- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.729
- 798
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
Bi insanın bi insan üzerinde söz sahibi olabilmesi için nikah gerekmez. Evlilik ve sevgililik arasındaki fark resmi evrak sadece. En azından bizim için öyle
Yani imza atip karisi olsa kizla gece yarilarina kadar calisabilir mi...
Ne farkediyor sevgili ya da evli..saygili olmak zorunda..ayni evde yasiyorsa..
İnsanların birbirlerine bağlı ve de saygılı olmaları için ille de karı koca olmaları gerektiğini mi düşünüyorsun? Sen kısaca aynı çatı altında nikahsız yaşamayı doğru bulmuyorsun. Bu yorumunu buna bağlıyorum.
İnsanların aynı evde yaşayıp yaşamamaları kendi tercihi. Bu durumun bana uymadığı için yaptığım bir yorum değil. Sevgilisi konu sahibine sorumluluk duysa zaten eve hukuk çalışmak için kız falan getirmezdi.İki kisi birlikteyse birbirlerine karsi sorumluluklari vardir illa imza gerekmiyor.
Yorumlarin sey gibi olmus
Karisi olsaydin saygiyi hakederdin
Sevgilisin alalade siradan bir kadinsin iste
Karismak senin ne haddine, gibi.
Evli olmadığınız için sadece surat asıp trip atabiliyorsun konu sahibi. Diğer türlü emin ol çok farklı olurdu. Sana sorma gereği bile duymadı çünkü sadece onun sevgilisisin.
*sevgilisisin diye herhangi bir kadınsın diyorum gibi algılanmış. Elbette kendince haklısın ama sevgilin sana saygı duymuyor, kırılır mısın bozulu musun düşünmüyor. Aynı evde yaşıyoruz dur sorayım fikrini alayım demiyor. Yani seni herkesleştiren benim yorumlarım değil, sevgilin. Umarım anlaşılmıştır.