- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
Haklisin.Ama diger erkek erken gitmis kiz tek kalmis.Basbasa birakasi gelmemis.Bunu kacirdin galiba.Yoksa cok normal elbette cumbur cemaat falan fizel guzel calisacaklar.Okadarini normal gorememis.Ama ben olsam konu sahibi gibi yatsak mi sevgilim demezdim kovar gibi.Usuldan baska odaya cagirip kendisinin soylemesine calisirdim.Yada yorulmadiniz mi yaa gec oldu derim samimice ,sinsi sinsi yatsakmi sevgilim' den iyi.Afedersin konu sahibi gercegi soylemek gerekirse:)AMa kaldıramayacaksanız aynı evde öğrenciyken yaşamayacaksınız.
Hukuk birlikte çalışılmaz denmiş, o kısmı bilemem.
Ben mühendisim, az sabahlamadık vize final zamanı erkek/kadın arkadaşlarla, az ödev yapmadık. Ay hatta bir gece yok olmuyor çıkamıyoruz işin içinden, telefonlaşıyoruz falan, yok olmuyor, en sonunda erkek arkadaşlar toplamışlar bilgisayarları bize geldiler, öyle laptop falan yok, baya kasalarla. Gecenin bir yarısı, polis durdurmuş bunları, hırsız gibiler, baya olaylı olmuştu gelişleri. Hiç uyuduk mu o gün bilmiyorum, ertesi güne ödev hazırdı şükür.
Bana bu yüzden çok normal geliyor böyle durumlar. Bu erkek arkadaşların sevgilileri ne düşündüler bilemem, ama kulağıma gelse bu tarz muhabbetler çok garip karşılarım. Neticede tek taraflı değil, mutualist bir şekilde herkes fayda6lanıyor ortak çalışmadan. Dirsek temasında okuduk, dirsek temasında çalışıyoruz erkek meslektaşlarımızla.
Son düzenleme: