- 7 Ekim 2016
- 184
- 68
- 48
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
Merhaba bayanlar. Sevgilimle aynı evde yaşadığımızdan daha öncesinde bahsetmiştim. Ama aynı ev olayının bu kadar can sıkıcı olacağı aklıma gelmedi hiç. Bu hafta erkek arkadaşımın vize haftasıydı ve ders çalışması gerekti sürekli. Son sınıf oldugu için çok daha yoğun dersleri ve sınavları. Herneyse sıkıntı şu ki vize haftası dolayısıyla sevgilimin çok yakın oldugu bi kız bi de erkek sürekli bizim eve geldi. Sınava birlikte çalıştılar. Ben bir şey demedim, rahatsız da olmadım ilk başlarda. Ama sonra bi gece saat 12 ye gelirken erkek olan gitti ve kız olan kaldı sadece. Onlar masanın orda çalışıyolar ben de aynı odada koltukta kitap okuyorum. Saat 2 oldu hala gitmedi. O kadar rahatsız oldum ki. Ve sürekli sevgilimin dibinde. En son sinirlenip" sevgilim geç oldu yatsak mı artık?!!" gibi bi imada bulundum ama kız pişkin pişkin "valla daha çalışacak çok yer var, uyku saatin geldiyse biz bi kafede falan çalışalım" dedi. Ben de sinirlenip yatağa gittim. Erkek arkadaşım hemen arkamdan geldi ve "ayıp olmadı mı öyle söylemen!!!" tarzı bi şey söyledi. O kadar bozuldum ki, beni yok saydı resmen. Yarım saat sonra kız gitti yanıma geldi sarıldı, özür diledi. Ama o kadar sinirim bozuldu ki. Sevgilinle aynı evde yaşıyosun, eve en yakın oldugun kız arkadasını getiriyorsun ve gece 3lere kadar ders çalışıyosun. Kız sevgiline bi şey söyleyince de ağzını açıp tek kelime etmiyosun. Ben mi abartıyorum sizce?3 gündür konuşmuyorum, sürekli yaklaşmaya çalışıyor bi şeyler anlatmaya falan çalışıyor ama umrumda değil... Gerçekten çok fazla kırıldım.
Madem hatasını telâfi etmek istiyor yanaşıyor sende bunu kullan ve bir daha bu saatlere kadar böyle bir şey istemedgini ona sert bir dille belirt. Fazla rahatlık sonnda sknti getrr. Senn sert çizgilerini bilsin ilerdede sknti ckmasn.
Ayrca hukuk ezber okuma sözel bunlar icin gerekirse ona yardimci olabileceğini söyle. Sncta mantık matematik problem vs cozmuyorlarsa pekâlâ sende ezberde yardmci olablrsn diye düşünüyorum.