Telefona dokundurmayan sevgili

Merhabalar size birşey danışmak istiyorum evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkim var kendimce aşamadığım bir konu var sevgilim telefonuna dokunulmasından acayip rahatsızlık duyuyor ben zaten alıp kurcalayan bir insan değilim yada bu konuda saygısızlık yapan biri de değilim 1.5 yıllık ilişkimiz var bir kere alıp birseyine bakmadım ama bir kaç kere benden gizli ne özelin olabilir diye dile getirdim. Arabada giderken annemi aramam gerekti telefonum arka koltukta çantamda olduğu için erinip seninkinden arıyım dedim aradım o anda bişey demedi daha sonra lavaboya gideceği sırada telefonuda aldı bende telefonu bırakta git düşer falan dedim diye aşırı tepki verdi bana benden anneni falan arıyorsun bunu bana aşılamaya çalışıyorsun farkındayım bu konuda bı güvensizliğin var söylemesen bile tepkilerinden yüz ifadelerinden belli ediyorsun ben telefonuma dokunulmasından rahatsız oluyorum diyerek kavga başlattı boyutta.Bu konuda güvensizliğim yok çünkü biliyorumki aldatmak isteyen insan dumanla haberleserek bile aldatabilir birde kendine yapar. Ben verdiği aşırı tepkilere takılıyorum beni sinirlendiren tek kısım bu nokta. Sizce gerçekten hatalı mıyım
Herşeyi paylaşan iki insan olarak böyle basit bı konuda bu derece kavga etmek saçma geliyor çünkü benim hiç bı zaman ona karşı telefonuma dokundurmama gibi bı çabam olmadı yanlış mı hareket ediyorum diye kendimi sorguluyorum.
Madem güveniyorsunuz neden ısrarla bakmak istiyorsunuz ben foto video gösterilirken bile telime dokunulmasını sevmem dediğiniz gibi yapacak olan her şekilde yapar 2. Tel almak zor değil

Madem güveniyorsunuz neden ısrarla bakmak istiyorsunuz ben foto video gösterilirken bile telime dokunulmasını sevmem dediğiniz gibi yapacak olan her şekilde yapar 2. Tel almak zor değil
Israrla bakmak istediğim falan yok 1.5 yıllık ilişkimiz var bir defa bile telefonunda birşeye bakmadım. Sadece telefon konusunda aşırı tepkili davranıyor buda bana ilginç geliyor.

Sürekli sevgilisinin telefonunu alıp karıştıran tiplere ben de gıcık olurum ama belli ki siz zaten öyle biri değilsiniz. Lazım olduğunda veya kırk yılın başı telefonu elinize aldığınızda bu denli tepki göstermesi bana pek normal gelmedi. İlişkide şeffaf olmak önemli, saklayacak bir şeyi yoksa ne diye bu kadar geriliyor. Ortada bir şey yoksa bile bu tavırları yüzünden insan acaba mı diyor. Yarası olan gocunur sonuçta.
Kesinlikle alıp sürekli kurcalasam suçu kendimde ararım ama bu konuda kendimden eminim bende telefonumun alınıp sürekli kurcalanmasından rahatsız olurum ama acil kullanması gerekir yada resim çekinmişizdir vb bı durum olur bakmak ister ben gönül rahatlığıyla veririm kendim böyle düşündüğüm için verdiği tepkiye anlam veremiyorum genel olarak insanlar mı böyle düşünüyor ben mi yanlış düşünüyorum acaba diye burda sormak istedim.

ne itici bir cümle
ben de biri telefonumun kapak fotosuna baksa bile cok rahatsiz olurum. plan diye tek kendimin oldugu bir whatsapp grubum var. birinin eline telefon verdiysem birkac resim gostermek icin istedigim resimleri o plan grubuna atiyorum ki fazla kaydirmasinlar, geriye basip tum galerimi gormesinler:)
ayrica kk hep açık, burada tonla seyim var..actigi gibi google chromumu adımı görebilir biri. sonradan arastirabilir. hic gerek yok. istemem.
telefonum benim karakutum gibidir. eski mesajlari silme huyum yok, icinde her şeyim var. isteyen biri whatsapp ara'ya adini yazip hakkinda yilllar boyu kurdugum cumleleri gorebklir mesela ki tövbe:)
ayrica ayip olmayan gunah olmayan ama birinin gormesi durumunda utanacagim seylerim de var
erkek arkadasimla 2 sene takildik. onun telefonunun guzel kamerasini kullandigimiz icin telefonu hep bende dururdu. burada internet paketi almiyor benimkini paylasiyorum. o yuzden mobil verimi paylastigim anda bildirimleri gelirdi. yani gizlisi saklisi yoktu. ama o benimkini elinde bile tutmamistir:) dusa girerken bile muzik açmayı sevdigim icin yanimda götürürdüm. sonra 1 sene ciddili sevgili olduk. o bir sene boyunca onun telefonu yine bizim ortak telefon gibi bir sey oldu. benim telefonum yine benim ozel alanim oldu.
birkac ay önce sehrime tasindi. o zaman sifremi onun adı yaptım:) artik şifremi biliyor, gerektigi zaman o da telefonumu aliyor isini hallediyor filan. ama asla instama whatsappima ve galerime girmez. bana o guveni verdi uc yilin sonunda:)))
o yüzden erkek arkadasina kizamadim. benim sevgilim de israrla istese asla sifremi paylasmazdim. allah bilir nelere bakacak diye
Siz yanlış anlamışsınız alıp telefonunu didik kurcalama gibi bir niyetim hiç olmadı dediğim gibi yapacak adam dumanla haberleserek bile yapar ama evlilik yolunda ilerliyoruz bı annemi aradığımda bile lafı yapılması bana ilginç geldi o yüzden burda sorup danışmak istedim ben mi kendimce abarttım acaba diye aynı şeyleri yaşayan insanlar vardır diye tavsiye almak istedim.

