Sevgilimin arkadaşı gece yarısına kadar evimizde...

Bi insanın bi insan üzerinde söz sahibi olabilmesi için nikah gerekmez. Evlilik ve sevgililik arasındaki fark resmi evrak sadece. En azından bizim için öyle
Yani imza atip karisi olsa kizla gece yarilarina kadar calisabilir mi...
Ne farkediyor sevgili ya da evli..saygili olmak zorunda..ayni evde yasiyorsa..

İnsanların birbirlerine bağlı ve de saygılı olmaları için ille de karı koca olmaları gerektiğini mi düşünüyorsun? Sen kısaca aynı çatı altında nikahsız yaşamayı doğru bulmuyorsun. Bu yorumunu buna bağlıyorum.

İki kisi birlikteyse birbirlerine karsi sorumluluklari vardir illa imza gerekmiyor.
Yorumlarin sey gibi olmus
Karisi olsaydin saygiyi hakederdin
Sevgilisin alalade siradan bir kadinsin iste
Karismak senin ne haddine, gibi.
İnsanların aynı evde yaşayıp yaşamamaları kendi tercihi. Bu durumun bana uymadığı için yaptığım bir yorum değil. Sevgilisi konu sahibine sorumluluk duysa zaten eve hukuk çalışmak için kız falan getirmezdi.
Evli olmadığınız için sadece surat asıp trip atabiliyorsun konu sahibi. Diğer türlü emin ol çok farklı olurdu. Sana sorma gereği bile duymadı çünkü sadece onun sevgilisisin.
*sevgilisisin diye herhangi bir kadınsın diyorum gibi algılanmış. Elbette kendince haklısın ama sevgilin sana saygı duymuyor, kırılır mısın bozulu musun düşünmüyor. Aynı evde yaşıyoruz dur sorayım fikrini alayım demiyor. Yani seni herkesleştiren benim yorumlarım değil, sevgilin. Umarım anlaşılmıştır.

İnsanların aynı evde yaşayıp yaşamamaları kendi tercihi. Bu durumun bana uymadığı için yaptığım bir yorum değil. Sevgilisi konu sahibine sorumluluk duysa zaten eve hukuk çalışmak için kız falan getirmezdi.
Evli olmadığınız için sadece surat asıp trip atabiliyorsun konu sahibi. Diğer türlü emin ol çok farklı olurdu. Sana sorma gereği bile duymadı çünkü sadece onun sevgilisisin.
Evli olsaydım ne değişecekti merak ettim. Aynı şey, anlatmaya çalıştığım bu. İki insan birbirini seviyorsa evli ya da sevgili olmaları bir şeyi değiştirmez

Kız gecenin 2'sinde evine nasıl döndü? :işsiz: O saate kadar ben artık kalkayım demeyip tasasız kaygısızca
oturup bir de uyku saatin geldiyse cafede çalışalım diye laf sokuyor. Gecenin 2 sinde açık cafeyi nerden
bulacakmış ayrıca kız da bir değişikmiş. :KK53: Bence haklısın sinir olmakta..

Konu sahibi erkek arkadasinin eve ders calismak icin kiz getirmesinden rahatsiz degil yalniz.
Calisma saatinin uzamasi ve akabinde yasananlardan dolayi cani sıkılmıs.
Senin yorumlarin cok alakasiz olmus.
Istedigini getirir, sorumlulugu zaten yok,
Karisi bile degilsin.
Anlamsiz oldu.

Evli olsaydım ne değişecekti merak ettim. Aynı şey, anlatmaya çalıştığım bu. İki insan birbirini seviyorsa evli ya da sevgili olmaları bir şeyi değiştirmez
Ekleme yaptım. Konu evli olman değil. Sanırım kimse anlamadı. Diyorum ki evli olsan olay çıkarıp kıza kapıyı bile gösterebilirdin ne oluyoruz bana sormadan eve birileri davet edilmiş diyerek.
Eşi olsaydın kız da pişkin pişkin sen uyuyacaksan biz kafeye gidelim diyemezdi. Dediğim gibi evlenmeden aynı evde yaşaman beni zerre ilgilendirmez. Benim demek istediğim, sevgilin "ya sevgilime sorayım ev müsait mi?" Gibi seyler deseydi düşünseydi bunu ve sana sorsaydı olay farklı olurdu. Ama önemsemiyor ki sorumluluk hissetmiyor ki bunları yapmamış anlatabiliyor muyum.

