Doğru söylüyosunuzÖnemli olan monotonlaşmamak, iki taraf da çabalamalı bence ...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evliliğim bitiyor nasıl yol alacağımı bilmiyorum, biraz dertleşelim mi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?düzelme yok ve halen evlisiniz, doğru mu anladımDüzelme terapist randevusu aldık başka bişey olmadı
Konunun başında sorunun sizden kaynaklandığıni düşünmüştüm maalesef öyle değilmiş eşiniz başlı başına sorunmuş zaten.
Kaç yaşında bu adam?
Ayni seyi dusunmustum ama konunun devamina bakilirsa bu adam bir isler ceviriyor olabilir. Yataklari ayirmalar, bir oyle bir boyle davranmalar hic normal seyler degil.
Ayni seyi dusunmustum ama konunun devamina bakilirsa bu adam bir isler ceviriyor olabilir. Yataklari ayirmalar, bir oyle bir boyle davranmalar hic normal seyler degil.
Maalesef bazı adamlar kadınların sorgulamalarının önünü almak için "saldırı taktiğini" uygular. Böylece hem kadın kendini suçlamış olur hemde kadının gerçekleri görmemesi için karanlıkta bırakmış olur. Konu sahibinin eşi ise aldatıyor mu bilmem, ama kendisine henüz gerçekleştirmediği bir planı var gibi.
MümkünMaalesef bazı adamlar kadınların sorgulamalarının önünü almak için "saldırı taktiğini" uygular. Böylece hem kadın kendini suçlamış olur hemde kadının gerçekleri görmemesi için karanlıkta bırakmış olur. Konu sahibinin eşi ise aldatıyor mu bilmem, ama kendisine henüz gerçekleştirmediği bir planı var gibi.
Öyledüzelme yok ve halen evlisiniz, doğru mu anladım
Doğrudüzelme yok ve halen evlisiniz, doğru mu anladım
Sıfırdan düzen kurmaktan korkmana gerektirecek ne gibi bi durum var ben anlamadım böyle birini çekmekten zevk alıyorsan devam edebilirsin adam seni sevmiyor elini bile tutmak istemiyor allah merhametli iyi insanlarla denkleştirsin boşuna demiyolar bunu sevgi bukadar basitleşemez ya gerçekten bazı insanlar sevgiyi hak etmiyor ziyan oluyor bazen sevgiyi bile israf etmemek lazım ama onu da insanlar beceremiyor bence gitmelisin dışarıda hayat var yeniden nefes alırsın kendine gelirsin havasız bir oda düşün oksijen yok.. ama dışarı cıktığında derin nefes alır ciğerlerini hissedersin.. buda öyle bişey yeni sayfa açmaktan korkma hayatında kimbilir nasibinde daha ne güzel şeyler bekliyordur seni iyi düşün iyi olsun hele bilaki cocuk yoksa şükretmelisin olsaydı cocuğun o adamdan beraber sürünürdünüz yazık günah olan cocuklara oluyo zatenMerhabalar.
Ben bir buçuk senedir evliyim . Ortada ciddi bir sorun yok ya da en azından görünürde yok. Ama her ettiğimiz kavgada boşanma noktasına geliyor olay. Diğer insanlar gibi tartışıp barışmak gibi bir olayımız olmuyor.
Son tartışmadan önce de eşim birkaç gün uyku tutmuyor diyerek tv karşısında uyudu. Ben de bu durumdan hoşnut olmadım ama çok da üzerinde durmadım. Ardından üç gün önce benimle konuştu. Bir aile terapisi mi alsak sorunları çözmek için gibisinden. Olumlu yaklaştım. Sonra ev tadilata girdi iki gün temizlik yaptım. O süreçte benimle tek kelime konuşmamaya, işyerinde aradığımda telefonuma cevap vermemeye başladı. Ben de en son ver telefonunu karıştırıcam dedim, bişey yoktu. Ama çok sinirlendi. Ben senin bana davrandığın gibi davrandım iki gün bu hale geldik dedi bana. . Sözümona Ben onu yok sayıyormuşum. Üzerine kadınlık görevlerini yerine getirmiyorsun gibi bişey söyledi. Bende de pim koptu. Karşımda düzgün adam olsaydı ben de dört dörtlük kadınım dedim. Annenlerle birlikte git bu evden dedi. Çıldırdı.
İki gündür de annemler geldi şehirdışından. İster istemez de anladılar bir sorun olduğunu. Ben bişey anlatmadım. Zaten önceki tartışmaları hep duydular bunu söylememe kararı aldım. Neyse dün gece yatarken elini falan tuttum itti elimi. Benim de adım atacak hiç isteğim kalmadı.
Şimdi boşanma olacak belli ki. Beni korkutan sıfırdan bir düzen kurmak, iş bulmak.. Bu konuda biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var.