Sevgilim Evden Kovdu

konunuzu hortlattım ama ne yaptınız..aynı kişiyle evlendim deyin bizlere güzel haber olarak

konunuzu hortlattım ama ne yaptınız..aynı kişiyle evlendim deyin bizlere güzel haber olarak
Yok cnm ilişkimiz bir süre daha devam etti ama dediğim gibi klasik bir türk kadın tipi degilim zaten ben. Hiç olamadım. Ama onu çok sevmisim. Bitti. Sorsam benim bitirdigimi söyler belki son cümle benden çıktığı için ama o şekilde devam edemezdim. Hala çok seviyorum. Meğer ne büyük yüreğim varmış diyorum. Yalnız, onun bunları bilmesine gerek yok. Çok dikkat çeken, eğitimli de bir insanim aday arasam o da çok ama yürek işi bu. Kimseyi yerine hayal bile edemiyorum. Unutamazsam bir omur yalnız yaşamaya bile razıyım. Kimseye -sırf evlenmek icin- sevilmedigi biriyle yaşama kötülüğünü yapamam

ben de çirkin bir nişanlılık yaşadım..ve ben ne yazıkki karşıdaki adamın yüzünü birlikte olduktan sonra gördüm..ailesi ve kendisi çok farklı tanıtmış kendilerini.hani bu tanıdığım kişi 28 yaşında mesleği elinde bir erkek.kendi ayaklarımın üstünde duruyorum şükür..ailem ve çevremde mutahasıp benim evlilik dışı ilişkiye yanlış bakanlardan..ondan öncesi olmadı ama ondan sonrasıda bu şekilde olmasın inş..işte diyorum kendi kendime böyle büyük yürekli insanlar niye haetmediği şeyleri yaşar..bazen en güzeli siz gibi yalnızlık...sonra yaş 40 olunca evlatlık alırız belki...

sence benim durumuma ne önerirsin..mutahasıp bir aile de yetişip böyle çirkin bişey başına gelse ne dersin,ne yaparsın..

Bana göre; ciddi düşünmüyor değil, düşünmek istiyor ama tam karar verememiş ve sen sorunca da panik olmuş.. Daha sonraları üstüne gitmenden sıkıştırmandan korkmuş... Artık hepimiz biliyoruz ki erkekler evlilik konusu açılınca hemen kaçarlar. Gerçi sen evlilik dememişsin ama o konunun nereye gideceğini tahmin etmiş. Ama tabi ki seninle evlenmek isterim ama daha tam tanımıyoruz birbirimizi , vs gibi şeyler söyleyebilirdi..

benim ki oğlak,yükseleni akrep...evlenilecek tek burç bilirim ben erkeklerde o da boğa..
ne alakası var eşim ikizler dünyaya bi daha gelsem yine onu seçerim ki yeni değil 9yıllık evliyim... Burcuna değil karakterine bakar bu işler Allah huyu suyu düzgün insanları çıkartsın karşınıza gerisi boş...

Ben onu hiç s ikistirmadim ama canim insan yaşadığı ilişkide kendini güvende hissetmek istiyor. Güvence hissedemwdigin adama karşı tamamen kendin bile olmakta zorlaniyorsun. Derdim evlilik değil inan. Öyle olsa şimdi de evlenecek aday var ama yüreğim kabul etmiyor. Benim derdim değerli olmak. Değerli hissetmedigin yerde devam edemezdim. Çok sevdim , çok seviyorum. Ama asla kendimi onun kolayca vazgeçemeyeceği kadar değerli hissedemedim. Zaten yoğun ve yorucu bir hayat yaşıyorum. Sirtimi yaslayacagim erkek sallaniyorsa benden ben olmam beklenemez.

sence benim durumuma ne önerirsin..mutahasıp bir aile de yetişip böyle çirkin bişey başına gelse ne dersin,ne yaparsın..
Evlenmek için evlenilmez. Sırf bunun için evlenmezdim. Beni yüreğim , aklım, beynim, degerlerim dururken bel altı için istemeyecek kadar sig bir erkek karşıma çıkarsa da zaten ben o kadar boş ve yavan bir erkeği istemezdim. Yoksa herkes biliyo diktirmeyi ya da 10 erkekle yatıp hala bakire gezmeyi. Amaç kendine dürüst olmak...

9 aylik bir.iliski ve sevgilinin tayini cikmis aklinda deli.sorular vardir. Biraz damdan duser gibi sormussun gibime geldi. Belki simdiye kadar ne kaar ciddi oldugunu sorgulamamistir kendisi de sen.sorunca da bocalamistir... seni evden gondermesi agir olmus ne gerek vardi acaba ne dusunerek oyle bi davranista bulundu... ben hakli.ya da haksiz olqrak ayrim yaomk istemiyorum bitirdiyseniz yolunuzq bakin....

hayatta ki herşeyin evlilik olmadığını anladığınız an dünyanın en sevilen ve mutlu kadını olacaksınız.
ama bende mutlu olmak istiyorum..mutlu bir evlilik bir yuvam olsun istiyorum..hoş bu durumda nasıl çocuğa falan bakıcam bir muamma..diktirmeyi bile düşünüyorum fakat eş tarafından alaşılır diye aklım çıkıyor..

Peki o hayatına birini aldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…