Sanane ki karısı mısın da karışıyorsun? Yatsak mı artık falan demişsin komiksin.
Sonuçta sen o evde resmi bir insan değilsin kız arkadaşı da gelir istediği kadar da kalır. Kalmış da.:KK51:
Puhahahajahah diye güldüm yorumunuza. Evlenmenin size değer ve görünürlük katacağını düşünüyorsunuz, sadece bir imzayla sevgiliniz tarafından insan yerine konulacağınıza inanıyorsunuz. Ama evlilik sandığınız gibi kutsal değil ve siz evlenmeden de değerli olabilirsiniz hanımefendi.

Konu sahibi erkek arkadasinin eve ders calismak icin kiz getirmesinden rahatsiz degil yalniz.
Calisma saatinin uzamasi ve akabinde yasananlardan dolayi cani sıkılmıs.
Senin yorumlarin cok alakasiz olmus.
Istedigini getirir, sorumlulugu zaten yok,
Karisi bile degilsin.
Anlamsiz oldu.
Sorun sadece geç saate kadar kalması değil.
Dibine dibine oturdu vs demiş dikkat edersen rahatsız olmuş.
Benim yorumlarım 'bana göre' alakalı oldu ve ben konu sahibine yazdım nedense birçok kişi alıntıladı bak bu daha alakasız.

Puhahahajahah diye güldüm yorumunuza. Evlenmenin size değer ve görünürlük katacağını düşünüyorsunuz, sadece bir imzayla sevgiliniz tarafından insan yerine konulacağınıza inanıyorsunuz. Ama evlilik sandığınız gibi kutsal değil ve siz evlenmeden de değerli olabilirsiniz hanımefendi.
Güldüyseniz ne mutlu. Zira sizin gibi enteresan gülen kalmadı hanımefendi. :KK51:
Ben evli olunca mikemmel değerli olunuyor demedim orada anlatmak istediğim şey farklıydı. Beni anlayacak üyeler bu konuda çıkmadı bu da benim şanssızlığım.

birlikte ders çalışma olayı olabilir ben de gayet sınavdan önce son bir tekrar maksatlı birkikte çalışıyorum maksat gözden kaçan şeyleri fark etmek ama burada gece 2 lere kadar çalışmak bilemiyorum gerçekten rahatsız edici ancak 3 gündür konuşmamak da biraz çocukca olur ve sevgilinizi uzun vadede böyle küsmek yıpratır onun yerine karşınıza alıp düzgünce konuşun söyleyin neyden rahatsız oldunuz ne sizi üzdü konuşun anlaşın baktınız hala devam ediyor bu artık size saygısı olmadığını gösterir.

Güldüyseniz ne mutlu. Zira sizin gibi enteresan gülen kalmadı hanımefendi. :KK51:
Ben evli olunca mikemmel değerli olunuyor demedim orada anlatmak istediğim şey farklıydı. Beni anlayacak üyeler bu konuda çıkmadı bu da benim şanssızlığım.
Ama problem konu sahibinin sevgilisinin sorumsuzluğu. Bu durum evli olsalardı da geçerli olacaktı. Bu problem kapıyı göstererek, tehditle eğitmeye çalışılacak bir şey değil. Şu an aynı sorumluluğu duymayan adam, evlenince de gösterilen kapıyı tınlamaz. Sorunun çözümü evlenmek değil kısacası.

Ben anladım sanırım. :) Şimdi konu sahibinin sevgilisi açıkcası konu sahibini başka tabir bulamadım
ama tabiri caizse pek takmamış bu konuda yani istediği gibi davet etmiş kızı, gecenin bir yarısına kadar kız oturmuş üstüne bir de kız konu sahibine laf sokuyor adam da konu sahibine ayıp ettin demiş üstelik.
Yani kız orda konu sahibine laf etmekten çekinmeliydi ve bunu sağlayan da adam olmalıydı.

Yani kızın hareketlerinden de rahatsız olmuş konu sahibi hani sevgilisi olarak adamın daha hassas
daha duyarlı olması gerekiyordu bu konuda.. kendini yerine koysun eğer konu sahibi bir erkek
arkadaşını ev'e ders çağırmak için hiç sormadan davet etse ve üstelik gecenin yarısına kadar dip dibe
ders çalışsalar ve çocuk da adama laf soksa ne olurdu?

Sorun sadece geç saate kadar kalması değil.
Dibine dibine oturdu vs demiş dikkat edersen rahatsız olmuş.
Benim yorumlarım 'bana göre' alakalı oldu ve ben konu sahibine yazdım nedense birçok kişi alıntıladı bak bu daha alakasız.

