-
- Konu Sahibi hayatguzeldirrr
konunuzu hortlattım ama ne yaptınız..aynı kişiyle evlendim deyin bizlere güzel haber olarakcanım teşekkür ederim duyarlılığın için. Evet ayrılmıştım o gün ve bu şartlarda devam edemezdim. Yani benle ciddi niyeti olmadığını bildiğim biriyle bile bile sürdürmek bana göre değil. Evlilik meraklısı olduğumdan değil, karşımdakinin farklı niyetle benle olması fikrini hoş bulmadığım için. Ama kendisi iki gün önce evlenme teklif etti. Önümüzdeki yaz için. Çok güzel cümlelerle... Şark görevi bitmemiş olsa bile bir sene orda yaşayabilirsem. Dediğim gibi evlilik meraklısı değilim. Sadece karşımdakinde saf niyet ve ciddi düşünecek kadar değer arıyorum ::)
Yok cnm ilişkimiz bir süre daha devam etti ama dediğim gibi klasik bir türk kadın tipi degilim zaten ben. Hiç olamadım. Ama onu çok sevmisim. Bitti. Sorsam benim bitirdigimi söyler belki son cümle benden çıktığı için ama o şekilde devam edemezdim. Hala çok seviyorum. Meğer ne büyük yüreğim varmış diyorum. Yalnız, onun bunları bilmesine gerek yok. Çok dikkat çeken, eğitimli de bir insanim aday arasam o da çok ama yürek işi bu. Kimseyi yerine hayal bile edemiyorum. Unutamazsam bir omur yalnız yaşamaya bile razıyım. Kimseye -sırf evlenmek icin- sevilmedigi biriyle yaşama kötülüğünü yapamamkonunuzu hortlattım ama ne yaptınız..aynı kişiyle evlendim deyin bizlere güzel haber olarak
sence benim durumuma ne önerirsin..mutahasıp bir aile de yetişip böyle çirkin bişey başına gelse ne dersin,ne yaparsın..Yok cnm ilişkimiz bir süre daha devam etti ama dediğim gibi klasik bir türk kadın tipi degilim zaten ben. Hiç olamadım. Ama onu çok sevmisim. Bitti. Sorsam benim bitirdigimi söyler belki son cümle benden çıktığı için ama o şekilde devam edemezdim. Hala çok seviyorum. Meğer ne büyük yüreğim varmış diyorum. Yalnız, onun bunları bilmesine gerek yok. Çok dikkat çeken, eğitimli de bir insanim aday arasam o da çok ama yürek işi bu. Kimseyi yerine hayal bile edemiyorum. Unutamazsam bir omur yalnız yaşamaya bile razıyım. Kimseye -sırf evlenmek icin- sevilmedigi biriyle yaşama kötülüğünü yapamam
benim ki oğlak,yükseleni akrep...evlenilecek tek burç bilirim ben erkeklerde o da boğa..Belki sacma bi soru olacak ama sevgilinizin burcu neydi
benim ki oğlak,yükseleni akrep...evlenilecek tek burç bilirim ben erkeklerde o da boğa..
ne alakası var eşim ikizler dünyaya bi daha gelsem yine onu seçerim ki yeni değil 9yıllık evliyim... Burcuna değil karakterine bakar bu işler Allah huyu suyu düzgün insanları çıkartsın karşınıza gerisi boş...benim ki oğlak,yükseleni akrep...evlenilecek tek burç bilirim ben erkeklerde o da boğa..
Ben onu hiç s ikistirmadim ama canim insan yaşadığı ilişkide kendini güvende hissetmek istiyor. Güvence hissedemwdigin adama karşı tamamen kendin bile olmakta zorlaniyorsun. Derdim evlilik değil inan. Öyle olsa şimdi de evlenecek aday var ama yüreğim kabul etmiyor. Benim derdim değerli olmak. Değerli hissetmedigin yerde devam edemezdim. Çok sevdim , çok seviyorum. Ama asla kendimi onun kolayca vazgeçemeyeceği kadar değerli hissedemedim. Zaten yoğun ve yorucu bir hayat yaşıyorum. Sirtimi yaslayacagim erkek sallaniyorsa benden ben olmam beklenemez.Bana göre; ciddi düşünmüyor değil, düşünmek istiyor ama tam karar verememiş ve sen sorunca da panik olmuş.. Daha sonraları üstüne gitmenden sıkıştırmandan korkmuş... Artık hepimiz biliyoruz ki erkekler evlilik konusu açılınca hemen kaçarlar. Gerçi sen evlilik dememişsin ama o konunun nereye gideceğini tahmin etmiş. Ama tabi ki seninle evlenmek isterim ama daha tam tanımıyoruz birbirimizi , vs gibi şeyler söyleyebilirdi..
