Sevgilim Benden Vazgectimi??

Kendinize eziyet çektirmekten zevk mi alıyorsunuz? Ya da adama karşı bir bağımlılık mı geliştirdiniz? Yani bu kadar paranoyakça bir şüphe geliştirip hala adamla beraberseniz psikolojik problemleriniz var demektir, gram sağlıklı bir durum değil.

Konu sahibi zannediyorum "evlenecem vermezlerse gacacam" diyen kizcagiz gibi degisik diyebilecegimiz insanlardansin.
Konunun icerigi, ifade seklin, verdigin cevaplar vs. oyle bi intiba uyandirdi bende.
Eger donerse de cok bunaltmamaya calisirsin bundan sonrasinda

Şüphelerinde haklı olma ihtimalin yüksek fakat 24 saat kamerayı acık bırakması 24 saat telefonu acık tutması filan psokopatlık gibi geldi bana. Ama şu da var bu cocuk seni sevmese bu tür isteklerini neden yerine getirsin ki.?

Benim konuma istinaden ekşici birisi trollüyor mu nedir bu böyle

Yemin olsun ben bile sıkıldım hepsini okuyamadım.bir de 34 yaşındaymışsınız.bütün gün telefonu aç bütün gece kamera açık kalsın bunu bir Allah'ın kulu çekmez bunu.niyede çeksinki.güvenmiyosanız ayrılın hem kendine eziyet hem karşındakine

23 yaşında bir erkeğin
Evlilik gibi büyük bir sorumluluğun altından kalkacağına inanmıyorum

Belki yapabilen vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz
Bana göre erkeğin evlenecek kıvama gelme yaşı 30
Onun öncesinde gözü hep yapamadıklarında yaşayamadıklarında olur

Biraz ileriyi düşünün 10 yıl sonrasını mesala

Bu ilişki baştan sona faul
Bence daha fazla vakit kaybetmeden yolunuza bakın konu sahibi

Bu nece konuşmak ? :)) bu nasıl mantık. Allah akıl fikir versin çok bile dayanmış çocuk.

Şimdi senden vaz mı geçmeliiii

Çok sıkıcı yazdığınız için okumadım. Paragraf yapmak çok mu zor yahu
Siz bu yazdığınız şeyi kendiniz okur muydunuz? Mesela kitap okurken böyle yazılsa okur musunuz?

Evet sevgiliniz sizden vazgeçti bence çok da mantıklı bir harekette bulunmuş. 24 saat telefonda mı kalınır,24 saat kamera mı açılır. Ben okurken darlandım adam resmen psikolojik olarak çökmüştür.

Derin bir nefes alıp yazdıklarınızı okursanız adamcağızın sizden vazgeçmekle ne kadar doğru bir karar aldığını anlarsınız. Fakir fukara sevindiriyodur şimdi

24 saat telefonu açık tutturarak karşı tarafı kontrol etmeye çalışmak mı? Bir yaşıma daha girdim.

Yarısına kadar okuyabildim ruhum daraldı. Ben burdan daraldıysam sevgiliniz tabii ki daralır. Psikolojik sorunlarınız olabilir mi? Belki ailenizle ilgili. Sorun çözmeye dayalı bir yaklaşımla psikologa gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…