• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim

Sacmalamayin ya bekaret demiyorum dedim hala abartiyosunuz :) sizin gibilerde bakire gezenleri dovecek gibisiniz ne yazikki cok yazik gercekten :)

kendi kardesim olsa karsi cikarim diye biz soyleyince yanlis oluyor ..konu sahibi kendi yanlis buluyor..ayrica biz bekareti sormadik ama olumsuz yorum atarsaniz size saldiriliyor ...

kendi kardesim olsa karsi cikarim diye biz soyleyince yanlis oluyor ..konu sahibi kendi yanlis buluyor..ayrica biz bekareti sormadik ama olumsuz yorum atarsaniz size saldiriliyor ...
aynen halada cvp vermedi soruma konu sahibi..neden istemezsin dedim cvp yok.. bekaret diye bisey yazmadim taktilar buna.. bana gore birlikte yasamak yanlis o yuzdende istemem kiz kardesimin birlikte yasamasini.. sigara icmekte yanlis sigara icmesinide istemem..nasil bi devirde yasiyorsak bakireler nerdeyse suclu sayilacak duruma geldi :) kaldiki dedim ya bunu sorun etmedim ben...islerine gelmedigi icin ya kiskanc oluyoruz ya da tek meziyetimiz bekaret oluyo ya hayret ve pesh..

aynen halada cvp vermedi soruma konu sahibi..neden istemezsin dedim cvp yok.. bekaret diye bisey yazmadim taktilar buna.. bana gore birlikte yasamak yanlis o yuzdende istemem kiz kardesimin birlikte yasamasini.. sigara icmekte yanlis sigara icmesinide istemem..nasil bi devirde yasiyorsak bakireler nerdeyse suclu sayilacak duruma geldi :) kaldiki dedim ya bunu sorun etmedim ben...islerine gelmedigi icin ya kiskanc oluyoruz ya da tek meziyetimiz bekaret oluyo ya hayret ve pesh..

yoo cevap verdi.
can başka canan başka dedi. ki bencede öyle:KK66:

Sen soruma bile cvp yazmadin tatlim neden boyle yapiyorsun? Neden farkli fikirlere acik degilsin madem konu aciyorsun? Bekaret diye birsey yazdim mi ben? Sunu dedim ilk msjimda yine diyorum..adam zaten evli gibi senle neden evlensin anneside istemiyorsa?

Ha bazi arkadaslar erken diye dusunuyo olabilir demisler o da olabilir tabii..

Sacmalamayin ya bekaret demiyorum dedim hala abartiyosunuz :) sizin gibilerde bakire gezenleri dovecek gibisiniz ne yazikki cok yazik gercekten :)
Bakireyim?? Bu arada cin olmadan adam çarpmaya calismasak söylediğiniz şeylerden tek bir anlam çıkıyor da o yüzden çok şey yapmayın siz :ddd

Tabi her türlü şeyi beraber yasıyosunuz sizinle evlense ekstra bi stresin yükün altına girecek ama şu an istediği an çekip gidebilir başka birisiyle evlenebilir başka bir şansı olabilir evli olsada bunları yapan karaktersizler var ama bekar adamın cocuk ev geçimi nafaka vs. mecburiyeti yükümlülüğü yok daha rahat davranıcak erkekler birlikte olduğu kızla cinsellik dahil herşeyi yaşamak ister ama evleneceği zaman bakire kız arar diye duyuyoruz hep sizinle herşeyi rahatça yaşadığı için evlenmeye gerek görmüyor maalesef annesi bahane

Yavrum bu adam senle niye evlensin? Bana mantikli birsey soyle? Zaten evli gibi degil misiniz? Bi imza eksik dimi? Iste onuda erteliyor sklinca gitmek icin..bence tabii bu..

Birlikte yaşanınca evli gibi mi olunuyor?
Evliliğin sizin için anlamı aynı evde uyuyup seks yapmak mı?
Manen birçok baska anlamları da var, en başta gelinlik giyme arzusu gibi...

Can farklı Canan farklı dedim ya arkadasım. Üzülmesini istemem ama ben üzüldüm mü hayır

Bu konuyu açıp açıp sevgilinle aranı bozma bence canım. Sevgilin seni seviyor, vaktini seninle geçirmek istiyor hatta ömrünü seninle geçirmek istiyor olabilir ama yinede bu yaşta evlilikten korkuyordur. Bütün ömrümü birlikte geçirmek istiyorsam neden evlilikten korkuyorum farkındalığına biraz geç varıyorlar.

Sevgilinin annesinden çok güzel kv olur ama onu söyleyeyim :KK48: Benim kv adayım da böyle maalesef.
Çok korkuyorum :KK61:

Erkek arkadaşınız çalışıyor. Ev var, araba var. Birlikte yaşadınız, arada yine kalıyorsunuz. Cinsellikte var. Evlilik değil mi zaten bu? Her şey var evlilik için. Ben olanı söyleyeyim: “Oğlum hevesini alsın, yaşayacağını yaşasın. Sonra ben ona gözüme kestirdiğim kızı alayım” Sizde özgürlük, rahatlık, hayatı yaşama adı altında yıllarınızı heba ediyorsunuz.

İradesiz bir erkek, aşık bir kadın, isteksiz bir kayınvalide. Bi siz mutsuz olursunuz bu hikayede.

Bu konuyu açıp açıp sevgilinle aranı bozma bence canım. Sevgilin seni seviyor, vaktini seninle geçirmek istiyor hatta ömrünü seninle geçirmek istiyor olabilir ama yinede bu yaşta evlilikten korkuyordur. Bütün ömrümü birlikte geçirmek istiyorsam neden evlilikten korkuyorum farkındalığına biraz geç varıyorlar.

Sevgilinin annesinden çok güzel kv olur ama onu söyleyeyim :KK48: Benim kv adayım da böyle maalesef.
Çok korkuyorum :KK61:

İki yorumun farkı :D 1.yi tercih ediyorum

Erkek arkadaşınız çalışıyor. Ev var, araba var. Birlikte yaşadınız, arada yine kalıyorsunuz. Cinsellikte var. Evlilik değil mi zaten bu? Her şey var evlilik için. Ben olanı söyleyeyim: “Oğlum hevesini alsın, yaşayacağını yaşasın. Sonra ben ona gözüme kestirdiğim kızı alayım” Sizde özgürlük, rahatlık, hayatı yaşama adı altında yıllarınızı heba ediyorsunuz.

İradesiz bir erkek, aşık bir kadın, isteksiz bir kayınvalide. Bi siz mutsuz olursunuz bu hikayede.

Ne issizi kız , allaha şükür işim gücüm var eğitimli, yabancı dil bilen kendi parasini kazanan biriyin kısacası tek meziyeti bekaret olup millete laf sokacak kadar vasıfsız değilim :*
Dogru adam dovmek filan gibi meziyetlerinde varmis onuda anlamis olduk :) uyy demek yabanci dilinde var hayirli olsun :) bekaretle kafayi siyirdin ellaam baska kelime yok mu lugatinda? Bi daha cvp yazma bana ok

Dogru adam dovmek filan gibi meziyetlerinde varmis onuda anlamis olduk :) uyy demek yabanci dilinde var hayirli olsun :) bekaretle kafayi siyirdin ellaam baska kelime yok mu lugatinda? Bi daha cvp yazma bana ok
Hahahahaha konularimi kurcaliyor, kurcala kurcala. Evet öyle huylarim vardır dikkat et istersen :ddd

Back
X