• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Merak ettim çok asıl sen söyle ne yedin :KK70::KK70::KK70::KK70: cuma cumartesi pazar:confused:
Bi dusuneyim :D
Cuma oglen donerin yanina 5 tane kızarmış patates yedim.cumartesi ara ogunde patlamis misir yedim.dun de oglen cig kofte uzerine de cayin yanina kuruyemis yedim dun azucuk abartmış olabilirim :olamaz:
Bunlarin icinde tek cis sayilacak da patates kizartmasi bence.Ve bugun 100 gr eksideyim:KK76:

Bi dusuneyim :KK70:
Cuma oglen donerin yanina 5 tane kızarmış patates yedim.cumartesi ara ogunde patlamis misir yedim.dun de oglen cig kofte uzerine de cayin yanina kuruyemis yedim dun azucuk abartmış olabilirim :olamaz:
Bunlarin icinde tek cis sayilacak da patates kizartmasi bence.Ve bugun 100 gr eksideyim:KK76:
5 tane normal ya bence koruma da olan biri için önemli olan yiyerek kilo almamak zaten güzel güzel guzellll

bende vereyim menuyu erkenden fazla gelemiyom net minnacık kaldı çünkü
9:00
2 yumurta 7 zeytin peynir. Yeşillik. Salatalık bi parça tb ekmeği sekersiz cay
11:45
şekersiz turk kahvesi 1 incir
13:30
bol salata yoğurt 2veya 3 yk kasığı bulgur pilavı
16:yarım kucuk muz 2 çilek
18:30
bi tabak et sote salata ayran
su 3 oldu şimdiden
spor 30 dk leslie 2
45 dk orta tempo yuruyus 15 dk egzersiz

Bence olabilir ama bende olduğu gibi hızlıca almıştır geri.. seni çok iyi anlıyorum ben de çok üzülmüştüm
Yok kız o kadar üzülmezdim :)) ben derece beklemiyordum.. senin için daha çok üzülmüştüm.. o kadar yüzde 5 yaptın sen :sampiyon:

Back