Sevdiinizden duyduunuz en kt ve actan sz neydi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bloodrayne__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eski çıktığı için canımı verirdim onunla evlenmek için demişti.... offf çok kötü o an yaşlar aktı gözlerimden =( şimdide kötü oldum

Öffff bu gerçekten çokk kötüymüş, çok kırıcı.. . Ben bile okuyunca çok fena oldum.. umarım bir daha bu kadar üzülmezsin ve bu son olur.

"beni yanında istiyorsan bedel ödemelisin "
demiştiki bedel ne ya üzülmekten ziyade tiksindirdi kendnden

Söylemiş olsaydı keşke canım yanmazdı o zamanlar sabahlara kadar o kadar gözyaşı dökmezdim , attığım mesajlara aramalarıma hiçbir şekilde cevap vermemişti. Taş kesilmişti sanki. o zamanki yangınımı bir ben bir Allah bilir.. .

Ama Rabbime şükürler olsun 1,5 yıl sonra nişanlımı çıkardı karşıma. Hamdolsun daha bir tek kırıcı söz bile işitmedim..

O kadar dar bakıyormuşum ki hiç değişmezmişim,at gözlüklerim varmış benim. Bir şeyide o demeden düşünecekmişim ama nerdeymiş bende o düşünce. Çok bencilmişim,sadece kendi mutluluğumu düşünüyormuşum. Aslında bir çok kez onda haklılık payı bulabildim ama kızlar keşke görseniz onun ıcın kendımden verdiğim tavizleri.. Elimden gelen her şeyi yaptım ben. Bir çift güzel sözü için. O ne yapıyor. Günlerce aramıyor,sormuyor Beni seviyor musun diye sordugumda da sevmiyorum demeye başladı son zamanlarda, alaya alır gibi.. Ama beni bırakıpta yeni bir başlangıç yapamazmış,gücü yokmuş. Sırf başkasını sil baştan hayatına dahil edemeyeceği için benimle beraber.. Of of.. Ne yapıyorum ben :/

Zaman zaman paranoyaya kapılıp 'Beni sevmiyorsun!' ya da 'Sen beni aldatıyorsun.' demesi.

Hayır seni sevmiyorum dese yine acıtır ama bu kadar koymaz.Ben gayet severken gayet dürüst davranırken bu sözleri duymak canımı acıtıyor...

"evet"

beni aldattın değil mi yanılmıyorum demiştim. cevabı buydu

Keşke bir söz söyleseydi. Onu terk ettıgım zamanlar hangısını söyleyeyım cinstendi. Ona yenıden asık oldugumda ve onun benı terk ettıgınde artık öcumu aldım demsi çok canımı acıtmıştı.

Simdi eşim sagolsun ve onu şimdi çok seviyorum.

tum uzuntuelrınıze katılıyorum sukrukı bana boyle bırsey olmadı. her ılışkıde daha fazla seven bır taraf vardır. İlişkimizin ılk yıllarında o daha cok sevıyrodu.. Sonra ayrılık acılar su bu. daha sorna ona yenıden asık oldugumda, o bu sözleri soylemeye başladı ve bana öcumu aldım artık gıdebılrısın demesı acayıp koymustu. Sımdı aşım canı sagolsun. Tabıkı gıtmedım ...

Ben ona gerçekten aşık olmuştum sana hiç aşık olmadım tek aşık olduğum kız oydu hayatımda ..

superisi ben ayrılmaya karar verdim...

sözler acıtır ama bide o sessizlik varyaa. sorarsın cevap vermez.olur hepimiz insanız hata yapmak doğamızda var. bilemeyiz farkedemeyiz bazen.ama anlarsın bişeylerin ters gittigini sorarsın.cevap yok. sonra tekrar tekrar sorarsın yine aynı. duvara konuşmak kadar zor bişey yoktur. ben kötü söz duymadım ama beni kıran bir dostuma layık olduğun gibi yaşıyorsun yalnız ve sevgisiz demiştim

ben seni sevmedimki hic anlamadın aptal dedi aradan biraz zaman geçti seni unutamıyorum kızgınlık anımda söyledim özür dilerim dedi... Asıl aptal kendisiydide farkedemedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazilanlarsan iki tanesini okudum direkt bunalima girdim coookk kotuu (

kendine güvenemedigi icin hirsini benden cikarmisti. Aslinda ortada birsey yoktu...Kendi kafasinda bir senaryo yazmis ve kendini buna kaptirmisti.

- " Cansin90 sen kIzmisin" ( bakiremisin) demisti...

cok öfkeliydi, aradi ve..

- " Git sabahlara kadar O.....yap"
- " benden sana bi gram iyilik gelmez bundan sonra"
- " basitmissin"
- " s... git", ( halbuki kendisi birakmiyordu pesimi :) )
- " öl, geber "
daha neler neler, icime oturan bunlar, digerleri su an aklimda degil.

Bu sözlerin üzerinden bir hafta gecmedi, ariyor ve :

Cansin90, nasilsin? Iyi ol. COk üzgünüm. Cok özür dilerim.
Bi anlik öfkeyle kendimden gecmistim, düsünmeden konustum. Ne olur hatamin farkindayim sende yüzüme vurma, konusma söyleme cansin90 cok pismanim...beni affet diyemem....affetme zaten. Sen affetsende ben affetmem kendimi.

Seni cok Seviyorum, cok özledim....

Beyinsiz ya!!!!

Hep mutlu ol bunu en çok sen hak ediyorsun ben sana göre birisi değilim affet Rosegirl..

Ne oo sen bizi gerçekmi sandın :26:

çok iticisin diye suratıma bağırmıştı.

çok var.soğudum senden demişti bi tartışmada.bi ayrılığımızda da ya sen ne kadar bencil bi kızsı,istemiyorum seni, arama, yazma bana falan demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…