- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi Esmerapunzel
-
Sacmalamayin ya bekaret demiyorum dedim hala abartiyosunuz :) sizin gibilerde bakire gezenleri dovecek gibisiniz ne yazikki cok yazik gercekten :)
aynen halada cvp vermedi soruma konu sahibi..neden istemezsin dedim cvp yok.. bekaret diye bisey yazmadim taktilar buna.. bana gore birlikte yasamak yanlis o yuzdende istemem kiz kardesimin birlikte yasamasini.. sigara icmekte yanlis sigara icmesinide istemem..nasil bi devirde yasiyorsak bakireler nerdeyse suclu sayilacak duruma geldi :) kaldiki dedim ya bunu sorun etmedim ben...islerine gelmedigi icin ya kiskanc oluyoruz ya da tek meziyetimiz bekaret oluyo ya hayret ve pesh..kendi kardesim olsa karsi cikarim diye biz soyleyince yanlis oluyor ..konu sahibi kendi yanlis buluyor..ayrica biz bekareti sormadik ama olumsuz yorum atarsaniz size saldiriliyor ...
aynen halada cvp vermedi soruma konu sahibi..neden istemezsin dedim cvp yok.. bekaret diye bisey yazmadim taktilar buna.. bana gore birlikte yasamak yanlis o yuzdende istemem kiz kardesimin birlikte yasamasini.. sigara icmekte yanlis sigara icmesinide istemem..nasil bi devirde yasiyorsak bakireler nerdeyse suclu sayilacak duruma geldi :) kaldiki dedim ya bunu sorun etmedim ben...islerine gelmedigi icin ya kiskanc oluyoruz ya da tek meziyetimiz bekaret oluyo ya hayret ve pesh..
Sen soruma bile cvp yazmadin tatlim neden boyle yapiyorsun? Neden farkli fikirlere acik degilsin madem konu aciyorsun? Bekaret diye birsey yazdim mi ben? Sunu dedim ilk msjimda yine diyorum..adam zaten evli gibi senle neden evlensin anneside istemiyorsa?
Nerde o yazisi bulamiorumyoo cevap verdi.
can başka canan başka dedi. ki bencede öyle
Bakireyim?? Bu arada cin olmadan adam çarpmaya calismasak söylediğiniz şeylerden tek bir anlam çıkıyor da o yüzden çok şey yapmayın siz :dddSacmalamayin ya bekaret demiyorum dedim hala abartiyosunuz :) sizin gibilerde bakire gezenleri dovecek gibisiniz ne yazikki cok yazik gercekten :)
Nasil anlamak istiyosan oyle anla tatlim.. neden seni ikna etmeye calismakla yorayimki simdi kendimi :)Bakireyim?? Bu arada cin olmadan adam çarpmaya calismasak söylediğiniz şeylerden tek bir anlam çıkıyor da o yüzden çok şey yapmayın siz :ddd
Yavrum bu adam senle niye evlensin? Bana mantikli birsey soyle? Zaten evli gibi degil misiniz? Bi imza eksik dimi? Iste onuda erteliyor sklinca gitmek icin..bence tabii bu..
aynen halada cvp vermedi soruma konu sahibi..neden istemezsin dedim cvp yok.. bekaret diye bisey yazmadim taktilar buna.. bana gore birlikte yasamak yanlis o yuzdende istemem kiz kardesimin birlikte yasamasini.. sigara icmekte yanlis sigara icmesinide istemem..nasil bi devirde yasiyorsak bakireler nerdeyse suclu sayilacak duruma geldi :) kaldiki dedim ya bunu sorun etmedim ben...islerine gelmedigi icin ya kiskanc oluyoruz ya da tek meziyetimiz bekaret oluyo ya hayret ve pesh..
Dimi yaaaa :)))))))Nasil anlamak istiyosan oyle anla tatlim.. neden seni ikna etmeye calismakla yorayimki simdi kendimi :)
Goremedim o yazini..herneyse umarim mutlu olursun ama dedigin gibiyse kv adayi zor gozukuyor..Can farklı Canan farklı dedim ya arkadasım. Üzülmesini istemem ama ben üzüldüm mü hayır
DI:) Issizlik basina mi vurdu bacim :)Dimi yaaaa :)))))))
Bu konuyu açıp açıp sevgilinle aranı bozma bence canım. Sevgilin seni seviyor, vaktini seninle geçirmek istiyor hatta ömrünü seninle geçirmek istiyor olabilir ama yinede bu yaşta evlilikten korkuyordur. Bütün ömrümü birlikte geçirmek istiyorsam neden evlilikten korkuyorum farkındalığına biraz geç varıyorlar.
Sevgilinin annesinden çok güzel kv olur ama onu söyleyeyimBenim kv adayım da böyle maalesef.
Çok korkuyorum
Erkek arkadaşınız çalışıyor. Ev var, araba var. Birlikte yaşadınız, arada yine kalıyorsunuz. Cinsellikte var. Evlilik değil mi zaten bu? Her şey var evlilik için. Ben olanı söyleyeyim: “Oğlum hevesini alsın, yaşayacağını yaşasın. Sonra ben ona gözüme kestirdiğim kızı alayım” Sizde özgürlük, rahatlık, hayatı yaşama adı altında yıllarınızı heba ediyorsunuz.
İradesiz bir erkek, aşık bir kadın, isteksiz bir kayınvalide. Bi siz mutsuz olursunuz bu hikayede.
Ne issizi kız , allaha şükür işim gücüm var eğitimli, yabancı dil bilen kendi parasini kazanan biriyin kısacası tek meziyeti bekaret olup millete laf sokacak kadar vasıfsız değilim :*DI:) Issizlik basina mi vurdu bacim :)
Dogru adam dovmek filan gibi meziyetlerinde varmis onuda anlamis olduk :) uyy demek yabanci dilinde var hayirli olsun :) bekaretle kafayi siyirdin ellaam baska kelime yok mu lugatinda? Bi daha cvp yazma bana okNe issizi kız , allaha şükür işim gücüm var eğitimli, yabancı dil bilen kendi parasini kazanan biriyin kısacası tek meziyeti bekaret olup millete laf sokacak kadar vasıfsız değilim :*
Hahahahaha konularimi kurcaliyor, kurcala kurcala. Evet öyle huylarim vardır dikkat et istersen :dddDogru adam dovmek filan gibi meziyetlerinde varmis onuda anlamis olduk :) uyy demek yabanci dilinde var hayirli olsun :) bekaretle kafayi siyirdin ellaam baska kelime yok mu lugatinda? Bi daha cvp yazma bana ok
Benim esim 24une bascak bu yasta 2cocugum var diye kafayi yedi.24 erkek için erken bir yaş, psikolojik olarak sorumluluğa hazır olmayabilir. Anneden ziyade burayı da düşünmekte fayda var derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?