• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim

Siz neden cinsellik yaşadığınızı belirtme gereği duydunuz peki? Çünkü bu da ilişkinizin bir bileşeni ve siz de çok iyi biliyorsunuz ki Türk kültüründe ilişkilerde oldukça belirleyici olan bir bileşen. Örneğin ben yabancıyım ve biz ilişkimizle alakalı bir sorunumuz olduğunda cinsellik yaşadığımızı da ekstra belirtmeyiz. Fakat siz belirtiyorsunuz çünkü bilinçaltınızda bunun bir yeri var, bir nevi kültürel miras diyebiliriz. Doğal olarak Türkiyede bir ilişki değerlendirilirken özellikle evlilik olacak mı konusu değerlendirilirken konu bunun etrafında dönüyor. O yüzden yorum yapanlara kızmayın bence, siz nasıl ki bilinçsiz bir şekilde bu ayrıntıyı verdiyseniz onlar da aynı şekilde yorum yapıyor.
Bravo gercekten

Konu sahibi sana tabi ki sinirlenirler. Burası evlenmeden kocasıyla öpüşme bile yaşamayıp sonra sürekli "bana ayda 1 yanaşıyor, cinselliğimiz neredeyse yok, neden böyleyiz" diye üzülen kadınlarla dolu.

Neyse bu bir yana, ben de çocuğun sevmediğini düşünmüyorum. Sevmese 5 yılını vermez. Ama pasif biri, annesinin ağzına çok bakıyor. Kolaylıklar diliyorum. Umarım gönlünüzce olur.

Bu arada resim sizinse kaldırın naçizane tavsiyem, burası çok büyük bir platform.
+++

Resim bana ait değil

Valla bu yoruma da katılmadım değil. Madem aileniz en iyisini ister , yapsınlar o halde. Ya da kendiniz yapın.

"Erkek tarafı" diye kimse koca bir düğünün ve evin tüm masraflarını karşılamak zorunda değil.

Yarı yarıya olur herşey. Ailem elinden geleni yapar diyorum.

Düğün, ev eşyası filan herşey olmalı. Kimse beraber yaşadığımızı bilmiyor.

Evlilik engel değil tabi ki. Asla böyle birşeye karışmaz ama yaşam kalitesi bakımından paramı kendim kazanmak isterim.
Sevgiliniz ailesine beraber yaşadığınızı söylemiştir bence.Kimse bilmiyor derken kastettiğiniz ailelerse eğer , onun ailesi biliyordur kesinlikle.

Son düzenleme:
Yarı yarıya olur herşey. Ailem elinden geleni yapar diyorum.

İşte o kadın bunu biliyor mu ya da kabul ederler mi? Belki ne kadar zorlansalar da kabul etmeyecekler ve bu yüzden üstlerinde bir baskı hissediyorlar. Bence sorun bu ve oğlunun küçük olduğunu düşünmesi olabilir.

Bir de arkanızdan nasıl dedikodular yapmış?

Bir kaç farkla 6 7 yıl önceki eşimle benim durumumu yazmışsın sanki.Bizde kv.melek gibi hiç sorun yapmadı hep istekliydi.hala da çok severiz birbirimizi.Bizde eşim üşeniyodu resmen nişan düğün dernek mevzusuna.Sonra azıcık ayarla çözdüm ben mevzuyu.Ama aştık tabi şimdi evli mutlu çocukluyuz.
Şimdi yazmışsınız ya ben sevgilime aşığım seviyorum vs. Haaaa işte tam o sebepten biraz kendini geri çek.Her istediğinde birlikte olma mesela.ya da arayı uzat ki adam bişeyleri daha fazla özlesin ve kendine gelip sorumluluğunu hatırlasın yüzüğü taksın.
Hepi topu 3yüzük bir çiçek çıkolata yani.
Ama kv. Tek oğluşuna seni istemiyor ondan ayak sürümesi.Yoksa bu pazar takar yüzüğü o kadar kolay yani.O yüzden sen kv.engeline takılmak istemiyorsan sevgilini hem aşık tutacaksın hem de eski özğürlüğünü azıcık kısacaksın.
Adam seni daha fazla özlesin kısaca.
Mutluluklar dilerim.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için umarım bizde sizin gibi güzel bir yuva kurarız zamanı gelince :) size de mutluluklar

Evet bos zmnim var bu gunlerde gercekten :) cok sukur bugunumuze..

