- 15 Mart 2025
- 19
- 23
- 3
sakin sakin sakin anlatmayin. o 10 katini yapsa bile sadece sizin basiniza kakilacak sizin gecmisiniz. ic huzursuzlugunuzu anliyorum ve uzgunum ama sonuc olarak yillar gecmis ve su an zaten hali hazirda bunun pismanligini yasiyorsunuz ve boyle bir sey yapmamissiniz bir daha. zamani geri alamazsiniz, iyilesmeye odaklanin. size ic huzuru diliyorum.şte bir kere gazino gitmiş onu söyledi arada konuşmamızda bilmem gereken bişey varsa söyle ilerde başkasından duymuyum biliyorum deyip gecistirebileyim dedi .ben anlatmak istemiyorum bu durumu çünkü kendim bile kabullenemiyorum nasıl anlatırım anlatılması mi gerek onuda bilmiyorum çokça tövbe ettim bu benim travmam unutmuş gibi olmuştum ama biri hayatıma girdi ve ciddi düşünüyor ben bu olaydan dolayı ona odaklanamiyorum vicdan yapıyorum yalan söylemişim gibi hissediyorum bide ortaya çıkar diye korkum da var oule durum olmasa belki bu kadar düşünmem eski sevgilim tam takıntılı birisiydi kimle konuşsam gider bulur hakkimda birşey söylerdi beni sürekli tehdit ederdi yaşım