• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin arkadaşı gece yarısına kadar evimizde...

Sanane ki karısı mısın da karışıyorsun? Yatsak mı artık falan demişsin komiksin.
Sonuçta sen o evde resmi bir insan değilsin kız arkadaşı da gelir istediği kadar da kalır. Kalmış da.:KK51:

Karışır da o erkek buna müsade veriyorsa konu sahibi ne diyebilir? Karısı bile değil.

Ortak ev ama iki kişide bekar.
Yani sana sorma gereği bile duymuyor çünkü sorumluluğu yok.
Nasıl sen o evde kalıyorsan başka bi kız da gelip kalır gayet doğal.

Takdir halkin
puhahahahah

Konu sahibi sen sevgilinin evine gittin yanına yerleştin ama o hala evi sadece kendisine ait görüyor sen de yanında bonus gibisin o yüzden her kararı kendisi alıyor sana sorma gereği duymuyor. Ev zaten benim evim kafasında, ben böyle anladım.

Takdir halkin
puhahahahah
Beyin kıvrımların düğüm olmuş algılama sorunun var anlıyorum ama artık zorlamasan :KK14:
Baştaki yorumumda ifade edememiş olabilirim sonra da açıkladım ve anlayan anladı sen hariç. :KK51:
Dönek değilim eğer bunu ima etmek istediysen :KK53:
Çok kişiyle atıştım bu plartformda, düşüncelerimi değiştiren biri hiç olmadım nokta :süslü:

Beyin kıvrımların düğüm olmuş algılama sorunun var anlıyorum ama artık zorlamasan :KK14:
Baştaki yorumumda ifade edememiş olabilirim sonra da açıkladım ve anlayan anladı sen hariç. :KK51:
Çok kişiyle atıştım bu plartformda, düşüncelerimi değiştiren biri hiç olmadım nokta :süslü:

Tamam tamam sensin :-)

Konu sahibi sevgilin seni pek onemsememis bunun evli olup olmamakla alakasi bile yok.
Ne yani evli olunca soz hakkin olacak ama sevgiliysen etkisiz eleman mi oluyorsun?
Direk olarak rahatsizligini dile getir kusmekle konusmamakla halledemezsiniz.
Evli olma mevzusunu birisi attı ortaya zaten oradan yürüdü konu. Evlilikle elbette alakası yok.

Konumun altında şu şekilde tartışıldıgına inanamıyorum cidden. Sizin düşünceleriniz bence buradaki "mantıklı olan" birçok insana aykırı. Bütün yazdıklarınızı okudum ama neresinden tutsam elimde kalıyor. Aynı şeyi milyon defa yazmanın bir anlamı yok

Konumun altında şu şekilde tartışıldıgına inanamıyorum cidden. Sizin düşünceleriniz bence buradaki "mantıklı olan" birçok insana aykırı. Bütün yazdıklarınızı okudum ama neresinden tutsam elimde kalıyor. Aynı şeyi milyon defa yazmanın bir anlamı yok
Anlama kıtlığı olunca ve yorumum 54378572 kez alıntılanınca aynı şeyleri yazdım haliylee.
Senin konun ülkenin kalkınması zaten ve benim yorumum absürd, evet.:KK51:
Bir de kendinizi çok mantıklı görmeniz yok mu:olamaz: peki:kusmuk:

Sen kaçıncı sınıfsın canım ve ne okuyo sun kız seni sanki eziklemiş uyku saati falan Ulaka çocuk gibi dalga geçmiş sanki saat normal gibi

Beyin kıvrımların düğüm olmuş yazmış ya... Nasıl laf sokacağınızı şaşırmışsınız...

