ne itici bir cümle
ben de biri telefonumun kapak fotosuna baksa bile cok rahatsiz olurum. plan diye tek kendimin oldugu bir whatsapp grubum var. birinin eline telefon verdiysem birkac resim gostermek icin istedigim resimleri o plan grubuna atiyorum ki fazla kaydirmasinlar, geriye basip tum galerimi gormesinler:)
ayrica kk hep açık, burada tonla seyim var..actigi gibi google chromumu adımı görebilir biri. sonradan arastirabilir. hic gerek yok. istemem.
telefonum benim karakutum gibidir. eski mesajlari silme huyum yok, icinde her şeyim var. isteyen biri whatsapp ara'ya adini yazip hakkinda yilllar boyu kurdugum cumleleri gorebklir mesela ki tövbe:)
ayrica ayip olmayan gunah olmayan ama birinin gormesi durumunda utanacagim seylerim de var
erkek arkadasimla 2 sene takildik. onun telefonunun guzel kamerasini kullandigimiz icin telefonu hep bende dururdu. burada internet paketi almiyor benimkini paylasiyorum. o yuzden mobil verimi paylastigim anda bildirimleri gelirdi. yani gizlisi saklisi yoktu. ama o benimkini elinde bile tutmamistir:) dusa girerken bile muzik açmayı sevdigim icin yanimda götürürdüm. sonra 1 sene ciddili sevgili olduk. o bir sene boyunca onun telefonu yine bizim ortak telefon gibi bir sey oldu. benim telefonum yine benim ozel alanim oldu.
birkac ay önce sehrime tasindi. o zaman sifremi onun adı yaptım:) artik şifremi biliyor, gerektigi zaman o da telefonumu aliyor isini hallediyor filan. ama asla instama whatsappima ve galerime girmez. bana o guveni verdi uc yilin sonunda:)))
o yüzden erkek arkadasina kizamadim. benim sevgilim de israrla istese asla sifremi paylasmazdim. allah bilir nelere bakacak diye