- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
-
- Konu Sahibi hayatguzeldirrr
Akışına bırak , eşekliğini anlasın..Daha once yine boyle bir tartisma sonunda gece 1 de gelip ben cikmadan gitmemisti. Aslinda bu tepkileri de fazla gorunuyo bana. Bilemiyorum.
Valla bende guldum de hassasin simdi darilirsin diye yazmadim. Ben olsam o anda var ya dayanamaz sinirden bir kahkaha koparirdim.Cok yasa sen :))) guldum vallahi :))
Yok tatlim aciksozlu olabilirsin cok hassas biri sayilmamValla bende guldum de hassasin simdi darilirsin diye yazmadim. Ben olsam o anda var ya dayanamaz sinirden bir kahkaha koparirdim.
Haklisin. Aslinda onu seviyorum yasindan cok daha buyuk yukleri var bu anlamda birbirimize benziyoruz. Ama dedigim gibi boyle durumlarda tepkileri agir oluyor. Sebepleri benim zihnim de siralayip dursa da, bu seferkini aciklayacak mantik bulamiyorumErkek arkadasinizin kisiligini bilmediğim icin genel bir yorum yapamam ama yaptığı hareket terbiyesizce olmus.
Soruya cevap vermemesinin farkli sebepleri olabilir. Mesela uzaga gidecegi icin onu beklememenizden korkuyor olabilir.
Sizinle evlenmek gibi bir dusuncesi olmayabilir.
Henuz evlilige hazir olmadigi icin konunun oraya gelmesinden korkup konuyu kapatmak istemis olabilir.
Ve bunlar gibi bir sürü sebep olabilir. Asil cevabi onunla konuşarak bulabilirsiniz.
Erkekler bizden cok daha farkli dusunuyorlar canim ve bizim kadar da detayci degiller. Belki o an baska bir sey vardi aklinda ama sana yansitti sinirini bilemeyiz ki. En iyisi acik acik konusup ona gore bir yol cizmek. Sonucta sizin derdiniz de hadi hemen evlenelim degil. Benim erkek arkadasim ortalama 3 sene bekleriz evlilik icin sen ne diyorsun demisti mesela. Ama yurumedi. Yani evlilik konusmasi yapanlarda ayni. Bu konuyu dile getirse de sorumluluk ve anlayis sahibi olmayinca isler tersine dönüyor yürümüyor. Seviyorsan otur acik acik konus bence. Ona gore bir yol cizersin.Haklisin. Aslinda onu seviyorum yasindan cok daha buyuk yukleri var bu anlamda birbirimize benziyoruz. Ama dedigim gibi boyle durumlarda tepkileri agir oluyor. Sebepleri benim zihnim de siralayip dursa da, bu seferkini aciklayacak mantik bulamiyorum
OnuErkekler bizden cok daha farkli dusunuyorlar canim ve bizim kadar da detayci degiller. Belki o an baska bir sey vardi aklinda ama sana yansitti sinirini bilemeyiz ki. En iyisi acik acik konusup ona gore bir yol cizmek. Sonucta sizin derdiniz de hadi hemen evlenelim degil. Benim erkek arkadasim ortalama 3 sene bekleriz evlilik icin sen ne diyorsun demisti mesela. Ama yurumedi. Yani evlilik konusmasi yapanlarda ayni. Bu konuyu dile getirse de sorumluluk ve anlayis sahibi olmayinca isler tersine dönüyor yürümüyor. Seviyorsan otur acik acik konus bence. Ona gore bir yol cizersin.
Erkek arkadasinizin kisiligini bilmediğim icin genel bir yorum yapamam ama yaptığı hareket terbiyesizce olmus.
Soruya cevap vermemesinin farkli sebepleri olabilir. Mesela uzaga gidecegi icin onu beklememenizden korkuyor olabilir.
Sizinle evlenmek gibi bir dusuncesi olmayabilir.
Henuz evlilige hazir olmadigi icin konunun oraya gelmesinden korkup konuyu kapatmak istemis olabilir.
Ve bunlar gibi bir sürü sebep olabilir. Asil cevabi onunla konuşarak bulabilirsiniz.[/QUOTE
Onu beklemeyecegime dair bir dusuncesi var oldugunu soylemisti. Gidecegi yere ancak ucakla gidilebilir dogu hizmeti icin gidecek ve bana : istanbul daki duzenini bozmazsin gibi geliyor bana demisti.
Onu beklememenden korkmasi normal ve bunu dile getirmesi iyi bir sey saklamamis sonucta. Eger onu bekleyecekseniz bunu gercekten istiyorsaniz onunla açık açık konusun. İnandirmak sizin elinizde sonucta. Ve onun gidecegi her yere gidebileceginizi belirtin. Tabi bunu istiyorsaniz. Kisacasi kafanizda kurmak yerine alin.karsiniza ve acik acik konusun.
Soylemistim. O da gorevi bitince 2 yil sonra donecek zaten. Ama sanirim bu konuda da geriliyor. Cok kiskanc cunku. Bana hep: sen de gel 2 yil orda calis sonra don diyor ama ben burda beklemek taraftariyimOnu beklememenden korkmasi normal ve bunu dile getirmesi iyi bir sey saklamamis sonucta. Eger onu bekleyecekseniz bunu gercekten istiyorsaniz onunla açık açık konusun. İnandirmak sizin elinizde sonucta. Ve onun gidecegi her yere gidebileceginizi belirtin. Tabi bunu istiyorsaniz. Kisacasi kafanizda kurmak yerine alin.karsiniza ve acik acik konusun.
Hahahah :))) di mi ama :)Uzak mesafe ilişkisi zordur, emek ister. Eğer sizle evlilik planı da yoksa bu olay ayrılmak için bir fırsat olmuş olabilir.
Amaan boşverin ya ne evlenmesi daha 25 inde zaten :)
Hayir cnm 25.Onunla ayni yastayiz bilgileri cok hizli doldurdum bu konuyu buraya yazmak icin. Farketmedim bile ne yazdigimiGerçekten yaşınız 27 mi?