Evet özel alan ve sınırlar önemlidir ama bir telefon etmeye bile telefonuna dokundurmaması bana şüpheli geldi. Ben olsam derdim telefon etmeye bile dokundurmuyorsun bu bana ters diye. Siz bu yaptığına bir şey demezseniz evlenince de telefonunu dokundurmaz. İnsan böyle bir davranış karşısında güveniyorsa bile şüphelenir yani.

adam kavga etmemis ki, niyetini anladim demis rahatsiz olmus.
valla demek ki adamin konu sahibine bazi güvensizlikleri var
ayrica bu hale kolay gelmedim..bundan 10 sene once sevgili musvettem telefonumdan anne babamin nosunu kaydetmiş mesela. g.tune tekmeyi yedikten sonra onlara mesaj atmisti benim ozel hayatimla ilgili. adam travma oldu bende. belki bu telefon fobimin altinda bunlar da olabilir.
konu sahibi de bin kere dile getirmis gizlj saklimiz mi var gizli saklimiz mi var diye. adam da belli iyice giciklanmis.
Bin kere dile getirdiğim bir durum yok ve güvensizlik oluşturacak yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum. Gizli saklımız mı var derken kalkıpda telefonunun heryerini didik didik etmedim ama olası bı ihtiyacımda da gidip sokaktan birini çevirip telefonunu istemeyeceğim herhalde kendim böyle düşündüm verdiği tepkiler de aşırı olunca kendimce gerçekten yanlış mı yaptım diye pişmanlık yaşadığım için buraya yazdım siz farklı bı bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz saygı duyarım buda ayrı bı seçenek tabi

Bir yere giderken telefonumu asla arkada bırakmam. Daha önce telefonla ilgili ciddi sıkıntılara denk geldim. Bazı arkadaşlarım ilk buluşmada bile flörtünün telefonunu gizlice kurcaladığını anlatıyordu. Şifreye bile ihtiyaç duymadan casus programlar yükleyenler oluyor. Tik haline geldi çok güvendiğim birinin yanında bile bırakmam. Dokunulmasını, "bir şeye bakılmasını" sevmem. Benim telefonumdan birini arayacaksa aradığı süreçte ekranı görmeliyim, başında dururum. Sorry.
Teşekkür ederim oda böyle bı insan demekki onun yaptığıda yaygın bir durum

Israrla bakmak istediğim falan yok 1.5 yıllık ilişkimiz var bir defa bile telefonunda birşeye bakmadım. Sadece telefon konusunda aşırı tepkili davranıyor buda bana ilginç geliyor.
Aynı şekilde olduğum için bana ilginç gelmedi senin telinde olmayıp bende olan ne olabilir ki neye bakcaksın bana mı güvenmiyorsun diye olay net çıkarırdım

Evet özel alan ve sınırlar önemlidir ama bir telefon etmeye bile telefonuna dokundurmaması bana şüpheli geldi. Ben olsam derdim telefon etmeye bile dokundurmuyorsun bu bana ters diye. Siz bu yaptığına bir şey demezseniz evlenince de telefonunu dokundurmaz. İnsan böyle bir davranış karşısında güveniyorsa bile şüphelenir yani.
Lavaboya gidiyordu telefonuna uzaninca bende bırak burda düşer falan dedim ona gerildi aslında konu burdan açıldı daha sonra anneni falan benden arıyorsun bunu bana aşılamaya çalışıyorsuna geldi yüz ifaden imaların sen bişey demesende belli ediyor gibi şeyler söyledi verdiği tepki bana fazla geldi biraz o yüzden yazdım buraya

Aynı şekilde olduğum için bana ilginç gelmedi senin telinde olmayıp bende olan ne olabilir ki neye bakcaksın bana mı güvenmiyorsun diye olay net çıkarırdım
Birşeye bakmadım annemi aradım kendisi yanımdaydı konuşmam bitince ekranı kapatıp kendine verdim telefonum o sıra da yanımda degildi yoksa kasıtlı ver telefonunu bı dolanıyim gibi bı konu değil. Ama oda tam olarak sizin dediğiniz gibi yaptı.