Evlenmek için evlenilmez. Sırf bunun için evlenmezdim. Beni yüreğim , aklım, beynim, degerlerim dururken bel altı için istemeyecek kadar sig bir erkek karşıma çıkarsa da zaten ben o kadar boş ve yavan bir erkeği istemezdim. Yoksa herkes biliyo diktirmeyi ya da 10 erkekle yatıp hala bakire gezmeyi. Amaç kendine dürüst olmak...sence benim durumuma ne önerirsin..mutahasıp bir aile de yetişip böyle çirkin bişey başına gelse ne dersin,ne yaparsın..
Yay :))) yorumları tahmin edebiliyorum :))Belki sacma bi soru olacak ama sevgilinizin burcu neydi
AYRILDIK
Merhaba arkadaslar;
Oncelikle hepinize tum yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim. Burayi uzun zamandir takip ediyorum ama ilk defa konu aciyorum.
Oncelikle kendimden bahsedeyim. Ben Istanbul'da yalniz yaşayan genç bir öğretmenim. 9 aydır bir sevgilim var. Kendisi devlette elektronik muhendisi. Burda anlatabildigim kadar genel bilgi verip konuya gececegim zira disardan gozlemler duymaya ihtiyacim var.
Sevgilim agir sorumluluklari olan 25 yasinda genc bir adam. Babasi olmadigi icin annesini ve kardesini ayri sehirde olsalar da gozetmeye devam ediyor. Caliskan, biraz da yorgun oldugunu dusundugum biri.
Ben de ondan farkli sayilmam. Ben de yillardir bir cok seyi kimsenin katkisi olmadan tek basina yurutmus okulu bile aileden hic maddi katki gormeden bitirmis biriyim. Ikimiz de geriden bakinca dikkat ceken insanlariz. Bunlari soylememin sebebi, ikimizin de birbirimize mecburiyeti yok tek basina hayata devam edecek donanima ve ozguvene sahibiz.
Sevgilim devlette oldugu uzak bir ile tayini cikti bir hafta sonra gidecek. Onu seviyorum o da benim icin cok fazla fedakarlik yapmadi desem yalan olur. Hic bir zor animda yalniz birakmadi.
Simdi asil mevzuya geliyorum. Bugun kendisinin evindeydik. Beraber film izledik her zamanki gibi cok hos zaman gecti. Sonrasinda ben kendisine benimle ilgili gelecege yonelik planlarini sordum. Cevap vermeyince tekrar sordum. Uzak bir sehre gidecek olan ve o kadar zaman bekleyecegim birinin bu konuya bakisini bilmek hakkim diye dusunuyorum. Cevap vermeyince bozuldum ve ciddi bir planin yoksa bunu bilmek istiyorum dedim. Ben her tatilde yanina gelmekten bahsediyorum butun bos vakitlerim seninle geciyor, sen hala bana bu soruyu soruyorsun dedi. Konu buyudu tartistik biraz. Sana inanmiyorum. Her turlu cevabi verebilecekken sen bu cevabi sectiysen bunun bir anlami olmali dedim. Sinirlendiginde fazla tepki verebiliyo sozel olarak. Ben o sekilde konusunca : hala bana inanmiyor musun tamam istemiyorum. Git . dedi. Ben de cantami alirken daha once orda kalmis olan buluzumu de cikardi verdi. Onu da aldim. Cantaya koyarken bogazim dugumlendi ama aglamadim. Kolay kolay aglayabilen biri degilim zaten. Aciksozlu oldugu icin tesekkur ettim.Cikarken: kendine iyi bak. Hakkini helal et dedim ve ciktim. Sonra yolda bir cafeye oturup dusundum. Ben ciddi bir iliski istiyorum. Ailesi vs beni biliyor ama sordugum sorunun cevabi bu olmamaliydi. Bu konuyu daha once ciddi ciddi konusmamistik cunku. Ustune gelindigini dusunuyor belki ama bunun karsiligi 'evden git' deyip bir tartisma baslatmak olmamali. Sehir disina gidecegi icin gergin olmasi vs buna aciklama olmamali. Arkamdan evden cikmis olmali ve biraz da aramis olmali ki 15-20 dk sonra oturdugum cafede masaya yanima oturdu. Caddede bir suru cafe var biraz aramis oldugunu ordan dusundum. Gulumsedi ne yapiyorsun dedi. Hic bir sey soylemeden masadan kalkip gittim.
