Sevgilim Benden Vazgectimi??

Ama ilk önce geri dönmesi gerekiyor.. Bunun için ne yapmalıyım??

Onunla konusmadan geri donup donmeyecegini bilemezsin degil mi ? Elinde tutmak icin de bu yaptiklarini yapmayip, daha kendinle barisik ozguvenli biri olman gerekiyor.

Geri donsun diye ne yapmam gerekiyor sacma bir soru. Sen konusursun geri donecegi varsa vardir zaten yoksa 40 takla atsan nafile.

Aile içinde yaş farkıyla evlenen çift olmuş ve şimdiye kadar kabul edemediler. Bende sevgilimin bundan etkileneceğini düşünerek hazır olmadığımızı söyledim. Biraz daha zaman geçmesini istedim.

aklı varsa dönmez adam. ya tamam yapmıcamlarınız sizi en fazla iki üç gün tutar sonra siz aynı tas aynı hamam devam edersiniz.
Medyumusunuz siz,, değişime inanmayan birisiniz,, cevap vermeniz bile sakıncalı. Bence yorum yapmayın siz, oturun yerinizde efendice

Önceden aile içinde böyle bir evlilik olmuş yıllar geçmesine rağmen kabul etmemişlerdir. Bu beni daraltıyor.
Kabul etmediklerini kendilerinden bizzat duymadınız değil mi?
Ben bu tarz konularda asıl sınavın ailelere karşı verildiğini düşünüyorum yani ne kadar çok seviyorsunuz?bu sınavı kamera karşısında size sadakat beklediğiniz sevgiliniz bu şekilde daha kolay ispatlar...yine de bana tutarlı makul bir gerekçe gelmedi kusura bakmayın....

Ona mesaj atarsam kendimi ezdiririm.. Çünkü yapmaması için yalvarmıştım.. En son beni sevdiğinide söyledi..

Yani siz 34 o 23 yaşında. Ya taş farkı önemli değil derim ben ama. 23 yaş çok genç, toy yani. Nasıl olur bilemedim. Siz ondan bu kadar coşmuş bi şekilde kıskandınız. Ya 23 yaşında çok bi olgunluk, ileriye dönük bi ilişki beklemek mantık dışı olur.
Dönmesi için bişey yapmayın bence. En iyisi olmuş. Büyük bi ihtimalle onunda kafası karışık. Önemli olan dönmesi değil. Önemli olan sağlıklı, mutlu, huzurlu her iki tarafında keyif aldığı bi ilişki yaşamak.

Peki daha önce bi evlilik yaşadınız mı? Çocuğunuz var mı?

Darlamanız'dan kurtulup nefes aldığını hissedecek ve üzgünüm ki dönmeyecek , zaten dönerse de kafasını şüphesiz kapı eşiğinden çıkaramayacak.

Zaman'a bırakın en güzeli empati yapmak için fazlasıyla geç kalmadan...

Evet küçük,, Ama birbirimizi seviyoruz,, evet doğru sağlıklı huzurlu bir ilişki istiyoruz. Bir şans daha vermeliyiz birbirimize diye düşünüyorum.. Hayır evli değilim, bekarım.

Beni sevdiğini söyledi.. Neden dönmesin hataları konuşup birlikte giderebiliriz.

23 yasındaki bir adamda ne buldunuz ben onu anlamadım
34 yasında bir bayan kendisinden 11 yaş küçük birisiyle nasıl olgun bir ilişki yaşayabileceğini aklından geçirebilir.
Erkek 23 yasında seni sevdigini söylese ne söylemese ne.
Ben çocugun ailesi olsam kabul etmezdim, ne yalan söyleyeyim.
Sana madem dönmesini istiyorsun ara diyorlar yok aramam o arasın diyorsunuz.
Sonra da döner mi diyorsunuz
Ne bilelim biz ayol müneccim b.. yemedik herhalde degil mi ?
Aramayacaksan o da aramayacaksa zaten dönemezsiniz birbirinize :)

Sevgilim herşeyi göze alan birisi. bunu birçok defa ispatlamaya çalıştı ama izin vermeyen benim. Kusura bakmayız

Neden olmasın??

Sevgilim herşeyi göze alan birisi. bunu birçok defa ispatlamaya çalıştı ama izin vermeyen benim. Kusura bakmayız
Ben oglanın annesi olsam istemem.
Bana göre olmaması için ortada baya baya nedenler var.
Erkekler kadınlara göre o yaşlarda daha farklı bakıyorlar hayata.
Sense 34 yasında artık olgun denilecek yaş aralıgındasın.
Kendi yaş aralıgında birileri ile olman senin için daha saglıklı.

Medyumusunuz siz,, değişime inanmayan birisiniz,, cevap vermeniz bile sakıncalı. Bence yorum yapmayın siz, oturun yerinizde efendice

medyum olan sizsiniz. daha yaşınızı söylemeden gelcek tepkileri biliyorsunuz ailesinden ondan demiyorsunuz. değişmiş olsanız burda tavırlarınız böyle olmazdı ayrıca. o istek yok sizde.

ayrıca buraya yorum yapılması için konu açtınız ve herkesten hoşunuza giden yorum bekleyemezsiniz. efendice derken ? siz mi sorguluyorsunuz efendiyim değilim ?!

Saldıran sizsizin dikkatinizi çekerim.. Efendi gibi yorum yapana teşekkürlerimi sundum,, Siz kendinize ilk önce yorum yaoacak mantıktamısınız. BUNU KENDİNİZE SORUN BENCE..

Evet kamera açıp izletmesinden belli zaten,olaya bakış açınız işin içinde fazlaca şeyler olduğunu kanıtlıyor,hiç güven vermiyorsunuz!Sabahtan beri sorduğunuz soru döner mi,döner hanımefendi döner, ama karşısında ilişkisinin arkasında duramayan fazlaca korkak bir kadın olduğu için yeniden biter....Sizin anlık çözümleriniz bu ilişkinin sonunu getirir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…