Sevgilim Evden Kovdu

Bence sen ona o soruyu sorduğunda o düşünceleri ile başka biryerlerdeydi belki gideceği yerleri düşünüyordu, sende aniden sorunca sana adapte olamadan ani bir çıkışla söylenen saçma bir cümle, ben olsam o kadar içerlemezdim bak sende diyorsun çok sorumlulukları var, bence bu tekrar sakin kafayla aklındaki soru işaretlerini çıkaracak bir konuşma için tam bir fırsat. Bol şanslar canım.

canım bence evlenmeyeceğin adamla gezme onunla vakit öldürürken dışarıdaki iyi kısmetlerini kaçırıyosun yani. nasıl bi toplum olduk biz..... öğretmenlerin iyi örnek olması lazım.

canım bence evlenmeyeceğin adamla gezme onunla vakit öldürürken dışarıdaki iyi kısmetlerini kaçırıyosun yani. nasıl bi toplum olduk biz..... öğretmenlerin iyi örnek olması lazım.
Yorumunuzu hiç anlayamadım. Nasıl bir toplum olmuşuz? Konu sahibi ÖĞRETMEN kimliği ile nasıl bir örnek değil ? Nesi yanlış evlenmeyeceği adamla gezmesi mi?

Yorumunuzu hiç anlayamadım. Nasıl bir toplum olmuşuz? Konu sahibi ÖĞRETMEN kimliği ile nasıl bir örnek değil ? Nesi yanlış evlenmeyeceği adamla gezmesi mi?
genç bir insan sonuçta ama evlenip aile olmakda çok güzel bişey bence. ben kötü bişey demedim, evlenmeyeceği adamla gezip adamın kendini üzmesine izin vermemeli bence öğretmen olduğu için hayatında mutlu olmalı. yani böyle şimdi insanlar sürekli ayrılıp barışıyorlar falan, aşk hayatları falan çok karmaşık, bi düzen yok falan psikolojileri bozulabilir yani ben iyiliğini düşünyorum. üzülüp psikolojisi bozulursa bu öğrencilerine yansır. insanın evlencez sanıp evlenememesi çok kötü. baksana evlilik bahsini açınca adam ne yapmış yani.

Istemiyorum. Cik git cumleleri sinirle aciklanabilecek seyler degil bence

Ne alaka yani. Mutlu olup olamayacagimi gormek icin tabi ki once vakit gececek. Ona gore karar verecegim. Onume cikan ilk kisiyle buldumcuk gibi evlenecek halim yok ya. Sonra tanimadan evlendim bidi bidi. Kesinlikle bu mantikta degilim.

Istemiyorum. Cik git cumleleri sinirle aciklanabilecek seyler degil bence
Canım benim çok haklısın ama bazen insanin ağzından öyle şeyler çıkabiliyorki, inanki karşındakini bırak kendine bile bir açıklama yapamıyorsun. Ama tabiki en doğrusunu yinede sen bilirsin lakin arkadaşını en iyi sen tanıyorsun.

Ne alaka yani. Mutlu olup olamayacagimi gormek icin tabi ki once vakit gececek. Ona gore karar verecegim. Onume cikan ilk kisiyle buldumcuk gibi evlenecek halim yok ya. Sonra tanimadan evlendim bidi bidi. Kesinlikle bu mantikta degilim.
canım sen bilirsin, tanıdın da ne oldu? adam seni evden kovdu işte.

Ben sizin ne demek istediginizi anladim, o konuda haklisiniz... Ama iste ortada Bluz vakasi var, onu gözden kacirdiginizi anladim o yüzden yazdim, yoksa tabiiki fark eder...

Erkeklerin pek çoğu ''Geleceğimiz hakkında ne düşünüyorsun?'' sorusundan haz etmez.
Geleneksel düşünürler. Gelecekle ilgili plan yapma hakkının kendilerinde olduğuna şartlandırılmışlardır.
Sanırım evlilik konusundan değil, bu sorunun senden gelmiş olmasından rahatsız olduğu için aşırı tepki verdi.

Biraz uzak kal
kırıldığını belli et
yelkenleri suya indirme hemen
sonuçta bekleyeceksen sana bir iki sözle niyetinin ciddi olduğunu belirtmeli
araya mesafe girince gerçek niyetini anlarsın zaten

Konunun dışında ama Türkiye şartlarında 2 ay tatil në demek farkindamisiniz? Biz bir hafta izni zor kullanıyoruz. 3 ay değilmiş te iki ay mis sakamisiniz?

En gıcık bulduğum konuşma tarzıdır bu.
Yahu anı yaşasanız daha güzel değil mi?
Bir kere antipatik duruyor bu konuşmalar.
Bırakın, bunu erkek düşünsün, o istesin.
Cebinde lokma olmayın şu erkeklerin, adamların korkuları olsun acaba evlenir mi benle diye.
Eğer ilişkiniz evlilikle sonlanacaksa zaten bunun konuşulmaya ihtiyacı yok, bir anda işler oraya doğru kayar gider.
Ya da niyeti varsa zaten adam teklifini yapar, konuyu bir şekilde oraya bağlar.

Ben sevgilinizin 'git' derken açıkcası kovma niyetiyle söylediğini düşünmedim.
Belki karakterimden de kaynaklı olabilir ama, sinirlendiğim an çoğu kişiye 'çekil başımdan, çık git hemen' gibi cümleler sarfederim.
Bunu kovma amaçlı değil, belirli bir süre beni yalnız bırak ki sakinleşeyim maksadıyla söylerim.
İkinizin de bence tutumu hatalı, sakin bir günde uzun uzadıya konuştuktan sonra tatlıya bağlanabilir.

Konunun dışında ama Türkiye şartlarında 2 ay tatil në demek farkindamisiniz? Biz bir hafta izni zor kullanıyoruz. 3 ay değilmiş te iki ay mis sakamisiniz?
Siz insan yetiştirmenin ne demek olduğunun farkında mısınız peki?
Hiç kpss ile yıllarca atama bekleyip, öğretmen olup da pazarda tezgah açan insanlardan bahsetmiyorum bile.
Okuması zor, atanması daha zor, o kadar çalışıp öğretmen olup, o maaşla 'normal standartlarda' bir aileyi geçindirmek çok daha zor, hepsinden önemlisi 'insan yetiştirme'nin zorluğunu, bunun mücadelesini anlatmak bile yersiz.
Dolayısıyla her şey tamam ama tatil mi gözünüze fazla geldi?
Siz de oluverin, bir şey değil ne de olsa...

Valla türümün tek örneği olarak aranızdayım sanırım. Erkek arkadaşım nişanı ne zaman yaparız vs gibi sorular sorduğunda benimde telefonu suratına falan kapatasım geliyor. İstemiyorum şuan desen ayrı bir durum.Çünkü hazır olmamak, yakın zaman için bunu planlamamak karşı tarafa hakaret gibi geliyor ama değil bence ya. Birini seviyosundur beraber olmak istiyosundur ama yakın zamanda evlilik vs planlamıyosundur mesela. Tepkisi anormal olmuş tabiki ama sizde darlamışsınız adamı biraz.

Afedersin cnm yorumunu basta yanlis anladim. Aslinda kotu bir sey soylemiyorsun sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…