Daha once de birkac tartismami olmustu sozel tepkileri agir oluyo ama evden kovmak bana cok cok agir geldi. Bunun nasil bir aciklamasi olabilir ki???? Kim sevgilisine bunu hem de boyle bir sebepten reva gorur? Size yazdim cunku bir tarafim ona bozukken bir tarafim her zaman oldugu gibi nedenlerini one surup savunmasini yapiyor. Objektif ve sagduyulu yorumlara ihtiyacim var . Simdiden tesekkurler hepinize
AYRILDIK
Ayrildik arkadaslar. Acikca sordum ve konustuk. Benden emin degil. Bunu net soyleyemedigi icin farkli tepkiler verdi sanirim. Ama benimle ilgili net bir gelecek plani yok. 9 ayda benim icin cok sey yapti. Ben de onun icin cok sey yaptim ama yetmemis yine de geldigimiz nokta. Bu sartlarda benimle sadece vakit gecirdigini bildigim biriyle de yapamazdim. Ayrilirken gule gule dedim cevap vermedi. Sus dedi sadece sakince. Icim aciyo. Oyle ki acligimi bile unuttum. Hissetmeden konusmadan duymadan yasamak istiyorum sanki. Anlatilmaz bi sey ama benimle ilgili gelecek hayali kurmadigini bildigim biriyle de devam etmek kendime hakaret gibi geliyor. Bu kadar asagilanmayi daha fazla kaldiramayacagim. Ayrıldıktan sonra da tüm sosyal hesaplardan silmiş beni ilk iş olarak :) boşuna zaman harcamışım onu yanlış anlamış, yanlış yorumlamışım meğer ama görememişim
benim ki oğlak,yükseleni akrep...evlenilecek tek burç bilirim ben erkeklerde o da boğa..
Ben akrep diye dusunmustum ama degilmis yukseleni akrepmis sadeceYay :))) yorumları tahmin edebiliyorum :))
ama bende mutlu olmak istiyorum..mutlu bir evlilik bir yuvam olsun istiyorum..hoş bu durumda nasıl çocuğa falan bakıcam bir muamma..diktirmeyi bile düşünüyorum fakat eş tarafından alaşılır diye aklım çıkıyor..hayatta ki herşeyin evlilik olmadığını anladığınız an dünyanın en sevilen ve mutlu kadını olacaksınız.
Ben onu hiç s ikistirmadim ama canim insan yaşadığı ilişkide kendini güvende hissetmek istiyor. Güvence hissedemwdigin adama karşı tamamen kendin bile olmakta zorlaniyorsun. Derdim evlilik değil inan. Öyle olsa şimdi de evlenecek aday var ama yüreğim kabul etmiyor. Benim derdim değerli olmak. Değerli hissetmedigin yerde devam edemezdim. Çok sevdim , çok seviyorum. Ama asla kendimi onun kolayca vazgeçemeyeceği kadar değerli hissedemedim. Zaten yoğun ve yorucu bir hayat yaşıyorum. Sirtimi yaslayacagim erkek sallaniyorsa benden ben olmam beklenemez.
Emin olun bunun farkındayız :)hayatta ki herşeyin evlilik olmadığını anladığınız an dünyanın en sevilen ve mutlu kadını olacaksınız.