- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 158
- 40
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
bunu kabul etmen güzel bir şey bir sonrakne öyle davranırsın kızın da sana cevap verecek bir durumu olmaz zor durumda kalmazsın.Hadi uyuyalım mı demem doğru olmadı ama komik de değildi. Çünkü erkek arkadaşım öncesinde bana "sen de aynı odada kitap falan oku, işimiz bitince birlikte yatarız" demişti. Ki zaten her zaman birlikte yatıyoruz. Komik değildi o yüzden ama doğru da değildi kabul ediyorum
Baya dip dibe okuyup okuyup üzerine konuştular. Kız sürekli temas halindeydi ya düşündükçe kafayı yiyorum. Aynı odada çocugun sevgilisi var biraz utan çekin dimi
Evli değilsin sanane diyen yorumlara hak vermiyorum evli olmasanız yaşınız küçük olsa bile aynı evde yaşama sorumluluğuna girmişsiniz o zaman herkes ona göre davranacak. Bence bu yaşta aynı evde yaşamak doğru değil ama madem yaşıyor, o zman ders çalışmak için de olsa öyle dokunmalı dip dibe oturmalı kız-erkek arkadaşlıkları olmamalı. Se nin erkek bi arkadaşın gelse gece 2 ye kadar çalışsan ve dizleriniz birbirine değse sevgilin aynı odada hiçbişey yapmadan durur mu? Bunu öncelikle sor sevgiline bakalım ne diyecek.
Güncellemeni de okudum. Bence kızın sevgiline ilgisi yok, ama kızlar arkadaşlarını bile sevgililerinden kıskanabilir. Kadının doğası nda var kıskançlık onlar en yakın arkadaş ve çok samimi iken senin gelip bu samimiyete mesafe koymaya çalışmana sinir olmuş eskisi gibi mıç mıç olmak istiyor. Ama o artık başkasının sorumluluğunda bir erkek eskisi gibi kız arkadaşlarına samimi davranamaz davranmamalı. O kız da bunu biliyor o yüzden kıskanıyor.
Hanımlar polemik olmasın, birde şu "Kezban" özel ismini rahat bıraksanız.
Kezban aynı Ayşe Fatma gibi özel isimdir, bazı erkeklerin kızlarımızı yermek için ortaya attıkları şeylere sizlerde uyuyorsunuz ya ne diyeyim sizlere, yarın bir gün sizlerin de adlarınızı ağızlarına dolarlarsa içerlemeyin sakın.
Mune hanım geçe n de bunu düşündüm gerçekten. Neden geri kafalılığı ifade etmek için Kezban diyoruz ne kadar ayıp ve iğrenç bir ifade. Kezban hala köylerde kullanılan gayet masum ve güzel bir isim. O Kezbanlardan bir tanesinin tırnağı kadr olabilirler mi acaba bunu söyleyenler çok merak ediyorum art niyetli, modern olduğu için kendi kültürünü küçümsemeye kendini hak gören insanlar.
aynı şaban gibi güzel bir ismin içini boşalttılar şimdi kimse çocuğunun adını şaban koymuyor çünkü dalga geçilen bir isim oldu maalesef.