Sevgilim Evden Kovdu

Bence simdi adamin evlenmeye niyeti yok. Bu konuda üstüne hic gelmemeliydiniz. Zaten evlenmek istese sizinle acikca evlenme teklifi ederdi diye düşünüyorum.

bence senin bu soruyu sormuş olman bahane olmuş. adam zaten başka şehre tayin istemiş. biz ayrı ayrı şehirlerde 3 senedir bir araya gelebilmek için mücadele ederken adam kendine bir yön çizebilmiş sensiz. ayrıca sen sormadan onun bahsetmesi gerekirdi planlardan.

git demiş daha ne desin, anlayana çok bile.
sevgisini anlatmanın onlarca yolu varken seçtiği bu muymuş. kadınlar bildiğini dahi duymak ister.
barışacaksan da hemen barışma. yaptığının bilincinde olsun ki tekrarlamasın.

kusura bakma yazdıklarından seninle ciddi düşünmediğini hissettim ben

Kusura bakma ben bu konuda sevgilinin tarafındayım. Oda sert cevap vermiş ama ben seni daha hatalı buldum.Kim ne derse desin bence adama biraz kırılmakta haklı. Aylardır çıkıyorsun adamla, hemen atlamışsın geleceğe dair planlar diye. Noluyor? Adam 25 yaşında, erkek için çok genç. Doğal olarak kendini hazır hissetmemiş olabilir. Yıllarca çıkan çiftler var, ay ne ki?Sen kaç yaşındasın merak ettim.

Ayrıcada benimle ilgileniyordu,zor zamanlarımda yanımdaydı, ailesiyle tanıştırdı bana abiye kiyafet seçti falan da filan da dedin. Bir de üstüne adam tüm tatilerimi seninle geçiriyorum demiş. Eee daha ne olsun demek adam sana değer veriyor seninle ilgileniyor. Bence biraz kırılmakta haklı. Erkekler evlilikten üzerlerinde baskı yapılmasından korkarlar, haliyle sen böyle üzerine gidince oda sinirlenmiş saçmalamış sert tepki göstermiş.

Eğer bu davranışından başka onun tarafından başka bir soğukluk görmediysen, yani ayrılmak için tartışmayı hemen kullanıp senden ayrılmak için bir sebep olarak göstermemişse O ZAMAN... Bence git gönlünü al o çıkıp gitmeden.

Erkek bir kuzenim sevgilisiyle yaşıyor şu anda. Kızı ailesiyle de tanıştırdı.
Evlerine gelip gidiyor. Araları da iyi. Kız kıskançlık yapınca ailesinden yardım da alıyor kuzenim. Onunla konuşun neredeydim anlatın falan diyor. Aralarını yumuşatmalarını istiyor vs.
Tüm bunlara karşın diğer taraftan evlenmek istiyorum diye etrafına haber veriyor.
Net bir hareket, bir adım yoksa beklentiniz yüksek olmasın yani.

seni isteyen adam soru sorduğun için sana ''git'' demez
seninle vakit geçirmeyi seviyor belli ki ama evlenmeyi düşünmüyor en azından seninle.
kovulmak alttan alınacak bir şey değil bence.

Ne şahane bir tespittir bu.

Haklisin o da ayni seyleri yaziyo. Her gun calistigim yere gelir mesela ogle arasina bile. Onlari yazmis. Ben senin kadar kimseye deger vermedim diyor hep. Sanirim dedigin gibi hazir degil ama ben yine de git demesini dogru bulmuyorum. Ofkelense de bu boyle ifade edilmez

Bak sana "Git" mi dedi yoksa "EVDEN çık git" mi dedi? Bence arada fark var.

insan değer verdiği birine asla hadi al ceketini çık git aman ceketim kaldı deyip de tekrardan rahatsız etme anlamına gelen bir şey yapmaz ben olsam hayatta barışmam
nefret ediyorum gelecek planları söz konusu olduğunda yan çizen yıllarca bir kızı yedekte tutup sonra iki ay içinde başkalarıyla evlenen özgür tiplerden
sayıları az buz değil bu ıssız adamların
ayrıca bence seni bu derece aşağılamış biriyle bir daha yüzyüze bile gelme

Canım senin bu modelle çok karşılaştım ben, oyalayıp dururlar insanı.. Eğer evlilik gibi bir düşüncen varsa, bence barışma evlenmek isteyen gelir alır yüzüğü inan... Ama diyorsan ki olabilir, gidişata göre bakıcam, benim iiçin öncelik iyi vakit geçirmek tamam... Ama diğer türlü insan kendini kandırıyor, evlililik isterken, bağlılık isterken, karşı tarafın öyle davranması insanın kendisini yıpratıyor..

Ha "Git" demis, ha "Evden cik git" demis.... Adam Bluzuda uzatmis konusahibenin "aman senden bisey kalmasin evimde,herseyinle git" dercesine...

"Bluzu uzatması" filan gözümden kaçmış benim. "Gönlünü al" dedim sana konusahibi, şimdi sözümü geri alıyorum. Gerçekten kaba davranmış sana. Geri adım atma ona karşı.

Ha "git" demiş ha " Evden çık git" demiş cümlesi arasında fark var. Tabii bu halükarde olmayabilir ama başka halükarde farklı. Mesela ben sevgilimle kavga ederken "git" diye bilirim. Ama bu benim onu sevmediğim ve bir daha görmek istemediğim anlamına gelmez. O an sinirli olduğum için o an yüzünü görmek istemeyebilirim. Fakat eğer sevgilime "Evden çık git" dersem bu bir kereliğine mahsus olmaz bu benim "onu bir daha görmek istemiyorum yani herşey bitti pırını pırtını topla git" anlamına gelir yani.

Tayin degil canim mecburi dogu gorevi. Biter bitmez donmek istiyor Istanbul a. O da benim gibi Istanbulseverlerden.

Aynen oyle canim. Ben de onu hazmedemiyorum zaten. Ki zaten yapiskan biri de degilim. Iliski ille evlenmekle bitecek diye bir takintim da yok ama laylaylom bir iliski de bana gore degil. Dogudan donmesini iki sene beklememi istiyor ve hatta onunla gitmemi istiyor kabul etmedigim icin bozuluyor. Ben de haliyle uzun vadeli dusuncesini oturup bi konusmak istedim. Madem iki yil bekleyecegim bunu bilmek hakkim yoksa neden bu sartlarda onu bekleyeyim.

Bilmiyorum cevap veren oldu mu ama ben aydınlatayım.
Bizim tatilimiz çocuklara karne verdikten 15 gün sonra başlar.
Yani okul kapanıyor 2 hafta daha okula gidiyoruz.
Okul açılmadan da 2 hafta önce okula gitmeye başlıyoruz yine.
Öğrenciler olmasa da 1 ay fazla okuldayız yani.
Bu süre içinde de tabi ki istediğimiz gibi tatil planları yapamıyoruz.
Hafta içi her gün sabahtan öğlene kadar okulda olmak zorundayız.
Tatilimiz herkesin bildiği gibi 3 ay değil 2 ay oluyor yani.

Konu sahibi seni seviyor, değer veriyor olabilir ama kendisi şuan evliliğe uzak gibi göründü bana.
Bırak bu konuları o açsın, o hevesli görünsün. Aceleci olma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…