- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Nasil gidiyo tarti neler soyluyo zigzag ile ilgiliDevam canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil gidiyo tarti neler soyluyo zigzag ile ilgiliDevam canım benim
Her gün uygulaSam güzel şeyler söyleyecek de bazen 2000 kaloriyi buluyorumNasil gidiyo tarti neler soyluyo zigzag ile ilgili
Ben gecen aksam pasta keserken parmagimi yaladim.ama parmagima biraz fazla pasta bulasmis olabilirHer gün uygulaSam güzel şeyler söyleyecek de bazen 2000 kaloriyi buluyorum
Valla ben pasta yedim geçen haftaBen gecen aksam pasta keserken parmagimi yaladim.ama parmagima biraz fazla pasta bulasmis olabilir
Senin kafan epey yemekte o zaman ahahahAy bi de dün ogretmenler odasindaki turuncu tebesir parcalarini soslu fistik zannettim
Kiz sorma b12 ignesi vuruluyom o acti heralde istahimiValla ben pasta yedim geçen hafta
Senin kafan epey yemekte o zaman ahahah
Belli orası afiyet olsunKiz sorma b12 ignesi vuruluyom o acti heralde istahimi
tebrikler canım13 Nisan en çok kilo verdim yarışması
1.bilinmeyen (59.6/59.2/0.67%)
Ben de tebrik ederim seni canım az gitmiş ikimizden de ama hiç yoktan iyidir13 Nisan en çok kilo verdim yarışması
1.bilinmeyen (59.6/59.2/0.67%)
2-Külkedisi (67.6/67.4/-200gr/%0.29)
Ben de tebrik ederim seni canım az gitmiş ikimizden de ama hiç yoktan iyidir
tabikideKızlar ikinizi de tebrik ederim eksi eksidir ama daha cok gidebilecekken niye gitmesin dimi
Olsun anam ben o kadar çok yiyorum ki buna şükürKızlar ikinizi de tebrik ederim eksi eksidir ama daha cok gidebilecekken niye gitmesin dimi