Nefret filan sacmiyorum bi kac kisi o kdr iyi anlamiski ve anlatmiski... ben direkt soyledigim icin zoruna gitti seninde demekki., boyle birsey neden zoruma gitsin? Anlamiyorum farkli fikirde olunca kiskanmis icinde kalmis mi oluyor :) gercekten anlayamadim bu cikislarini

Asil donup yazdiklarina bakarsan kimin nefret sactigini cok iyi gorursun. Umarim yani..

Buarada bekaretle ilgili bi topikte bakireydim ama olmasaydimda sorun etmezdim ve sorun olmazdi yazmistim. Hic oyle dedigin gibi yorumlarim yok yani..
Birlikte yaşadığı için eleştiriyorsun
Buda demektir bekaretini korusaydın
Birlikte yaşamadan mı sevişckler
Bu mu sana uygun?
Ya cidden zamanım yok alıntılama
Herkesin hayatı kendine
Ne zoruma gidecek senin zoruna gidiyor ki kıza yükleniyorsun

İşte o kadın bunu biliyor mu ya da kabul ederler mi? Belki ne kadar zorlansalar da kabul etmeyecekler ve bu yüzden üstlerinde bir baskı hissediyorlar. Bence sorun bu ve oğlunun küçük olduğunu düşünmesi olabilir.

Bir de arkanızdan nasıl dedikodular yapmış?

Giyim tarzımla ilgili kendisi kapalı ben kapalı gelin istiyorum aslında ama oğlum bunu beğenmiş. Bizde kabul edicez artık yapacak birşey Yok. Falan gibilerinden. Çok açıkta giyinmiyorum aslında ama niye böyle diyor anlamadım

merhaba kızlar

Uzun süredir beraber olduğum bir sevgilim var. Ufak tefek sürtüşmeler olsa da hiç büyük kavga etmedik. 1 sene beraber yaşadık üniversite döneminde daha sonra bazı sebeplerden evi ayırdık ama çoğu zaman yine beraber kalıyoruz. Yani ilişkimizde cinsellikte var.

İkimizde üniversiteyi bitirdik o özel bir şirkette çalışıyor. Ben atanamadım ama yüksek lisans düşünüyorum aynı zamanda KPSSye de çalışıyorum.

Ailelerimiz tanıştı henüz evlilik için hazır mıyız bilemiyorum ama zaten evli gibi yaşıyoruz çoğu zaman. Ekonomik olarak ailem arkamda kendime ait evim var ailemin aldığı şuan kirada. Erkek arkadaşımında arabası var. Yani evlenince daha iyisini almak istemezsek herşeyimiz tamam. Ekonomik olarakta rahat ederiz. Erkek arkadaşımın maaşı iyi.

Gelelim sorunumuza....
Evet evlilik. Hemen evlenmek istemiyorum tabi ki daha kariyer bakımından yapmam gerekenler var ama ilişkimiz uzun süredir devam ettiğinden birşeylerin olmasını da bekliyorum. Evlilikle ilgili ne zaman konu açılsa daha erken diyor. Ya da bazen ben annemle konusucam nişan yapalım en azından diyor sonra annem olmaz dedi diyor. Annesinin bu hallerinden sıkıldım. Benim ailemde seneye nişan olsun cok gezdiniz diyor. Arada kalıyorum. Babası cok iyi ama annesi iki yüzlülük yapıyor beni kıskanıyor. Komşularıyla dedikodumu yapıyor. Sevgilime sürekli kendi paranı biriktir evlen ben bişey yapamam diyor. Sevgilimde evliliği nişanı vs herşeyi erteliyor. Ne yapmam lazım bilemiyorum. Hiç kavga etmeyen biz bu sebeplerden sorun çıkartıyoruz kaç seferdir. Benim ailemin baskısı, benim sevgilime baskım , annesinin sevgilime baskısı kim kazanacak?
Evlenmek istemiyor net..
Eğer isteseydi annesini bırak kimseyi dinlemezdi çocuk değil sonuçta yetişkin

