Sevgilim Evden Kovdu

Arkadaslar su an surekli arayip mesaj atarak nerdesin konusalim diyor. Cevap vermedim. Hep boyle oluyor cunku. Kiriyor ozur diliyor ve ben uzatmiyorum. Ayni seyi tekrat yasamak istemiyorum. Ne yapmali, ne soylemeliyim sizce ? Benim tavrim ise yaramiyo olmali ki surekli tekrarini yasiyorum. Siz bir sey soyleyin

Karşınızda 3 vakte kadar evlenmeyi düşünmeyen bir erkek var... Fal giriş cümlesi gibi oldu ama. Eğer ilişkimiz ciddi diyorsan geleceğinizle alakalı kavgasız tripsiz bir konuşma yapabilmeniz gerekir. Merakla, istekle bir soru soruyorsun cevabı tersleme onu geçtim evden kovma. Adam sizin kalan eşyanızı bile 2 arada sıkıştırmış elinize. Sonraki sizi bulmasındaki tavrı daha takdire şayan. Bu adam 1.olgun değil 2.evlenmek istemiyor 3.sizinle gelecek planlamayı henüz düşünmüyor.
Karşınıza alıp açık açık konuşup aklınızdaki her şeyi ona sormalı ve yolunuzu çizmelisiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun...
Tesekkur ederim canim yorumun icin.

25 yaşında bi erkek. Kaç yıldır çalışıyor? Evlilik fikrini erken bulmuş olabilir. 9 aylık bir ilişkide evlilik Konuşmak erken algılanabilir.
Senin yaşını merak ettim.

Soylemistim. O da gorevi bitince 2 yil sonra donecek zaten. Ama sanirim bu konuda da geriliyor. Cok kiskanc cunku. Bana hep: sen de gel 2 yil orda calis sonra don diyor ama ben burda beklemek taraftariyim
Tipik erkek iste kiskanclik sacma korkular vs :) 2 yil icin duzenimi bozmayım diye ikna etmekten baska care yok sanirim. Bir yandan o da hakli uzak iliskiler cok yipratiyor insani. Denemeden bilinmez tabi yine de. Hakkinizda hayirlisi olsun.

ben yorumları okumadım ama kazak olayına takıldım.
o esanada kazağı düşünüp sızın elınıze tutuşturmasına...

düşündüm arıyor özür diliyor...
ya dayanacak hıc telefona bakmayacaksın. mj yazmayacaksın
yada açıp aa görmemısım aradığını buyur bı sorun mu var...bla bla haa sen daha orda mısın hadı naş naş yapardım heralde

Arkadaslar su an surekli arayip mesaj atarak nerdesin konusalim diyor. Cevap vermedim. Hep boyle oluyor cunku. Kiriyor ozur diliyor ve ben uzatmiyorum. Ayni seyi tekrat yasamak istemiyorum. Ne yapmali, ne soylemeliyim sizce ? Benim tavrim ise yaramiyo olmali ki surekli tekrarini yasiyorum. Siz bir sey soyleyin
Geleceği konuşalım ona göre yolumu çizeyim de.

eğer barışacaksan bıle bıraz burnunu surtmesı lazım.
yoksa alışkanlık halıne getırmıse benziyor.
Haklisin. Ben de bunlari tekrar yasamak istemiyorum. Bir omru boyle gecirmeyi ben de istemiyorum. Netlesmeli her sey. Simdi uzaga da gidecek. Tekrar boyle bir tepki verirse bu sartlarda yine affeder miyim bilmiyorum

25 yas evliligi dusunmek icin erken bence. Erkekler de bu konuyla ilgili soru sorulmasindan cok da hoslanmazlar. 9 aylik bir iliskide de evliligi dusunmek icin erken bence. Sanirim su an planlarinda evlilik yok. Bence tayin oldugu yere gitseydi ve sonrasindaki iliski durumunuz olayi daha net gosterirdi.
Kovulma olayina gelince tartisma boyutunuzu bilmiyorum yine de git denilmesi onur kirici. Kazagin tutusturulmasi da kotu olmus. Sanirim olaylari akisina birakmak gerek. Yine de kovulmak hos olmamis.

