nişanlı aileleri okudum, biri kız ailesiyle tanışmaya gelirken bir paket çikolata bile almadan gelmiş. Konu sahibesi de o tiple gidip evlendi, sonucu yazıyorum her gün konu açıyor. Benim ailem olsa elini kolunu salllayarak gelen damadı zaten kovar bunlar varyemez diye.
Böyle tiplerin para gidecek diye ödü kopuyor, düğün zamanı her şeyin en ucuzunu seçerler, eninde sonunda sinir krizi geçirir ayrılırsın emin ol. Evlenirsen de adam yediğin her lokmayı sayar, usanır boşanır kaçarsın. Annemin amcası çok cimri, adamın 5 evi var ama oğluna yaptığı düğüne gittik polis evinin bodrumunu tutmuş, yiyecek içecek yok sadece kolayla çerez var. Gelinin yüzü 5 karış, teyzem dedi ki bunlar çok cimri kız kimbilir neler yaptılar ... emin ol bu işin varacağı yer de bu.
Nasıl seviyor sözleriyle mi?Ama gerçekten beni çok sevdiğini görüyorum. Ne yapmalıyım?
Sözleri ve davranışları…Nasıl seviyor sözleriyle mi?
Ama gerçekten beni çok sevdiğini görüyorum. Ne yapmalıyım?
Çok çirkin bir davranış olduğunu ona belirttim ben şahsen o konuda. Haklısınız.başkasına "hesap kitlemeyi" marifet sanandan bir cacık olmaz.
Mesela bir hesabı ödüyor daha sonra iki üç hafta sonra onu kredi kartından ödediğini, hesaplarının kötü durumda olduğunu söylüyor.Şu an batmaz ama evlendikten sonra sorun. Cimri bir insan tahammül edilir gibi olmaz. Ama cimri diyorum , tutumlu demiyorum.İkisi çok farklı şeyler
Bedava ya ondandır parayla olsa seviyorum da demezSözleri ve davranışları…