Birlikte yaşadığı için eleştiriyorsun
Buda demektir bekaretini korusaydın
Birlikte yaşamadan mı sevişckler
Bu mu sana uygun?
Ya cidden zamanım yok alıntılama
Herkesin hayatı kendine
Zamanin yoksa cvp yazma bende zmn cok dedim ya..

hayir oyle degil..beraber olsaydi ve birlikte yasamasaydi ayni olmayacakti yorumum.. suan ztn evli gibiler bu yuzden daha fazla sorumluluk almak istemiyor olabilir.. herneyse anladin bence ne demek istedigimide neden bu kdr bekarete taktin.. o da bi bilinc alti olabilir tabii.. herneyse

Zamanin yoksa cvp yazma bende zmn cok dedim ya..

hayir oyle degil..beraber olsaydi ve birlikte yasamasaydi ayni olmayacakti yorumum.. suan ztn evli gibiler bu yuzden daha fazla sorumluluk almak istemiyor olabilir.. herneyse anladin bence ne demek istedigimide neden bu kdr bekarete taktin.. o da bi bilinc alti olabilir tabii.. herneyse
Ya arkadasım ben sevgilimle birlikte oluyorsam zaten haftanın dört beş günü orda kalırım
Buda birlikte yaşamak gibi birsey zaten
Haftada bir mi sevişelim
O zaman yorumun ne olur?
Allahım ya ne ilginç ya insanlar

Ya arkadasım ben sevgilimle birlikte oluyorsam zaten haftanın dört beş günü orda kalırım
Buda birlikte yaşamak gibi birsey zaten
Haftada bir mi sevişelim
O zaman yorumun ne olur?
Allahım ya ne ilginç ya insanlar
Birlikte yasamak sadece bekaret ve cinsellik mi olmali:) ilginc

Konu dışı olucak gibi ama bazı üyeler var , bekaretin geçtiği her konuya ama istisnasız her konuya sivri yorumlar yapıp konu sahiplerini sinir edip ortalığı kızıştırıyorlar.Bu üyenin sorunu şu anda bakirelik mi? O , sevgilisiyle evlilik kararı ile ilgili bir konudan bahsediyor , içinden cımbızlayıp bekareti çeken üyeler hep aynı.Ama her konuda yani.Özellikle dikkat ediyorum bu üyelere , hep aynı isimler.Lütfen konuyu bekarete çekip insanları kışkırtmayın.Herkes farklı düşünüyor bekaret konusunda.Bu kişiyi ilgilendiren bir konu.Herkesin kendi özel hayatı cinselliği , sonuçlarını da kendisi düşünmüştür.

Konu sahibi siz de inşallah feraha erersiniz.Hayırlısı olsun sizin için.

Son düzenleme:
Annesi evli gibi yasadiginizi biliyor olabilir ve belki uygun bulmuyordur. Sevgiliniz de kabul ettirmeye calisirken arada kaliyordur. Evlenirken herseyi kendiniz yapacaksaniz suanki maddi rahatliginiz elinizden gitmesin bence dikkat edin, ben birsey yapmam evlendirirken diye birsey yok..yoksa kendinizi kredi borclari icinde bulmayin. Bu arada her kv biraz ikiyuzludur yapacak birsey yok :)

Evlenmeyi siz ne için istiyorsunuz seks için mi? Hadi ama ya. Bunun için değil birlikte huzurlu bi yuvamız olsun diye istiyoruz biz.
Boşver bu tip yorumlara cevap yazma
Herkesin kültürü farklı
Yaşayışı çevresi
Onlara göre böyle
Bize göre böyle
Senin konun farklı
Annesinin karşısında durup bu kızı seviyorum evlenicem diyecek
Demiyorsa demesin zaten

Back
X