kafası karıık evlılıge hazır degıl ama bunu bır tıcarı anlaşma gıbı sormussunuz benımle ılgılı planın nedır cok garıp olmus yaaaa kusura bakmayın da ama evden kovması hıc hos degıl :KK12::KK12::KK12: olmamısss bence evlılıkle ılgılı plaNLARI DA SIZ YAPIN NE YANI O PLAN KURMUS BEN BU KIZLA EVLENICEM SEN DE BU PLANA MI UYACAKSIN CNM BU ISLER PLANLA OLMUYOR

Isi gucu olan bi adam 9 ayda evlilik bahsi acmiyosa zaten seni evlenecegi kisi gormuyodur. Meslek sahibi evlilik engeli olmayan kisi bikac ayda evlilik laflarina baslamiyosa ciddi dusunmuyodur bosa vakit harcamayin hanimlar

Hala gorusme teklifini kabul etmedim ve israrla gorusup konusalim diyor. Ben kotu bir sey soylemedim sen kendin ciktin gittin yazmis bir de. Sanirim yaptigi seyi kendisine yakistiramadigi ve bununla hatirlanmak istrmedigi icin boyle inkar ediyor. Mesajlarina cevap yazmiyorum su an. O ise iftari beraber yapalim diye israr ediyor. Ben ayni seyi bir daha yasamak istemiyorum. O cesareti bir daha bulsun istemiyorum. Biliyorum ki o uzaktayken bir daha boyle aksilesirse o sartlarda katlanmam

İki yil senden uzakta olucak daha biseyler tam oturmamis duzenini kuramamis senin yaninda. Belki birikimi de yoktur. Erkekler garanticidir once kendini garantiye almak ister ha diyince plan yapmaz. Dusunuyodur elbet evliligi ama hazir olmadigi icin kendine guvenemiyodur. Yani annesi ve kardesine bakiyo. Onlardan uzakta ama yardim etmesi lazim. İki yillik gorevi var ordan oraya savruluyo. Bu sartlar altinda cevap verememistir. Sinirlenince de agir tepkiler veriyosa o cevap normal. Ama evden kovmasi cok ayip gercekten. İlerde en ufak bi kavganizda evden git mi diycek yani. Ofke kontrolunu saglamak adina yardim almasi lazim oyle her agzina geleni soyleyemez karsisindaki bi bayansa. Peki simdi durum ne aradi mi mesaj atti mi?

:))) öğretmen görünce içim gidiyor sorma. Adli tatil döneminde duruşmalar verildi bir sürü tatil planlarım yattı :KK43: öğretmen olsam okullar tatil olunca en azından bir 10 gün acaba gidebilir miyim düşüncesi olmadan rahatça tatile gidebilirim diye hayal ediyordum :))
Canik
:))) öğretmen görünce içim gidiyor sorma. Adli tatil döneminde duruşmalar verildi bir sürü tatil planlarım yattı :KK43: öğretmen olsam okullar tatil olunca en azından bir 10 gün acaba gidebilir miyim düşüncesi olmadan rahatça tatile gidebilirim diye hayal ediyordum :))
Canim benim ya :)))) insallah istedigin kadar tatilin olur istedigin yerde doyasiya eglendigin ve dinlendigin harika bir tatil yapar yorgunluk atarsin :) bize de burdan anlatirsin :)

İki yil senden uzakta olucak daha biseyler tam oturmamis duzenini kuramamis senin yaninda. Belki birikimi de yoktur. Erkekler garanticidir once kendini garantiye almak ister ha diyince plan yapmaz. Dusunuyodur elbet evliligi ama hazir olmadigi icin kendine guvenemiyodur. Yani annesi ve kardesine bakiyo. Onlardan uzakta ama yardim etmesi lazim. İki yillik gorevi var ordan oraya savruluyo. Bu sartlar altinda cevap verememistir. Sinirlenince de agir tepkiler veriyosa o cevap normal. Ama evden kovmasi cok ayip gercekten. İlerde en ufak bi kavganizda evden git mi diycek yani. Ofke kontrolunu saglamak adina yardim almasi lazim oyle her agzina geleni soyleyemez karsisindaki bi bayansa. Peki simdi durum ne aradi mi mesaj atti mi?
Aradi cok defa measaj da atti konusmadim acmadim ama ben kotu bi sey demedim sen gittin diyor inkar ediyor sanirim kendine konduramiyor. Bununla hatirlanmak istemiyor. Cok seviyorum hala anlayamadin bi de soruyosun yazmis. Ama ben bunun tekrarini yasamak istemiyorum ve dogru sekilde adim atmak istiyorum. Henu sessizim

X