Sevgilim

Bravo gercekten

+++

Resim bana ait değil

Yarı yarıya olur herşey. Ailem elinden geleni yapar diyorum.

Sevgiliniz ailesine beraber yaşadığınızı söylemiştir bence.Kimse bilmiyor derken kastettiğiniz ailelerse eğer , onun ailesi biliyordur kesinlikle.

Son düzenleme:
Yarı yarıya olur herşey. Ailem elinden geleni yapar diyorum.

İşte o kadın bunu biliyor mu ya da kabul ederler mi? Belki ne kadar zorlansalar da kabul etmeyecekler ve bu yüzden üstlerinde bir baskı hissediyorlar. Bence sorun bu ve oğlunun küçük olduğunu düşünmesi olabilir.

Bir de arkanızdan nasıl dedikodular yapmış?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için umarım bizde sizin gibi güzel bir yuva kurarız zamanı gelince :) size de mutluluklar

Birlikte yaşadığı için eleştiriyorsun
Buda demektir bekaretini korusaydın
Birlikte yaşamadan mı sevişckler
Bu mu sana uygun?
Ya cidden zamanım yok alıntılama
Herkesin hayatı kendine
Ne zoruma gidecek senin zoruna gidiyor ki kıza yükleniyorsun

Giyim tarzımla ilgili kendisi kapalı ben kapalı gelin istiyorum aslında ama oğlum bunu beğenmiş. Bizde kabul edicez artık yapacak birşey Yok. Falan gibilerinden. Çok açıkta giyinmiyorum aslında ama niye böyle diyor anlamadım

Evlenmek istemiyor net..
Eğer isteseydi annesini bırak kimseyi dinlemezdi çocuk değil sonuçta yetişkin

Birlikte yaşadığı için eleştiriyorsun
Buda demektir bekaretini korusaydın
Birlikte yaşamadan mı sevişckler
Bu mu sana uygun?
Ya cidden zamanım yok alıntılama
Herkesin hayatı kendine
Zamanin yoksa cvp yazma bende zmn cok dedim ya..

hayir oyle degil..beraber olsaydi ve birlikte yasamasaydi ayni olmayacakti yorumum.. suan ztn evli gibiler bu yuzden daha fazla sorumluluk almak istemiyor olabilir.. herneyse anladin bence ne demek istedigimide neden bu kdr bekarete taktin.. o da bi bilinc alti olabilir tabii.. herneyse

Ya arkadasım ben sevgilimle birlikte oluyorsam zaten haftanın dört beş günü orda kalırım
Buda birlikte yaşamak gibi birsey zaten
Haftada bir mi sevişelim
O zaman yorumun ne olur?
Allahım ya ne ilginç ya insanlar

Ya arkadasım ben sevgilimle birlikte oluyorsam zaten haftanın dört beş günü orda kalırım
Buda birlikte yaşamak gibi birsey zaten
Haftada bir mi sevişelim
O zaman yorumun ne olur?
Allahım ya ne ilginç ya insanlar
Birlikte yasamak sadece bekaret ve cinsellik mi olmali:) ilginc

Konu dışı olucak gibi ama bazı üyeler var , bekaretin geçtiği her konuya ama istisnasız her konuya sivri yorumlar yapıp konu sahiplerini sinir edip ortalığı kızıştırıyorlar.Bu üyenin sorunu şu anda bakirelik mi? O , sevgilisiyle evlilik kararı ile ilgili bir konudan bahsediyor , içinden cımbızlayıp bekareti çeken üyeler hep aynı.Ama her konuda yani.Özellikle dikkat ediyorum bu üyelere , hep aynı isimler.Lütfen konuyu bekarete çekip insanları kışkırtmayın.Herkes farklı düşünüyor bekaret konusunda.Bu kişiyi ilgilendiren bir konu.Herkesin kendi özel hayatı cinselliği , sonuçlarını da kendisi düşünmüştür.

Konu sahibi siz de inşallah feraha erersiniz.Hayırlısı olsun sizin için.

Son düzenleme:
Annesi evli gibi yasadiginizi biliyor olabilir ve belki uygun bulmuyordur. Sevgiliniz de kabul ettirmeye calisirken arada kaliyordur. Evlenirken herseyi kendiniz yapacaksaniz suanki maddi rahatliginiz elinizden gitmesin bence dikkat edin, ben birsey yapmam evlendirirken diye birsey yok..yoksa kendinizi kredi borclari icinde bulmayin. Bu arada her kv biraz ikiyuzludur yapacak birsey yok :)

Evlenmeyi siz ne için istiyorsunuz seks için mi? Hadi ama ya. Bunun için değil birlikte huzurlu bi yuvamız olsun diye istiyoruz biz.
Boşver bu tip yorumlara cevap yazma
Herkesin kültürü farklı
Yaşayışı çevresi
Onlara göre böyle
Bize göre böyle
Senin konun farklı
Annesinin karşısında durup bu kızı seviyorum evlenicem diyecek
Demiyorsa demesin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…