Sen simdi erkek arkadasinin dibine dibine oturan bir kadindan rahatsiz da olsan
Evli olmadigin icin bunu dile getirme hakkin olmadigini dusunuyorsun.
Çunku erkek arkadasin karisi olmadigin icin sen kimsin ki ne sorumlulugum var sana diyebilir.
Anladim seni.
Ama deger inan boyle birsey degil.
Devletin tasdik ederek
Sesini cikarabilme hakki vermesine ihtiyacin yok.
Son cumlene istinaden
Yorumlarin o kadar sacma ki kayitsiz kalamadik diyelim.

Ama problem konu sahibinin sevgilisinin sorumsuzluğu. Bu durum evli olsalardı da geçerli olacaktı. Bu problem kapıyı göstererek, tehditle eğitmeye çalışılacak bir şey değil. Şu an aynı sorumluluğu duymayan adam, evlenince de gösterilen kapıyı tınlamaz. Sorunun çözümü evlenmek değil kısacası.
Aynen onu diyorum işte. Önemsemiyor sorumluluk duymuyor. Yahu kız arkadaşı bile konu sahibiyle dalga geçmiş bu haddi ona veren de sevgilisi işte. Gelip konu sahibine ayıp olmadı mı demiş bide. Kendisi arkadaşlarını çağırmadan fikrini almadı bu ayıp değil mi peki?
Evli olsalardı (şunu da yazmaktan gına geldi. Namahreeem diye dolaşan insanlardan değilim. Tek demek istediğim evli olsalardı buna cürret edemezdi erkek kişisi.)

Eger çalıştığı kiz iliskimize saygili samimi bir kizsa isterse 4 e kadar çalışsınlar.
Bende yanlarinda takilirdim kendi halimde.
Ancak bu kiz cok pişkin gelsi verdigi cebap cok iğreti. Yok kafeye gidelim falan.
Sevgilinle konusmadigin sürece sorun cozulmez.

Ben olsam kizin gec saatte evde kalmasindan degil iliskimize ve sahsima saygisini hissetmedigim icin rahatsiz oldumu anlatmaya calisirdim.

Ben anladım sanırım. :) Şimdi konu sahibinin sevgilisi açıkcası konu sahibini başka tabir bulamadım
ama tabiri caizse pek takmamış bu konuda yani istediği gibi davet etmiş kızı, gecenin bir yarısına kadar kız oturmuş üstüne bir de kız konu sahibine laf sokuyor adam da konu sahibine ayıp ettin demiş üstelik.
Yani kız orda konu sahibine laf etmekten çekinmeliydi ve bunu sağlayan da adam olmalıydı.

Yani kızın hareketlerinden de rahatsız olmuş konu sahibi hani sevgilisi olarak adamın daha hassas
daha duyarlı olması gerekiyordu bu konuda.. kendini yerine koysun eğer konu sahibi bir erkek
arkadaşını ev'e ders çağırmak için hiç sormadan davet etse ve üstelik gecenin yarısına kadar dip dibe
ders çalışsalar ve çocuk da adama laf soksa ne olurdu?
Ay vallahi sağol ya:))

Sen simdi erkek arkadasinin dibine dibine oturan bir kadindan rahatsiz da olsan
Evli olmadigin icin bunu dile getirme hakkin olmadigini dusunuyorsun.
Çunku erkek arkadasin karisi olmadigin icin sen kimsin ki ne sorumlulugum var sana diyebilir.
Anladim seni.
Ama deger inan boyle birsey degil.
Devletin tasdik ederek
Sesini cikarabilme hakki vermesine ihtiyacin yok.
Son cumlene istinaden
Yorumlarin o kadar sacma ki kayitsiz kalamadik diyelim.
Beni anlayan anladı kapasite meselesi. ;)
Saçma yorumlarımı okumamak için göz ardı et inan zor değil. :KK51:

Küsmek yerine,duyduğun rahatsızlığı erkek arkadaşına söyle.
Ayrıca kıza da anlam veremedim.Diğer arkadaşıyla gitmek yerine niye gecenin 3 üne kadar kalmayı tercih etmiş.
Farklı beklentiler içine mi girdi acaba :işsiz:
Ben evdeyken nasıl bi beklentiye girebilir ki... Duyduğum rahatsızlığı o çok iyi biliyor, daha önce de defalarca geldi o kız, hiçbir şey söylemedim. Sınırı aşmadıkça rahatsız da olmam zaten. Kız arkadaşları olabilir. Ama gece yarısına kadar benim evimde durması çok fazla geldi

Back