Birşeye bakmadım annemi aradım kendisi yanımdaydı konuşmam bitince ekranı kapatıp kendine verdim telefonum o sıra da yanımda degildi yoksa kasıtlı ver telefonunu bı dolanıyim gibi bı konu değil. Ama oda tam olarak sizin dediğiniz gibi yaptı.
Yoo arka koltuk yani bu arka sokak değil tepki ölçmek için yapıldığını anlasam benim de zoruma gider

Aldatmak isteyen her turlu aldatir diye sevgilinizi aklamayin asiri bir sekilde sizi kolluyor telefonu hakkinda farkindamisiniz illa aldatmak degil kumar olabilir sapik olabilir baska bircok sey olabilir bu derece kimse telefonu sakinmaz bir falsosu var iyi dusunun

Yoo arka koltuk yani bu arka sokak değil tepki ölçmek için yapıldığını anlasam benim de zoruma gider
Kendisi bakışların imalıydı diyor inanın telefonu bırak git derken aklımda öyle bisey yoktu ama tabiki dışardan kendimi göremiyorum kendisinde söyledim aslında yanlış anladığını ama tepki vermeye devam etti. genel olarak ikiye ayrılan bı grup var bu konuda bazılar senin yaptığın yanlış diyor bazıları o abartmış diyor hepsi benim için bı fikir teşekkürler yorumunuz için.

Merhabalar size birşey danışmak istiyorum evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkim var kendimce aşamadığım bir konu var sevgilim telefonuna dokunulmasından acayip rahatsızlık duyuyor ben zaten alıp kurcalayan bir insan değilim yada bu konuda saygısızlık yapan biri de değilim 1.5 yıllık ilişkimiz var bir kere alıp birseyine bakmadım ama bir kaç kere benden gizli ne özelin olabilir diye dile getirdim. Arabada giderken annemi aramam gerekti telefonum arka koltukta çantamda olduğu için erinip seninkinden arıyım dedim aradım o anda bişey demedi daha sonra lavaboya gideceği sırada telefonuda aldı bende telefonu bırakta git düşer falan dedim diye aşırı tepki verdi bana benden anneni falan arıyorsun bunu bana aşılamaya çalışıyorsun farkındayım bu konuda bı güvensizliğin var söylemesen bile tepkilerinden yüz ifadelerinden belli ediyorsun ben telefonuma dokunulmasından rahatsız oluyorum diyerek kavga başlattı boyutta.Bu konuda güvensizliğim yok çünkü biliyorumki aldatmak isteyen insan dumanla haberleserek bile aldatabilir birde kendine yapar. Ben verdiği aşırı tepkilere takılıyorum beni sinirlendiren tek kısım bu nokta. Sizce gerçekten hatalı mıyım
Herşeyi paylaşan iki insan olarak böyle basit bı konuda bu derece kavga etmek saçma geliyor çünkü benim hiç bı zaman ona karşı telefonuma dokundurmama gibi bı çabam olmadı yanlış mı hareket ediyorum diye kendimi sorguluyorum.
Ayrıl net

Aldatmak isteyen her turlu aldatir diye sevgilinizi aklamayin asiri bir sekilde sizi kolluyor telefonu hakkinda farkindamisiniz illa aldatmak degil kumar olabilir sapik olabilir baska bircok sey olabilir bu derece kimse telefonu sakinmaz bir falsosu var iyi dusunun
Aklamıyorum bana göre öyle kimse kimse için bence garanti veremez normal hayatta da bazı takıntıları olan bir insan o yüzden buda onlardan birimi acaba diye şüpheye düştüğüm için buraya yazdım yorumunuz için teşekkür ederim.

Lavaboya gidiyordu telefonuna uzaninca bende bırak burda düşer falan dedim ona gerildi aslında konu burdan açıldı daha sonra anneni falan benden arıyorsun bunu bana aşılamaya çalışıyorsuna geldi yüz ifaden imaların sen bişey demesende belli ediyor gibi şeyler söyledi verdiği tepki bana fazla geldi biraz o yüzden yazdım buraya
Telefonla tuvalete giden çok kişi var. Ben sevgilimle kafede oturuyordum, tuvalete giderken telefonu yanıma almadım diye şaşırdı ben yıllardır telefonla giderim dedi. Telefonuna da yanındayken bakıyorum yani o telefonla oynarken ekranını bana da gösteriyor. Bu yapısal bir durum yani ben kıskanç biriyim. Ben olsam, tabiki de annemi senden arayabilirim sen de benim telefonumu istediğin zaman kullanabilirsin derdim. Telefonuna dokunmanızı istemiyor gibime geldi yarın birgün telefonunu kullanma ihtiyacı duyarsanız verdiği tepkiye göre öyle düşünüp düşünmediğini anlarsınız.

X