- 2 Aralık 2017
- 156
- 221
- 18
- Konu Sahibi Esmerapunzel
-
Benim esim 24une bascak bu yasta 2cocugum var diye kafayi yedi.
Belki de annesini bahane ediyor erkek arkadaşınız. Kulaginizla duydunuz mu biz hiçbirşeye karışmayiz ya da yardim etmeyiz dediğini? Öyle demiş bile olsa iş ciddiye binince yardım ederler. Şimdilik erken diye düşünüyor olabilir. Bir de borçsuz evlenmek istemiyoruz diye düşünmeyin. En güzeli kendinizin çalışıp borçla evlenmesi. Onlar ne kadar varlıklı olsalar bile en güzeli bu..
Bu kısmına yorum yapmayayım dedim ama tutamiycam kendimi. Burda ahkam kesenlerin geçmişine baksan neler neler çıkar. Ne alaka ya ilişki sürmez yok senle evlenmez ne alaka ? O zaman her evlenen 1 sene sonra boşanır çünkü alacağını almış olur. Bu nasıl sığ bir düşünce... Size ne istediğiyle yaşar istediğini yapar onun hayatı onun kararı . Gerçekten çok sınır bozucusunuz. Tabi herkes dört dörtlük değil mi ???İnsan evlilik öncesi birlikte yaşayınca bu ilişki bitmeye mahkum mi yani? Her şeyi yaşadı zaten senle niye evlensin diyorlar. Ya siz sadece seks için mi evleniyorsunuz? Ya da aynı eve taşınmak için? O zaman aşk sevgi saygı aynı bakış açısı vs çok önemsiz. Tamam o zaman herkes x biriyle evlensin, nasıl olsa diğer kriterler mühim değil... hevesini alıp gidermiş. Tövbe yarabbim ya. O zaman bunları yapmayan 2 3 4 ..senelik ilişkiler neden bitiyor? Hevesini alamamışken?
Tamam yani doğru bulmuyor olabilirsiniz ama bu yaşam tarzını beğenmeyipte ilişkinin sonunu öngörmek nedir ya...
Bu kısmına yorum yapmayayım dedim ama tutamiycam kendimi. Burda ahkam kesenlerin geçmişine baksan neler neler çıkar. Ne alaka ya ilişki sürmez yok senle evlenmez ne alaka ? O zaman her evlenen 1 sene sonra boşanır çünkü alacağını almış olur. Bu nasıl sığ bir düşünce... Size ne istediğiyle yaşar istediğini yapar onun hayatı onun kararı . Gerçekten çok sınır bozucusunuz. Tabi herkes dört dörtlük değil mi ???
Hiçbir erkek gerçekten istemediği bir kadına 5 yılını vermez. Hele de pasif sayıldığı bir ilişkide. Adam kızı seviyor boşuna saçma sapan şeyler uydurmayın.
En sağlıklı evlilik çiftlerin öncesinde provasını yaptığı evliliktir. Eminim buradaki çoğu kadın evlenmeden eşleriyle yaşasalardı evlenmezlerdi. Ayrıca senden sıkılacaksa şimdi sıkılsın , evlenince sıkılmasından iyi değil midir? İşte bu kadınlar ve eşleri evlenince sıkılıyor. Sonra bir ömür boyu katlanıyorlar. Yazık.
Ama sevgilinin "annem olmaz diyor" cümlesi garip. Annesinin ağzına mı bakıyor?
İçinde kalmış demek üzüldümNerden biliosun asil meselemin o oldugunu? Kaldiki oyle olsa bile..ne fark eder...konu acmissa farkli goruslere acik olunacak.. haa gelemiyosan o baska :) son zmnlardada bu moda oldu, yapilan yorumlari begenmiyo konu sahipleri..
Evet bide cok kiskandik birlikte yasayanlari :))
Madem öyle neden evlenmek istiyorsun . İnsanlar derdini açıyor siz şu an onlarla dalga geciyorsunuz farkında mısınız? Annesinin neden sizi istemediği belli oldu5senedir birlikteyiz. Sıkılsa şimdiye sıkılırdı. Evli olanları da görüyoruz burda 2 aylık evliyken aldatan boşanan var.
Tatmin etmemiş demek kiayyy yaşamadik diye ofkeliyoruz
Ben de erkek arkadaşıma çok gidip gelen, kalan bir insanım. Ama siz ben giderim, yaptığım doğru diyip sonra da kızımın kalmasını istemezdim derseniz aslında bilinç altında bunun yanlış olduğunuzu düşünüyorsunuz derim. Yani öyle modernim, bınlar normal şeyler diyecek son insansınız kusura bakmayın. Kızımın, kardeşimin Üzülmesini istemem derken de aslında sevgiliniz sizi terkederse bu yaşadıklarınızdan dolayı pişman olup üzüleceğiniz anlamı çıkar.
Yaptığınız yorumlardan sizden iyi bir enerji alamadım. Kayınvalidenize emin olmadan kıskanç, ikiyüzlü demek hiç doğru değil. Bir de demişsiniz ki emekliler iki kız okutuyorlar ve durumları iyi. O işler öyle olmuyor. Çocuk okutmak kolay bir şey mi? Ucu ucuna yetiyor belki para nerden biliyorsunuz? Sizin için en rahat ettikleri dönemde borç yapmak mı zorundalar? Aileniz madem her şeyi dört dörtlük istiyor yapsınlar harika bir düğün. Kimse siz dört dörtlük evlenin diye borca girmek zorunda değil. Arkasından böyle konuşan bir gelin adayı için hiç değil :)
Evet bos zmnim var bu gunlerde gercekten :) cok sukur bugunumuze..İçinde kalmış demek üzüldüm
Hayatından memnun bir kişi böylr nefret saçmaz etrafına çünkü
Her konuda aynı yorumlar var boş zamanınız çok galiba
Ben de erkek arkadaşıma çok gidip gelen, kalan bir insanım. Ama siz ben giderim, yaptığım doğru diyip sonra da kızımın kalmasını istemezdim derseniz aslında bilinç altında bunun yanlış olduğunuzu düşünüyorsunuz derim. Yani öyle modernim, bınlar normal şeyler diyecek son insansınız kusura bakmayın. Kızımın, kardeşimin Üzülmesini istemem derken de aslında sevgiliniz sizi terkederse bu yaşadıklarınızdan dolayı pişman olup üzüleceğiniz anlamı çıkar.
Yaptığınız yorumlardan sizden iyi bir enerji alamadım. Kayınvalidenize emin olmadan kıskanç, ikiyüzlü demek hiç doğru değil. Bir de demişsiniz ki emekliler iki kız okutuyorlar ve durumları iyi. O işler öyle olmuyor. Çocuk okutmak kolay bir şey mi? Ucu ucuna yetiyor belki para nerden biliyorsunuz? Sizin için en rahat ettikleri dönemde borç yapmak mı zorundalar? Aileniz madem her şeyi dört dörtlük istiyor yapsınlar harika bir düğün. Kimse siz dört dörtlük evlenin diye borca girmek zorunda değil. Arkasından böyle konuşan bir gelin adayı için hiç değil :)
Madem öyle neden evlenmek istiyorsun . İnsanlar derdini açıyor siz şu an onlarla dalga geciyorsunuz farkında mısınız? Annesinin neden sizi istemediği belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?