Kronik bir iletişim sorununuz var bence aile terapistine gidin , belli ki eşiniz anlaşılmadığını falan düşünüyor kendince , ya bak geçen eşimle şöyle bir olay oldu ( ordan pay biç) telefonda teyzemle konuşurken eşim aradı, aramasını gördüm lakin teyzeme ayıp olmasın diye kapatmadım, eşimi mesgule aktardım, eşim eve bir geldi sinir küpü, küsmüş benimle neden ona öncelik vermeyip aniden teli açmadım diye , aşırı öfkelenmişti, ben de baktım konuşsam anlamayacak hiç açıklama yapmadım, kendimi yormadim , neyse mutfakta yemek yedi falan içeri geldi baktım ki modu biraz iyi , dedim ki hayatım niye bu kadar alındın, teyzemle konuşuyordum ve sana mesajda attım o sırada niye bu kadar abarttın vs , öyle konuşunca bana hak verdi ve küslük falan kalmadı, diğer gün de dayımla konuşurken aradi ve ben yine meşgule atıp mesaj attım ariycam diye bu sefer hiç küsmedi ve gayet anlayışla karşıladı, evlilikte iletişim o kadar önemli ki bazen pireyi deve yapabiliyoruz, eğer tek sorun bu ise konuşulabilir bence ...