Merhaba bayanlar. Sevgilimle aynı evde yaşadığımızdan daha öncesinde bahsetmiştim. Ama aynı ev olayının bu kadar can sıkıcı olacağı aklıma gelmedi hiç. Bu hafta erkek arkadaşımın vize haftasıydı ve ders çalışması gerekti sürekli. Son sınıf oldugu için çok daha yoğun dersleri ve sınavları. Herneyse sıkıntı şu ki vize haftası dolayısıyla sevgilimin çok yakın oldugu bi kız bi de erkek sürekli bizim eve geldi. Sınava birlikte çalıştılar. Ben bir şey demedim, rahatsız da olmadım ilk başlarda. Ama sonra bi gece saat 12 ye gelirken erkek olan gitti ve kız olan kaldı sadece. Onlar masanın orda çalışıyolar ben de aynı odada koltukta kitap okuyorum. Saat 2 oldu hala gitmedi. O kadar rahatsız oldum ki. Ve sürekli sevgilimin dibinde. En son sinirlenip" sevgilim geç oldu yatsak mı artık?!!" gibi bi imada bulundum ama kız pişkin pişkin "valla daha çalışacak çok yer var, uyku saatin geldiyse biz bi kafede falan çalışalım" dedi. Ben de sinirlenip yatağa gittim. Erkek arkadaşım hemen arkamdan geldi ve "ayıp olmadı mı öyle söylemen!!!" tarzı bi şey söyledi. O kadar bozuldum ki, beni yok saydı resmen. Yarım saat sonra kız gitti yanıma geldi sarıldı, özür diledi. Ama o kadar sinirim bozuldu ki. Sevgilinle aynı evde yaşıyosun, eve en yakın oldugun kız arkadasını getiriyorsun ve gece 3lere kadar ders çalışıyosun. Kız sevgiline bi şey söyleyince de ağzını açıp tek kelime etmiyosun. Ben mi abartıyorum sizce?3 gündür konuşmuyorum, sürekli yaklaşmaya çalışıyor bi şeyler anlatmaya falan çalışıyor ama umrumda değil... Gerçekten çok fazla kırıldım.
Bence birlikte yaşama olayına hiç girmeyecektin, evlilik dertlerinin başka versiyonları bu yaştan hayatına girmiş ve girecek. Herkes sevgilisiyle gezerken, tatile giderken ve nadiren birlikte olurken, sen bu yaştan kahır çek, büyük hata.

Bi insanın bi insan üzerinde söz sahibi olabilmesi için nikah gerekmez. Evlilik ve sevgililik arasındaki fark resmi evrak sadece. En azından bizim için öyle
Ciddi misin, yoksa bu tarz bir yaşamı seçtiğin için mi böyle konuşuyorsun. Evlilikle sevgililik arasında dağlar kadar fark vardır özellikle bizim gibi Ortadoğu ülkelerinde. Sevgilin hukuk okuyor ders çalışırlarken biraz kulak kabartmanı tavsiye ederim. O resmî evrak dediye küçümsediğin kağıt parçaları mirastan tut da çocuk velayetine kadar tüm dünyanı oluşturacak olan hak ve yükümlülükleri sağlar.
Neyse bu Arada kız seni küçümsemiş aklı sıra anlaşılan ama tepki göstererek kıza mesafesini göstermişsin.

Ya komik misiniz:))) Konumun altına yorum yazıyorsunuz tabi ki cevap yazıcam. Madem alıntılanmasını istemiyorsunuz konumdan çıkın. Zaten işe yarar tek bi şey yazmadınız.
E oku geç cevaplamak zorunda mısın:)
İşe yarar ne yazıcam sevgilin seni tınlamıyor başka bi kız için azarlıyor ne yazsak iflah olmaz yani. :)

E oku geç cevaplamak zorunda mısın:)
İşe yarar ne yazıcam sevgilin seni tınlamıyor başka bi kız için azarlıyor ne yazsak iflah olmaz yani. :)
Çok seviyesizsiniz. Ve eminim benden büyüksünüzdür. Yine de teşekkür ediyorum "zahmet edip" yazdıgınız yorumlar için. İyi akşamlar

Back
X