Sevgilim Evden Kovdu

Erkek arkadasinizin kisiligini bilmediğim icin genel bir yorum yapamam ama yaptığı hareket terbiyesizce olmus.

Soruya cevap vermemesinin farkli sebepleri olabilir. Mesela uzaga gidecegi icin onu beklememenizden korkuyor olabilir.

Sizinle evlenmek gibi bir dusuncesi olmayabilir.

Henuz evlilige hazir olmadigi icin konunun oraya gelmesinden korkup konuyu kapatmak istemis olabilir.

Ve bunlar gibi bir sürü sebep olabilir. Asil cevabi onunla konuşarak bulabilirsiniz.

Haklisin. Aslinda onu seviyorum yasindan cok daha buyuk yukleri var bu anlamda birbirimize benziyoruz. Ama dedigim gibi boyle durumlarda tepkileri agir oluyor. Sebepleri benim zihnim de siralayip dursa da, bu seferkini aciklayacak mantik bulamiyorum

Haklisin. Aslinda onu seviyorum yasindan cok daha buyuk yukleri var bu anlamda birbirimize benziyoruz. Ama dedigim gibi boyle durumlarda tepkileri agir oluyor. Sebepleri benim zihnim de siralayip dursa da, bu seferkini aciklayacak mantik bulamiyorum
Erkekler bizden cok daha farkli dusunuyorlar canim ve bizim kadar da detayci degiller. Belki o an baska bir sey vardi aklinda ama sana yansitti sinirini bilemeyiz ki. En iyisi acik acik konusup ona gore bir yol cizmek. Sonucta sizin derdiniz de hadi hemen evlenelim degil. Benim erkek arkadasim ortalama 3 sene bekleriz evlilik icin sen ne diyorsun demisti mesela. Ama yurumedi. Yani evlilik konusmasi yapanlarda ayni. Bu konuyu dile getirse de sorumluluk ve anlayis sahibi olmayinca isler tersine dönüyor yürümüyor. Seviyorsan otur acik acik konus bence. Ona gore bir yol cizersin.

Onu

şehir dışına gideceği için
sende sorunca ne yapacağını şaşırmış
nasıl tepki bilememiş
toparlayabilmek için o anda öyle söylemiş

Bende bir kadın olarak hayatımda olan veya yeni tanıştığım birinin evlilikten konuşmasından hoşlanmıyorum. Kendimi baskı altında hissediyorum. O kişiyle evlenmek zorundaymışım gibi geliyor. Halbuki "ciddi düşünüyoruz" demektense her şey akışına bırakılsa o teklif gelecektir zaten. Veya bir şekilde belli eder şahıs bu konudaki düşüncesini. Belki 1 yıl sonra bir davranışından ötürü soğuyacaksınız ondan? Yani geçen sürenin hiçbir önemi yok ciddi düşünmek için. Sadece o insanı yaşamaya ve tanımaya odaklanın. En azından ben böyle düşünüyorum.
Ayrıca ailesi ile tanışmak demek sizinle evleneceği anlamına gelmiyor. Nolur bu ayrımın farkına varın artık.

konudaki şahısla alakasız olarak öz fikrim şudur ki evlilik söz konusu olduğunda 25 yaş erkek için çok ama çok erken bir yaş.
sevgiliniz korkuyor olabilir, hazır hissetmiyor olabilir vs vs ki bunlara hakkı var. Bir erkeğin evlenmeye hazır hissetmemesi karşısındaki kadını sevmediği anlamına gelmez aslında ama biz kadınlar bunu sevgisizlikten kaynaklanıyor olarak algılarız.
yanlış olan tepkisi elbette ama siz sinirlenince hep böyle manasız tepkiler verdiğini söylemişsiniz.

normalde zaman verilir, ilişkiye makul koşullarda devam edilir duruma bakılır ancak sizin aranıza bir de mesafe girecek. Bu oldukça yorucu olacak.

Onu beklememenden korkmasi normal ve bunu dile getirmesi iyi bir sey saklamamis sonucta. Eger onu bekleyecekseniz bunu gercekten istiyorsaniz onunla açık açık konusun. İnandirmak sizin elinizde sonucta. Ve onun gidecegi her yere gidebileceginizi belirtin. Tabi bunu istiyorsaniz. Kisacasi kafanizda kurmak yerine alin.karsiniza ve acik acik konusun.

Sizi sevdiğini ama evliliğe henüz hazır olmadığını düşünüyorum.Sonunda başarısız olma ihtimalini de göze alarak,onu evlilik fikrine ikna etmek için çabalamakta bir yoldur,bunca yılım sonu hala belli olmayan bişey için harcanmasın diyip vazgeçmekte.Bunun kararını siz vericeksiniz.

Uzak mesafe ilişkisi zordur, emek ister. Eğer sizle evlilik planı da yoksa bu olay ayrılmak için bir fırsat olmuş olabilir.
Amaan boşverin ya ne evlenmesi daha 25 inde zaten :)

Soylemistim. O da gorevi bitince 2 yil sonra donecek zaten. Ama sanirim bu konuda da geriliyor. Cok kiskanc cunku. Bana hep: sen de gel 2 yil orda calis sonra don diyor ama ben burda beklemek taraftariyim

Karşınızda 3 vakte kadar evlenmeyi düşünmeyen bir erkek var... Fal giriş cümlesi gibi oldu ama. Eğer ilişkimiz ciddi diyorsan geleceğinizle alakalı kavgasız tripsiz bir konuşma yapabilmeniz gerekir. Merakla, istekle bir soru soruyorsun cevabı tersleme onu geçtim evden kovma. Adam sizin kalan eşyanızı bile 2 arada sıkıştırmış elinize. Sonraki sizi bulmasındaki tavrı daha takdire şayan. Bu adam 1.olgun değil 2.evlenmek istemiyor 3.sizinle gelecek planlamayı henüz düşünmüyor.
Karşınıza alıp açık açık konuşup aklınızdaki her şeyi ona sormalı ve yolunuzu çizmelisiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…