Sevgilim Evden Kovdu

yaşı daha küçük gerçi. ama hiç mi evlilikten bahsetmedi. bence evliliğe hazır değil uzak şehre de gidecek, onu beklerim diyorsan bekle ama sonucu da koca bir sıfır olabilir risk bu. ben benimkini beklemiştim ve değdi. ama biz evlilikten bahsediyorduk sadece ne zaman olacğaı belli değildi

Evlilik yakın zamanda gündeminde degil belliki,sorusu bile korkutmuş erkek arkadaşınızı. Aklında olmadığı için hazırlıksız yakalanıp,sağlıklı cevaplar verememiş. Sizde fazla ısrarcı olunca olayların boyutu değişmiş.
Evlilik sizin için ön plandaysa,artık beklentiniz bu doğrultudayda ve karşı taraftan böyle bir talep gelmiyorsa uzak durmanızda fayda var.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Şuan için evlilik düşünmediği için ısrarla sorulmuş bir sorudan dolayı gerilmiş olabilir.
Yine de yaptığını haklı kılmıyor. Özellikle orada kalmış olan bit bluzunuzu elinize tutuşturarak büyük saygısızlık yapmış.
Ya şuanda evlilik düşünmüyor ya da giderek sıkılmaya başladığı bir ilişki oldu onun için.

Erkekler yapı olarak bizden biraz daha farklılar belki zamana bırakmak istemiş olabilir yada senin üstelediğini düşünüp ani bir tepki vermiş olabilir,sana tavsiyem biraz zaman geçmesini beklemen ve sakin bir şekilde tekrar konuşman o zaman birşeyler gerçekten netleşir ve eğer düşüncesi evlenmek değilse yollarınızı ayırırsınız.Ama bu şekilde bitirmemen gerektiğini düşünüyorum konuşman gerek 9 ay emek verilmiş bir ilişki var sonuçta belki bugün yaşadıklarınız bir yanlış anlaşılmadır diye düşünüyorum..

Öfkeyle söylenmiş şeyler değil bence
O bluzu o anda akıl edip eline tutuşturması seni aslında hiç bir zaman hayatına dahil etmediğinin göstergesi bence
Ayrıca kovmak çok büyük bir saygısızlık, konu işine gelmeyince hadi bitsin çok çirkin
Evlenmek istemiyorsa bile bunu seninle saygı çerçevesinde konuşabilmeliydi
İnsanın hayatında böyle eğrelti duran biriyle evlilik olmaz

Hayir canim tam tersi ayni adam hemen ciddi dusunmeyelim dedim diye bana bozulmus, bir defasinda sen benle gelecek dusunmuyorsun diye tartismisti bile uzun zaman olmadi bunlara. O yuzden sormakta kendimde hak buldum yoksa bence de evliligi erkek acmali

Hayir canim tam tersi ayni adam hemen ciddi dusunmeyelim dedim diye bana bozulmus, bir defasinda sen benle gelecek dusunmuyorsun diye tartismisti bile uzun zaman olmadi bunlara. O yuzden sormakta kendimde hak buldum yoksa bence de evliligi erkek acmali[/QUOTE]
Pardon da kendinle celisiyorsun sen. Hem ciddi iliski istiyorum ben ya diyorsun simdi dedigin lafa bak.
Adam ciddi madem sorun ne

Pardon da kendinle celisiyorsun sen. Hem ciddi iliski istiyorum ben ya diyorsun simdi dedigin lafa bak.
Adam ciddi madem sorun ne[/QUOTE]
Tatlim evlilik konusunu erkek acmali evet. Elvette laylaylom iliski istemiyorum ama ciddi iliskide de once taniyacak zaman gerekiyor. Evlenmek icin evlenilmez. Olmuyorsa, ayrilmayi da bilmek gerek. Ciddi iliskiden kastim ille sonu evlilik olmak zorunda degil. Evlilikten once mutluluk onemli. Yorumun icin tesekkurler :) umarim kendimi aciklayabilmisimdir :)

hadi istemiyorum git demek nasıl bir cümledir ben istiyorum gel ben istemiyorum şimdi git demek hangi kafanın ürünüdür acaba...İnsan en istemediği birine bile diyemez kaldı ki sevgiliye nasıl denir bluzu elinize vermesi falan sevgiliniz ne kadar kaba.. sonra cafede yanınıza gelmesi tezat ve dengesiz davranışları var.. tayin sebebiyle gergin ise bunu sizinle paylaşabilirdi.Şu an gerginim bu konuyu daha sonra konuşalım gibi mesela sizi kovuncaya kadar böyle bir sebep öne sürebilirdi yada açık sözlü olabilirdi zira kovma cesaretini gösterdiğine göre açık sözlülük cesaretini gösterebilirdi.Ben evlilik gibi bi durumun olmayacağı kanaatindeyim gerisine siz karar verin...

kusura bakmayın ama evden kovmak benim ilişki anlayışıma göre çok uç bir durum.
terbiyesizlik yani.
üstelik bunu hakedecek bir şey yapmamışsınız ki yapsanız bile yinede insan o şekilde evden kovulmaz. çok onur kırıcı. açıkçası ben sevgilinizin ciddi birşey düşündüğünü sanmıyorum. hele o "Ben her tatilde yanina gelmekten bahsediyorum butun bos vakitlerim seninle geciyor, sen hala bana bu soruyu soruyorsun" cümlesi tamamen geçiştirmek için söylenmiş. Zaten sonrasında köşeye sıkışınca "istemiyorum, git" demesinden belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…