• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adamı aileme nasıl kabul ettirebilirim ?

Ne gormezden gelmesi siz yorumlari tek tek okumadiysaniz sizin sorununuz ben belirttim o durumu

Okumustum belirttigini.Aciklamissin ama benim ne demek istedigimi anlamamissin iste:) Ileride anlayacaksin.Neyseki ailemin izni olmadan bu ise kalkismam minvalinde bir sey yazmissin.Bir nebze iyi bu.

25 yasa hangi ara evlilik, cocuk ve bosanma sıkıstırmış adam anlamadim.
Her ikiniz icin de cok erken. Erkekler gec olgunlasir. Senin icin de 22 cok erken. Evlilik buyuk bir sorumluluk. Florte benzemez. Bu arada evlenmis bosanmis cocuklu biriyle evlenmeyi bir degil 10 kez dusun. Ailenin istemezse kesinlikle aileni dinle. Bu arada burada bir suru konu var bosanmis adamlarla evlenen kizlarimiz ve yasadiklari sorunlar ile ilgili. Okumani tavsiye ederim.

Ben karakterini kişiliğini seveceklerini biliyorum bazi sebepler yuzunden beklemede oldugumu belirtiyorumda konu aciyorum degil mi

Velayet anne de ben sürekli bizde yasasa etse gibisinden yapamazdim diyorum gene ileride bu durum degisse gelecek olsa cocukta buyumus olacak zaten onun bi annesi var bana anne demesini de istemem annelikte yapamam ablası gibi olurum ablalık yaparım

Hep yaştan dem vuruyorsunuz insani herkes buna takmıs durumda bu adam evlendi bosandi diye evlenmek yasak mi 25 yasinda diye 35 40 yasina geldiginde mi okey evlenmesi yada ben daha cok gencim 22 yasindayim diyr hayirda bende 35 40 olsam mi okey bu durum tamamdir yani 22 yasinda boyle biriyle evlensem sorun var 30 40 ımda evlensem sorun yok neden yasım buyuk oyle mi herkes bunu demeye calisiyor herhalde

Ne gormezden gelmesi siz yorumlari tek tek okumadiysaniz sizin sorununuz ben belirttim o durumu

Ben sizdej evlenmek icin izin mi istedim ? Evlenebilirmiyim yazdim ? Okuduklarinizi anlayarak okuyun isterseniz benim konu sebebimin ne oldugunu anlayio yazin

Tamam sagolun

Hayat zaten hep bi deneyim tecrube degil midir bir seyleri yasaya yasaya aci tatli bir sekil de ogreniriz benim kalbim onu istiyo eşim olsun diye ama benim gozum aşktan da kor degil insallah hayirlisi olur

Canım bu taktik bende işe yarayacagini da sanmiyorum onca insan mi kalmadi da denk geldin boyle bi duruma vs vs derler tutmaz bu taktik

Tesekkur ederim hepimizin hakkinda hayirlisi
Siz burada yorum yapan çoğu hanımlara baya bozuk atmışsınız sizin yaşınız çokta ufak değil sorun sizin hiç evlilik yapmamış olmanız bu adamın yapmış olması çocuğu olması hem burada konu açmışsınız insanlardan yorum bekliyorsunuz herkes kendi fikrini söylüyor neden kızıyorsunuz madem sizin bildikleriniz size doğru insanlardan akıl almak istemeyin konu açmayın o zaman söylenenler zorunuza gidiyorsa herkes kendince fikrini söylemiş

