- 20 Mart 2023
- 719
- 2.313
- 33
Hayir ben sundan bahsediyorum, gonlunden gecer esine yapmak ister ve yapar zaten karsindaki adamin tavir ve hareketlerinden samimiyetini anlarsin. Elinden geleni yapiyordur sen de okey dersin. Evlendikten sonra adam da hasta olabilir kadin calisip ona bakar artik es durumunda sartlar ne gerektiriyorsa o yapilir kadini erkegi yok ki.Ben kadın erkek eşitliğinden çok kadın erkeğin denk ve kendi görevleri olduğuna inanıyorum. Bana göre erkek evi geçindirmekle yükümlü. Yaratılış şeklimizde bu şekilde. İsteyen istediğine inanabilir.
Ayrıca adamın durumu yoksa evliliği ertelesin, kadının parasına güvenerek mi evlenecek? Bugün çocuğu olsa 2 yıl izne çıksa aç mı oturacaklar?
Kendi biriktirdigi parayi ne yapiyorsa yapar tabii ki, ama daha evlenmeden bunun hesabini yapiyorsa ve mustakbel esinin ve ailesinin durumu olmadigini da goruyorsa ben ille de su kadar gram yap diye daraltmazdim karsimdakini. Utanirdim. Yok cunku neyi yapsin. Ha ben dogum yaparim esim evi gecindirir bu durum zaruriyet. Ama evlenmeden bu benim param bunu babama atıcam sen de calisim bana 100gr bileezik yap demek beni utandiriyor.