• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benimle küfürlü konuşuyor

Allahın sopası yok ki gökten indirsin de herkese sopayla dalalım artık ya…
Niye kimse bunların fragman olduğunu görmüyor?
Evlilik statüsüne erişmek için her şeye okey oluyorsunuz zaten evlenince de sihirli değnek gelip adamı yeni biri yapıyor bütün çilenize değiyor öyle mi?

Hiç evli ve mutsuz biriyle konuştunuz mu sevgılıyken nasıllarmış?
Küfür ettiğim halde yanımda duran birine saygı da duyamazdım ne diyim ki size boş …şimdiden eşim beni dövüyor veya eşimin gözü dışarıda konunuz hayırlı olsun

Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz
Dört yıl..
Ayrılıp barışma
Küfür ayyuka çıkmış
Bu sene evlenmeyi düşünüyorsunuz
Ne diyebiliriz ki?
Sonuç belli.

Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Kızım aklınız yok mu ya , bu kokuşmuş herifleri bulup ilişki yaşayıp üstüne bir de evleniyorsunuz, hiç mi kendini sevmiyorsun, evlenirsen eşek sudan gelinceye kadar dayak yersin, suanda sana bunları yapan evlenince mi acıyacak, evlenince sihirli bir değnek mi değecek, Allah akıl fikir versin ne diyeyim...

Selamm... Dört yıllık ilişkim var bugüne kadar çok şeyler yaşadık ayrildık barıştık ama hiç bir zaman vazgeçmedik bu sene evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim sinirli bir insan dediğim dedik birisi bugüne kadar çok uyardım çok küstüm çok konuşmadım hep söz verdi ama sözlerini tutmadı sinirlendiği zaman benimle küfürlü konuşuyor ortaya söyledim diyor ama bagırarak ve küfür ederek konuşmaya devam edip yüzüme kapatıyor daha sonrasında gönlümü almaya çalışıyor çok yıprandım bu şekilde evlilikten de uzaklaşıyorum ben ise çok saygılı bir insanım ağzımdan salak kelimesini bile duyamazsınız normal konustuğumda az bı naz ettiğimde ağzımı açsam sinirleniyor bana hiç tahamülü yok artık ama bir yandan da evlenmek istiyor ısrarla ne yapabilirim yardım edin kızlar aklım çok karışık böyle biriyle evlenmek pişman olurum diye korkuyorum ama seviyorum da
Kendinize öyle bir insanı layık görüyorsanız evlenin.

Buna aşk sevgi deme bu sadece toksiklik. Kendine saygın yok yani, böyle rezil saygisiz bı ilişkiyi devma ettiriyorsun, sakin ayrilma kesin düzelir bir de çocuk yap mis gibi baba olur her şey düzelir, öyle gidersiniz. Sinirliymis ne olacak küfür yersin artık, karisisin biraz da dayak yersin ama merak etme seni seviyordur olur boyle Yarabbi Şükür de devam et...

Off çok sıkıldım valla kadınlarımızdan umudu kesiyorum böyle konuları okudukça. Sana küfür eden adamı nasıl sevebiliyorsun ben burasını anlamıyorum. Nasil sogumuyosun. Evli falan da degil ha zorunluluktan dursun. Zaten seviyorum diyorsan hala biz ne desek boş kendine layık gördüğün bu oldugu için bunu yaşayacaksın. Alıntı yapmayı unuttum üstte biri yazmış şimdi bunları okuyup ama benim nişanlım böyle değil diyosundur diye. Aynen öyle ya susup kenara cekilirsin şimdi. Ya da atarlı giderli iliskini savunan şeyler yazarsın. Boşa akıl vermeyelim

Hiç vazgeçme bak bana kaldım yapayalnız olsada keşke küfretse piyasada erkek yok hepsi kapılmış ona göre hareket et

Off çok sıkıldım valla kadınlarımızdan umudu kesiyorum böyle konuları okudukça. Sana küfür eden adamı nasıl sevebiliyorsun ben burasını anlamıyorum. Nasil sogumuyosun. Evli falan da degil ha zorunluluktan dursun. Zaten seviyorum diyorsan hala biz ne desek boş kendine layık gördüğün bu oldugu için bunu yaşayacaksın. Alıntı yapmayı unuttum üstte biri yazmış şimdi bunları okuyup ama benim nişanlım böyle değil diyosundur diye. Aynen öyle ya susup kenara cekilirsin şimdi. Ya da atarlı giderli iliskini savunan şeyler yazarsın. Boşa akıl vermeyelim
Adam kalmadığı için ortalıkta elde kalanlara bu şekilde davranma durumu ortaya çıkıyor

Büyük riske giriyorsunuz saygı sınırlarınızı aşmış evlenince değişeceğini sanmıyorum ama tabiki karar sizin

Back