Sevgilim Benden Vazgectimi??

23 yaş çok küçük ya annemle aranızda 5 yaş var kırmak istemem sizi adam benle siz annemle yaşıt sayılırsınız. Kusura bakmayın gerçekten ama seviyorum demesi bence çok da bişey ifade etmez biraz yaşınıza uygun bi beyfendiyle daha dozunda bi ilişki yaşamayı deneseniz?

Konu sahibinin sesi solugu cikmiyor. Bence sevgilisi affetti geri dondu :) bizi de umursamiyor artik burda :)

Neden donmesin neden donmez neden aramasin neden neden neden deyip duruyordu onceki konusmalarda :)

Dogru mu okudum,24 saat telefon ve kamera acik mi olacakmisdaha neler duyucaz kk da,adami bir fanusun icine koyun yoksa rahat etmezsiniz.

Yaeisini okuyamadim bile o kadar bunaldim. Sevgilin normal bir insansa kosarak uzaklasir heralde, yazik ya...

Guven olmazsa iliski yurumez. 24 saat tekwfin ve kameta acma olayini kimse yapamaz. Herkesin ozel bir alani vardir, oraya girilmemeli. Sevgili olduk diye de bu kadar hayata mudahale edilmemeli. Sevgi insani ozgurlestirir, baski altina almaz.
Bagimlilik var sizde ve kaybetme korkusu. Kaybetme korkusu yasayan kaybeder iliskilerde.
Doner mi derseniz donmez. Ssnmam. Sevse de donmez. Kimse bu kadar hapis hayati gibi kamersli hayati kaldiramaz. O yuzden donmez. Ite kalka gidiyormys zaten, 2 gunde bir guven eksikligi yuzunden kavgalarla. Iliski oturmamis. Guven olmazsa hicbir sey de olmaz ve bu iliski donse de eninde sonunda biter.

Çok zorlamışsınız yahu. Adama nefes alacak yer kalmamış.
Ailesinin söylediği kızla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Siz 24 saatlik iletişim istiyorsunuz ama karşı taraf bunalmış.
Ayrıca neden güvenmiyorsunuz? Bir hatası vs yoksa yazık etmişsiniz.

Yaşınızı 13 filan sandım, bence bi psikoloğa görünün. Bu kadar güvensizlik, özgüvensizlik normal değil.

Ve sevgili gider

Vallahi iyi dayanmış adam böyle şey olur mu ya bence bir psikoloğa gidin normal değil bu takıntınız. Ayrıca “yakın arkadaşım” dediğiniz bir insana neden 7 aylık ilişkinizden bahsetmediniz ki? Paranoid kişilik bozukluğunu bir okuyun.

Senden vazgeçmemiş. Sadece canını kurtarmış

Bunu geç sakın bidaki sevgiline böyle şeyler yapma. Erkekler sormaktan bile bunalır ki senin yaptığn adamı boğmuş.
Kaçan kovalanır. Sinirlendiğinde kızdığında sessiz kal bırak o düşünsün ne oldu diye . Bırak o seni kıskansın. izlediğn yol yanlış.

Yanlış anlamayın ama üslubunuz çok sert konu açıldığı zaman olumlu /olumsuz yorumlara açık olmalısınız...
Kaldı ki farklı bakış açıları her zaman iyidir. Siz ilişki içerisinde olduğunuz için bazı olayları mantıklı yorumlayamazsınız ve duygusal davranırsınız aradan zaman geçince hiç büyütülmemesi gereken şeylerin aslında ne kadar anlamsız olduğunu fark edersiniz. Burada ki üyeler ise sizin sonradan fark edeceğiniz bir çok şeyi şimdiden görüyor ve ona göre yorum yapıyor neden çünkü bizler dış göz oluyoruz, duygusal bakmıyoruz dışarıdan bakıp değerlendirip size fikrimizi sunuyoruz.

Sizin buraya konu açma nedeniniz: ilişkinizi değerlendirmemiz.

Şahsi fikrim : Hayatınızda olan kişi sizden çok daha olgun...çünkü erkek /kadın fark etmez sürekli aramak ısrarcı olmak , taciz etmek ( sabaha kadar teli açık bırak kamera açık olsun tacizdir), kişiyi soğutur bıktırır iyi bir izlenim vermez sadece aciz ve bağımlı bir profil çizer.

Bu şahıs size geri dönüş yaparsa kabul etmeyin çünkü bu kişin 23 yaşında olması nedeniyle kafanızda sürekli bir ''ACABANIZ'' olucak , birine gidicek mi ? beni gerçekten seviyor mu? aklı başkasına kayarsa gibi gibi soru işaretleri ile dolup durucak ve daha önce yaptığınız davranışların aynısını bolca tekrar edeceksiniz.

Hiç gerek yok iyisi mi kendinize iyilik yapın güvendiğiniz bir beyle yola devam edin. Şuan duygusal olduğunuz için mantıklı düşünemiyorsunuz.

Ya biz kadinlarin yaptigi bir hatabu.. fazla uzerlerine dusmek.. bunaliyor adamlar bu durumdan.. telde kslma olsyi sacma olmus yapan insan baska bi gunde yapar ya da baska telden yapar.. kisaca yapmak isteyeni engelleyemezsin

Çekilecek gibi degilmişşin.

Yapacak bir şey yok o zaman ,
Konunun genelinde açıkçası sizi hatalı buldum.
Önerimi de ekledim gerisi size kalmış ,Kolaylıklar.

Bence bu adam evli ama boşanma aşamasında. Ailesi de eski sevgiline değil karına dön diyor olabilir. Çünkü 40 ına merdiven dayamış insanlar neden insanlardan bişeyler saklasın ki.
Kamerayı açık tutturmak ne demek adam da sana uymuş pes yani. Film mi çekiyorsunuz. Özel hayat diye bişey kalmamış.

Adam konu sahibinin dediğine göre 23 yaşındaymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…