Tekrar içtenlikle teşekkür ediyorum desteğiniz için.
Geldiğimiz noktada bu içi boş mesajlarına cevap vermedim. Gece saatinde aradı bir kez görüntülü. Açmadım reddettim. Sonra “yazacak mısın veya seni sileyim mi tamamen?” diye mesaj atmış. Ben de tamamen silebilirsin dedim, tabi okey dedi.
Evine gittiğimde bu son kavgamızda valizi toplayıp gidecek noktadayken ağlayıp sarılıp durdurmuştu. Tam kaybetme anlarında durdurmak aklına gelirdi. Uzaktan kavga edince de arardı tabi çünkü kavga bitmezdi. Bugün soğuk kanlılıkla yok oldu. Kaç kez dedim dün gece bile lütfen yapma böyle diye.
Erkekler hep mi böyle bilmem ama seven insanın böyle yaklaşmaması gerektiğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi onun sevgi sandığı form her neyse tamamen benim sunduğum konforu kaybetmemek. İlk günlerdeki canım cicim elbette olmaz ama artık alıştık birbirimize adı altında kolayca kaba davranmak ve tekrar etmek artık kaldıramayacağım bir noktaya geldi. Uzun ilişkide bu normal mi diye sorgulayıp normal gelmeyen bir çok şeyi siz de doğrulamış oldunuz. Umarım kendime gelirim zaman içinde.
Suçlanmaktan yorulmuştum. Sevgiyi hissetmemekten yorulmuştum. Yukarıda dediklerimden zaten yorulmuştum. Sinir harbi olan kavgalarda kurtulurum oh derim diyordu. Cidden oh der. Birinin bu bıçağı indirmesi gerekiyordu.
Dün geceki kavga her zamanki kavgaların dozundan farklı değildi. Benim iş noktasında çok yıprandığım konusunda haklıydı. Ama bunu tersleyip artık geberip gideceksin banane diyebilecek doza kolayca gelmesi. Seven insan geberip gideceksin aman yeter banane çekemem diyorsa, sevdiğini o sıfatta rahatça hayal ediyorsa sevmiyordur ya.