- 2 Aralık 2017
- 156
- 221
- 18
- Konu Sahibi Esmerapunzel
-
Boşver bu tip yorumlara cevap yazma
Herkesin kültürü farklı
Yaşayışı çevresi
Onlara göre böyle
Bize göre böyle
Senin konun farklı
Annesinin karşısında durup bu kızı seviyorum evlenicem diyecek
Demiyorsa demesin zaten
Niye sevmesindiyecek bende yeni konu açıp size yasZıcam. Ki zaten sevgisinden eminim. Seni sevmiyor düşüncesini bana aksetmeye çalışıyorlar yanlış.
kim takar annesini yalan soyluyor kizi oyaliyor gozu gdisardaYavrum bu adam senle niye evlensin? Bana mantikli birsey soyle? Zaten evli gibi degil misiniz? Bi imza eksik dimi? Iste onuda erteliyor sklinca gitmek icin..bence tabii bu..
kim takar annesini yalan soyluyor kizi oyaliyor gozu gdisarda
Yalan söylüyor, gözü dışarıda falan. Pes yani bunları nereden çıkarttınız?kim takar annesini yalan soyluyor kizi oyaliyor gozu gdisarda
Benim yazımı yanlış mı anladınız yoksa yanlış mı alıntıladınız anlam veremedim :))Bu kısmına yorum yapmayayım dedim ama tutamiycam kendimi. Burda ahkam kesenlerin geçmişine baksan neler neler çıkar. Ne alaka ya ilişki sürmez yok senle evlenmez ne alaka ? O zaman her evlenen 1 sene sonra boşanır çünkü alacağını almış olur. Bu nasıl sığ bir düşünce... Size ne istediğiyle yaşar istediğini yapar onun hayatı onun kararı . Gerçekten çok sınır bozucusunuz. Tabi herkes dört dörtlük değil mi ???
Polemiği uzattığı için ceza almış olabilir o dediğiniz üye.yani konun özü olmayan şeyden tartışma çıkartmakta üstümüze yok.
niye o arkadaş günah keçisi oldu orası enteresan geldi bana.
açık açık herşeyinle teslim olmuşsun diyen varken. tutup bir kişiye saldırmak ?
Ya ne alakasi var? Neden evlilik oncesi beraber yasayan ciftlerde erkegin potansiyel terkedici, asla evlenmez gozuyle bakiyorsunuz? Ne alakasi var yani?Yavrum bu adam senle niye evlensin? Bana mantikli birsey soyle? Zaten evli gibi degil misiniz? Bi imza eksik dimi? Iste onuda erteliyor sklinca gitmek icin..bence tabii bu..
Yanlış alıntıladım kusura bakmayın:)Benim yazımı yanlış mı anladınız yoksa yanlış mı alıntıladınız anlam veremedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?