Azıcık yazılan fikirleri mantık süzgecinden geçirmeye başlamış mısın diye bakmaya geldim. Yok hala bir gram ilerleyememişsin. Daha okuduğunu anlamıyorken bu yaşta evlilik sorumluluğu almak istiyorsun. Senin için tane tane yazacağım belki bu sefer anlarsın.
-Öncelikle 22 yaşındasın. Karşındakinin medeni durumu/yaşı ne olursa olsun evlenmek için, bir evin sorumluluğunu almak için çok gençsin.
-Karşındaki eski eşini kötülüyor ve üstüne kötülediği kişiye kızının velayetini rahatça bırakıyor.
-25 yaşında boşanmış ve çocuklu erkek büyük bir ünlem taşır üstünde kimse kusura bakmasın. Boşanmış diye tekrar evlenemeyecek diye bir şey yok. Bunu 1 sene tanıdığı, doğru düzgün hayat tecrübesi olmayan, hiç evlenmemiş, çocuksuz biriyle yapmaya kalkarsa ama iyi niyetli düşünmem.
-İlk evliliğini hızlıca aşık olmadan yapmış, çocuğu da herhalde o gazla yapmış aradan çıkartmış. Yani hayattaki büyük sorumluluk ve düşünme gerektiren süreçleri hep hızlıca atlamış. Şimdi 1 senedir tanıştığı bir kızla evlenmek isteyerek biraz da olsa değişmediğini kanıtlıyor.
-Kendin de çocuğu istemem etmem diyorsun ama hayat bu her an her şey değişebilir. Kızı sonuçta adamın ileride sizinle yaşayabilir. Sevdiğim adamın çocuğu, ondan bir parça diye şimdiden bile bakamıyorsun daha aynı evin içine bile girmemişken.
-Hep nafakadan, maddi yardımdan bahsedilmiş. Tek sebep bu olmayabilir ama büyük bir etken olacaktır hayatınızda. Bu da hayatın bir gerçeği.
-Okuyor musun, çalışıyor musun mesleğin var mı bilemiyorum. Bunlardan birini yapman gerekirken evlilik için neden bu kadar acele ediyorsun?

Azıcık ön yargısız oku. Burada kimse seni kıskanmıyor. Evlenmek istedikten sonra herkes yoldan birini çevirip evlenebilir bu bir maharet değil.

Bütün herkesin erken bekle deme sebebi şu bunu şu anda anlamazsın bende anlamazdım...3 yıl sonraki sen ile şimdiki sen arasında çok fark oluyor bu arada neyse zaten bende dinlemedim kendi doğrularımi yaptım acilarimi çektim şimdi yeni dogrularimla hayatıma devam ediyorum .. hayırlısı olsun hakkında

Profilinize biraz göz attim. Çok zor şeyler yaşamışsınız :(
Ailenin desteği çok önemli hayatımızın her anında.
Allah yardımcınız olsun. Her işinizi kolaylaştırsın inşaallah.

Gerçekten 22 yaş çok erken ya evlenmek için en güzel zamanların neden evliliğin sorumluluğunu alasın ki, yoksa karşındakinin yaşadıkları bir eksi değil yeniden söylüyorum. Sadece acele etme.

Ben olsam kadına bir şekilde ulaşır neden ayrıldıklarını bide ondan dinlemek isterdim emin ol allah korkusu varsa anlatır sen de ona gore hareket edersin

Adam da biliyor ki aileni ikna etmeyi sana birakmis. Ailene kabul ettirme isini o yapmali, sen degil.

Profilinize biraz göz attim. Çok zor şeyler yaşamışsınız :(
Ailenin desteği çok önemli hayatımızın her anında.
Allah yardımcınız olsun. Her işinizi kolaylaştırsın inşaallah.
Teşekkür ederim tatlım şu anki hayatım çok iyi elhamdülillah nikah tarihi aldım öbür aya aşk evlilgi yapicam romantik beyefendi hiç kavga etmediğim bir adamla maşallah nazar değmesin inşallah ..hayırlısı herseyin

Teşekkür ederim tatlım şu anki hayatım çok iyi elhamdülillah nikah tarihi aldım öbür aya aşk evlilgi yapicam romantik beyefendi hiç kavga etmediğim bir adamla maşallah nazar değmesin inşallah ..hayırlısı herseyin

Yaaaa çok sevindim canım ya
Inşaallah bu sefer çok mutlu huzurlu olursun.

Araştırmadan evlenmeye kalkmak birde Teklif kabul etmek.. Kardeşim ailene konuyu aç söyle bir araştırın sorun bakalım ne den boşanmış ? onun anlattıkları kadar biliyorsun ya yalansa ? seviyorum evlenmek istiyorumla olmuyor bu işler.. Ailen istemiyorsa da görüşme benden sana abla tavsiyesi çok pişman olursun

Ailene söyle ikna olmazlarsa kaçarsın ne olacak canım gözünü karartmışsın illa da evlencem evlencem diye...
Çok pişman olacaksın ama bazı şeylerin yaşanması gerekiyor ki öğrenesin.

Back
X