• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ve ev arkadaşı?

whoissabrina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
25
1
1
25
Kızlar 2 erkek kalıyorlar öbürününde sevgilisi var fakat ben izmirde değilim istanbuldayım sevgilim yakın arkadaşı ve kız arkadaşı izmirde.Görüntülü sürekli konuşuyoruz ama sanki böyle sevgilimle özel alanımız kısıtlanıyor gibi hissediyorum sadece geceleri baş başa kalabiliyoruz.Kızla sevgilisi görüntülüdeyken ayıp konuşuyorlar bende sevgilimle konusuyorum ama ortalıkta değil.Benmi abartıyorum ne yapmam lazım

ayol kız senin sevgilinle mi konuşuyor sanki. bırak kendi sevgilisiyle nasıl konuşursa konuşsun. ev arkadaşı, misafiri değil. ortak yani ev.

O nasıl kafalar ya.. Şart mı hepberaber konuşmanız.
Özel isteyen özel davranır..

Sevgilinize söyleyin kendi odasına geçince sizi arasın. Zor mu bunu söylemek.

Kızlar 2 erkek kalıyorlar öbürününde sevgilisi var fakat ben izmirde değilim istanbuldayım sevgilim yakın arkadaşı ve kız arkadaşı izmirde.Görüntülü sürekli konuşuyoruz ama sanki böyle sevgilimle özel alanımız kısıtlanıyor gibi hissediyorum sadece geceleri baş başa kalabiliyoruz.Kızla sevgilisi görüntülüdeyken ayıp konuşuyorlar bende sevgilimle konusuyorum ama ortalıkta değil.Benmi abartıyorum ne yapmam lazım
Ayıp konuşuyorlar derken anlayamadım?

online okey mi oynuyorsunuz neden döndünüz beraber konusuyorsunuz?
gitsin odasına konussun sizinle. ne sacma ya

Seni tanımıyorum ama erkek seçimlerini yanlış yapıyorsun gibi. Umarım ilişki yapmak için ilişki yapayım diye düşünmüyorsundur. Sevgine layık birini bulursan onunla yola çık, böyle tiplerle zaman kaybetme.

Seni tanımıyorum ama erkek seçimlerini yanlış yapıyorsun gibi. Umarım ilişki yapmak için ilişki yapayım diye düşünmüyorsundur. Sevgine layık birini bulursan onunla yola çık, böyle tiplerle zaman kaybetme.
Bazen kendimi sorguluyorum burdaki konuları okuyunca ama yok ben normalim diyorum kendime sonra (ilişki konusunda)

Back
X