- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.758
- 133
Evet küçük,, Ama birbirimizi seviyoruz,, evet doğru sağlıklı huzurlu bir ilişki istiyoruz. Bir şans daha vermeliyiz birbirimize diye düşünüyorum.. Hayır evli değilim, bekarım.
NO COMMENT.. muhatabım olamasınız.. Başka söyleyecek sözüm yok..medyum olan sizsiniz. daha yaşınızı söylemeden gelcek tepkileri biliyorsunuz ailesinden ondan demiyorsunuz. değişmiş olsanız burda tavırlarınız böyle olmazdı ayrıca. o istek yok sizde.
ayrıca buraya yorum yapılması için konu açtınız ve herkesten hoşunuza giden yorum bekleyemezsiniz. efendice derken ? siz mi sorguluyorsunuz efendiyim değilim ?!
Dilerim öyledir ama şahsen bu kadar sıkılanmak çok yorar insanı , birlikte gidermeniz için şansa ihtiyacınız olacak.Beni sevdiğini söyledi.. Neden dönmesin hataları konuşup birlikte giderebiliriz.
Niyetim seni ignelemek falan değil.Ben beni çok sevdigini söyleyen bir adam tarafindan seviyorum ama gitmeliyim diye terk edildim. Ve şunu anladım ki,seven adam gitmez kardeşim! ben 3 ay olacak neredeyse gidemedim hala ama o gitti. Demek ki sevmemis yada yeterince sevmemis. Ayrıca erkekler bu kadar sıkıntıya gelemez canim o yüzden bu defteri kapat ve yoluna bak yoksa çok uzulursun dahaTamam ya yanlışlarım oldu biliyorum.. Niye dönmez? Beni sevdiğini söyledi. Ben geri dönmesini istiyorum,, ayrıca yeni bir sayfa açacaz bu konuda kararlıyım. Ne yapabilirim ben bunu soruyorum herkes iğnelemeye başladı
Tamam doğru.. yeni bir başlangıç herşeyi değiştirebilir,, Şimdi dönmesini bekliyecem inşallah dönerEvet kamera açıp izletmesinden belli zaten,olaya bakış açınız işin içinde fazlaca şeyler olduğunu kanıtlıyor,hiç güven vermiyorsunuz!Sabahtan beri sorduğunuz soru döner mi,döner hanımefendi döner, ama karşısında ilişkisinin arkasında duramayan fazlaca korkak bir kadın olduğu için yeniden biter....Sizin anlık çözümleriniz bu ilişkinin sonunu getirir....
Evet doğru söylüyorsun,, adamı daraltım için belki ara vermek istemiş buda olabilir.. Onu çok seviyorum bir şans daha..Niyetim seni ignelemek falan değil.Ben beni çok sevdigini söyleyen bir adam tarafindan seviyorum ama gitmeliyim diye terk edildim. Ve şunu anladım ki,seven adam gitmez kardeşim! ben 3 ay olacak neredeyse gidemedik hala ama o gitti. Demek ki sevmemis yada yeterince sevmemis. Ayrıca erkekler bu kadar sıkıntıya gelemez canim o yüzden bu defteri kapat ve yoluna bak yoksa çok uzulursun daha
NO COMMENT.. muhatabım olamasınız.. Başka söyleyecek sözüm yok..
Şurda yorum yapan 40 kişi varsa 30una saldirmissiniz. Kendime sormama gerek yok, mantıklı olanla olmayan ayirtedilebiliyor.Saldıran sizsizin dikkatinizi çekerim.. Efendi gibi yorum yapana teşekkürlerimi sundum,, Siz kendinize ilk önce yorum yaoacak mantıktamısınız. BUNU KENDİNİZE SORUN BENCE..
Daraltığım için ara vermek istedi,, hala seviyordur belki..Bakın buradaki herkes size aynı şeyi söylüyor. Sevgi herşeyi halletseydi eğer; insanlar çocukları varken, bilmem kaç senelik evliliklerini bitirmezdi. Sevgi bi ilişki için evlilik içi olması gereken unsurlardan biri. Sadece sevgi asla yeterli değil. Seni seviyorum dedi diyorsunuz sürekli. İnsanlar bunu söyler. Burda sorulması gereken asıl soru. Madem seviyordu neden gitti? Eğer gerçekten seviyorsa sevgi onun için yeterli değil demekki. Eğer gerçekten sevmiyorsa gitti.
Dönsün diye bişeyde yapamazsınız. Zaten yalvarmışsınız öncesinde Allah aşkına daha ne yapacaksınız.
Biraz mantıklı olun. Kendi değerinizi bilin. Önünüze bakın.
Tamam baskıcıydım anladık ama niye geri dönmesin,, Oda benden sıkılmadığını söylerdi,, Ama ogün ne olmuşsa tavır koydu..Bence sen kafa buluyorsun suan burada.
Insanlar sana her olasılıga istinaden farkli cevaplar verdiler fakat yanit alamadilar.
Hayir aramaz.neden arasin.24 saat pesinde olan gece bile huzur vermeyen iliskiyi saklamak zorunda kalinmis bir durum icin.
Daraltığım için ara vermek istedi,, hala seviyordur belki..
Tabiki hatalarımı yazdım ve kabul ediyorum,, Bildiğim hataların üstüne üstüne gitmek ve laf sokmalardırValla okurken ben darlandım,sevgilinizin 7 ay dayanmasını da ayakta alkışlıyorum.Bence kabullenmek zor olsa da sevgiliniz şuan daha huzurlu ve sakindir.bu yüzden geri geleceğini düşünmüyorum ve mantıken geri gelmemesini doğru buluyorum.Ayrıca ters ters cvplar yazmanız da hiç hoş değil.Burası KK die her kadın illaki haklı olacak diye bişey Yok.Bu ilişkiyi yıpratan tüketen sizsini ve KK kadınları da size bunu anlatmaya çalışıyor.daha sakin cvp yazsanız olur...
Ama çok zor olacak Onu çok seviyorum.. Hiç rahat değilim.Bakın buradaki herkes size aynı şeyi söylüyor. Sevgi herşeyi halletseydi eğer; insanlar çocukları varken, bilmem kaç senelik evliliklerini bitirmezdi. Sevgi bi ilişki için evlilik içi olması gereken unsurlardan biri. Sadece sevgi asla yeterli değil. Seni seviyorum dedi diyorsunuz sürekli. İnsanlar bunu söyler. Burda sorulması gereken asıl soru. Madem seviyordu neden gitti? Eğer gerçekten seviyorsa sevgi onun için yeterli değil demekki. Eğer gerçekten sevmiyorsa gitti.
Dönsün diye bişeyde yapamazsınız. Zaten yalvarmışsınız öncesinde Allah aşkına daha ne yapacaksınız.
Biraz mantıklı olun. Kendi değerinizi bilin. Önünüze bakın.
O zaman ara.ben gizli sakli iliski istemiyorum açıklayalim herkese artik de.bolece olur mu olmaz mi döner mi kalir mi ogren.Tamam baskıcıydım anladık ama niye geri dönmesin,, Oda benden sıkılmadığını söylerdi,, Ama ogün ne olmuşsa tavır koydu..
Sanmam, hayatta 34 olamazsın konu sahibi. Kalıbımı basarım eksi 18 [/QU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?