- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
-
- Konu Sahibi hayatguzeldirrr
Yorumunuzu hiç anlayamadım. Nasıl bir toplum olmuşuz? Konu sahibi ÖĞRETMEN kimliği ile nasıl bir örnek değil ? Nesi yanlış evlenmeyeceği adamla gezmesi mi?canım bence evlenmeyeceğin adamla gezme onunla vakit öldürürken dışarıdaki iyi kısmetlerini kaçırıyosun yani. nasıl bi toplum olduk biz..... öğretmenlerin iyi örnek olması lazım.
genç bir insan sonuçta ama evlenip aile olmakda çok güzel bişey bence. ben kötü bişey demedim, evlenmeyeceği adamla gezip adamın kendini üzmesine izin vermemeli bence öğretmen olduğu için hayatında mutlu olmalı. yani böyle şimdi insanlar sürekli ayrılıp barışıyorlar falan, aşk hayatları falan çok karmaşık, bi düzen yok falan psikolojileri bozulabilir yani ben iyiliğini düşünyorum. üzülüp psikolojisi bozulursa bu öğrencilerine yansır. insanın evlencez sanıp evlenememesi çok kötü. baksana evlilik bahsini açınca adam ne yapmış yani.Yorumunuzu hiç anlayamadım. Nasıl bir toplum olmuşuz? Konu sahibi ÖĞRETMEN kimliği ile nasıl bir örnek değil ? Nesi yanlış evlenmeyeceği adamla gezmesi mi?
Istemiyorum. Cik git cumleleri sinirle aciklanabilecek seyler degil benceBence sen ona o soruyu sorduğunda o düşünceleri ile başka biryerlerdeydi belki gideceği yerleri düşünüyordu, sende aniden sorunca sana adapte olamadan ani bir çıkışla söylenen saçma bir cümle, ben olsam o kadar içerlemezdim bak sende diyorsun çok sorumlulukları var, bence bu tekrar sakin kafayla aklındaki soru işaretlerini çıkaracak bir konuşma için tam bir fırsat. Bol şanslar canım.
Ne alaka yani. Mutlu olup olamayacagimi gormek icin tabi ki once vakit gececek. Ona gore karar verecegim. Onume cikan ilk kisiyle buldumcuk gibi evlenecek halim yok ya. Sonra tanimadan evlendim bidi bidi. Kesinlikle bu mantikta degilim.genç bir insan sonuçta ama evlenip aile olmakda çok güzel bişey bence. ben kötü bişey demedim, evlenmeyeceği adamla gezip adamın kendini üzmesine izin vermemeli bence öğretmen olduğu için hayatında mutlu olmalı. yani böyle şimdi insanlar sürekli ayrılıp barışıyorlar falan, aşk hayatları falan çok karmaşık, bi düzen yok falan psikolojileri bozulabilir yani ben iyiliğini düşünyorum. üzülüp psikolojisi bozulursa bu öğrencilerine yansır. insanın evlencez sanıp evlenememesi çok kötü. baksana evlilik bahsini açınca adam ne yapmış yani.
Canım benim çok haklısın ama bazen insanin ağzından öyle şeyler çıkabiliyorki, inanki karşındakini bırak kendine bile bir açıklama yapamıyorsun. Ama tabiki en doğrusunu yinede sen bilirsin lakin arkadaşını en iyi sen tanıyorsun.Istemiyorum. Cik git cumleleri sinirle aciklanabilecek seyler degil bence
Istemiyorum. Cik git cumleleri sinirle aciklanabilecek seyler degil bence
canım sen bilirsin, tanıdın da ne oldu? adam seni evden kovdu işte.Ne alaka yani. Mutlu olup olamayacagimi gormek icin tabi ki once vakit gececek. Ona gore karar verecegim. Onume cikan ilk kisiyle buldumcuk gibi evlenecek halim yok ya. Sonra tanimadan evlendim bidi bidi. Kesinlikle bu mantikta degilim.
Ben sizin ne demek istediginizi anladim, o konuda haklisiniz... Ama iste ortada Bluz vakasi var, onu gözden kacirdiginizi anladim o yüzden yazdim, yoksa tabiiki fark eder..."Bluzu uzatması" filan gözümden kaçmış benim. "Gönlünü al" dedim sana konusahibi, şimdi sözümü geri alıyorum. Gerçekten kaba davranmış sana. Geri adım atma ona karşı.
Ha "git" demiş ha " Evden çık git" demiş cümlesi arasında fark var. Tabii bu halükarde olmayabilir ama başka halükarde farklı. Mesela ben sevgilimle kavga ederken "git" diye bilirim. Ama bu benim onu sevmediğim ve bir daha görmek istemediğim anlamına gelmez. O an sinirli olduğum için o an yüzünü görmek istemeyebilirim. Fakat eğer sevgilime "Evden çık git" dersem bu bir kereliğine mahsus olmaz bu benim "onu bir daha görmek istemiyorum yani herşey bitti pırını pırtını topla git" anlamına gelir yani.
Kovmak nedir yaa
Hele o anda bluz nasil aklina gelmis.
Hic aklim ermedi?. Cocuk gibi ne o oyle
al misketlerini ver benimkileri..
Konunun dışında ama Türkiye şartlarında 2 ay tatil në demek farkindamisiniz? Biz bir hafta izni zor kullanıyoruz. 3 ay değilmiş te iki ay mis sakamisiniz?Bilmiyorum cevap veren oldu mu ama ben aydınlatayım.
Bizim tatilimiz çocuklara karne verdikten 15 gün sonra başlar.
Yani okul kapanıyor 2 hafta daha okula gidiyoruz.
Okul açılmadan da 2 hafta önce okula gitmeye başlıyoruz yine.
Öğrenciler olmasa da 1 ay fazla okuldayız yani.
Bu süre içinde de tabi ki istediğimiz gibi tatil planları yapamıyoruz.
Hafta içi her gün sabahtan öğlene kadar okulda olmak zorundayız.
Tatilimiz herkesin bildiği gibi 3 ay değil 2 ay oluyor yani.
Konu sahibi seni seviyor, değer veriyor olabilir ama kendisi şuan evliliğe uzak gibi göründü bana.
Bırak bu konuları o açsın, o hevesli görünsün. Aceleci olma derim.
Siz insan yetiştirmenin ne demek olduğunun farkında mısınız peki?Konunun dışında ama Türkiye şartlarında 2 ay tatil në demek farkindamisiniz? Biz bir hafta izni zor kullanıyoruz. 3 ay değilmiş te iki ay mis sakamisiniz?
Afedersin cnm yorumunu basta yanlis anladim. Aslinda kotu bir sey soylemiyorsun sen.canım bence evlenmeyeceğin adamla gezme onunla vakit öldürürken dışarıdaki iyi kısmetlerini kaçırıyosun yani. nasıl bi toplum olduk biz..... öğretmenlerin iyi örnek olması lazım.