Sizce iş yerinde ki yöneticim sorunlu mu yoksa ben mi fazla takıntılıyım ?

Adam sorunlu biri belli. Size yürüyor pas vermeyin

Adam sorunlu biri belli. Size yürüyor pas vermeyin
Pas vermiyorum. 2 ay oldu.
Çalıştığım yerde 2 departman var. Bizim departman'da 10 kişiyiz ve tek kadın benim. Öğle molasında bunun üzerinden bir konu açıldı, ve ben "lütfen beni erkek olarak görün" dedim. O yönetici'de vardı. Yeterince açık olduğumu düşünüyorum...

Sorularına net ve kısa cevap verin. Bir şey sorarsa sa gereksiz samimiyetleri sevmediğinizi söylersiniz.

konu o kadar garip ki sanki Google translate çevirisi okuyor gibi hissettim. adama keşke saçma sapan şarkılar atsaydınız. muhtemelen sosyal zekası düşüktür. kendince flört etmeye çalışıyor belli ki ama tehlikeli denecek bir tip olarak gelmedi bana. değişik sadece.

konu o kadar garip ki sanki Google translate çevirisi okuyor gibi hissettim. adama keşke saçma sapan şarkılar atsaydınız. muhtemelen sosyal zekası düşüktür. kendince flört etmeye çalışıyor belli ki ama tehlikeli denecek bir tip olarak gelmedi bana. değişik sadece.
Yurtdışında yaşıyorum. O yüzden Google translate gibi gelmiştir size 😅 Elimden geldiği kariyla düzgün bir şekilde çevirmeye çalıştım

Yurtdışında yaşıyorum. O yüzden Google translate gibi gelmiştir size 😅 Elimden geldiği kariyla düzgün bir şekilde çevirmeye çalıştım
Bana amerikan rap dinlediğini söyledi. Bende ona "alman rap'ini tavsiye ederim, güzel şarkıları var dedim". Yaşadığım ülkede, alman şarkılarından nem kapıyolar

Bana amerikan rap dinlediğini söyledi. Bende ona "alman rap'ini tavsiye ederim, güzel şarkıları var dedim". Yaşadığım ülkede, alman şarkılarından nem kapıyolar
saçını da dazlak yapsana falan de bak bakalım bi daha yazıyor mu shshsh

Evet erkek kendisi ve 37 yasında. Ilk geldiğim zamanlar, yaşı hakkında bir muhabbet dönmüştü. Geçen hafta, biri onun yaşı hakkında bir şaka yaptı. Ve ben bu şakaya gülümsedim. Ardından yönetici bana şu şekilde mesaj attı : "Ema, X'in yaptığı şakaya güldüğünü gördüm. Bu konuyu aştığımızı sanıyordum. Hayal kırıklığına uğradım" dedi... Kendisinde bir anormallik var mı diye düşünmüyor değilim
Yüzyüze duygularını ifade edemeyecek kadar ozguvensiz konumunun arkasına sığınan bir korkak. Senin yerinde olsam özel mesajlari görmezden gelirim. Premses patron da başka piyon bulsun.

X