Sensin ŞİŞKO

Vayyyy superrrrrr
Kız yeni arkadaşlar gelebiliyor mu anacım

Hippo yok ya biz herkesi aldik aktif katilacak olanlar gelsin dedik zaten katilmayanlar bi sure sonra tamamen kopuyor.

Terbiyesizler yaaa nasıl insan bunlar hoşgeldin canım iyi yaptın takma sen onları boşver annelik gibi var mı
Oyle tabi aslinda 15 kilo verdim ama odemdi tabi :) bi donem cocugumla ilgilenmekten istahim kapanmisti ne guzel sonra izne gttm geldm annmde acildi istahm simdi cok afedersnz dana gbi yiyorum bi dur demem gerek gercekten hos gorunememeye basladm sizlerle banada motivasyon olur gunluk neler yediginizi yaziyormusunuz

Ayyy ben bıktım bu insanların boş laflarından diyenlerde eminim çokta fit insanlar değildir. Bana kilo almışsın diyenler kendileri hiç aynaya bakmayan kişilerdi. Lan doğum yaptım keyfimden almadım ya ne yapayım ben ebru şallı mıyım olmuyo işte gebelikte alıyorum. Üzülme gidecek kendini anlatsana tanıyalım seni

Tabi yazıyoruz hergün menü su Spor bildirimi yapılan detokslar kullanılan çaylar ilk sayfayi oku cuma kilo bildirimi var

Bide ben tup bebekle sahip oldum ilaclar daha bi sisirdu beni.27 yasindayim 7 yillik evliyim 6 aylik oglum var ailemden uzakta yasiyorum esimin tayini dolayisiyla kimsem yok burda ben normalde kilo takintisi olan biri degildim ama gecen alisverise gittim ve hicbirsey yakismadi bide ustune evde tv acip klipteki fit kizlari gorunce bikacgundur bunalimdayim tamam dedim artk bukadar yeter buarada hedefim 60:)

Wuhuuuuuuu

Arkadaslar aranizda yesilcay limon soda uclusunu uygulayan varmi bugun sosyal medyada bi sayfada denk geldm cok kiside memnun oldugunu yazmis yarin onuda yapicam ben
Heeee yapıyorlardı kızlar dukan birası mi ne diyorlardı dene bakalım sende ben içemedim onu

Tabi yazıyoruz hergün menü su Spor bildirimi yapılan detokslar kullanılan çaylar ilk sayfayi oku cuma kilo bildirimi var
Ay iyimis hafta basindan katilmis oldum tamam ben de hergun aksam bildirimj yaparim yarin sabah ac karnina tartilip son guncel kilomu yazayim ozaman bayadir tartilmiyorum sinirden:)

Ay iyimis hafta basindan katilmis oldum tamam ben de hergun aksam bildirimj yaparim yarin sabah ac karnina tartilip son guncel kilomu yazayim ozaman bayadir tartilmiyorum sinirden:)
Tamam başlangıç hedef olarak yaz sende hadi bakalım insallahhh

Ben bi sefer denemelik yaptim icebildim.aslinda buzdolabinda sogutup soguk soguk icince guzel gidiyor spordan sonra ben oyle icebilmistim
Ben ılık yani oda sıcaklığında içmiştim belki ondandır canım ben yarım elma yarım salatalık doğrayıp üç dilim limon bor tutam nane maydonoz taze zencefil kabuk tarçın koyup suyuma onu içiyorum arada

12 Kasim Pazar Spor Listesi

1.matematik61:
45 dk leslie=90
10 dk hiit cardio=50
Toplam=140puan

Alta ekleyerek devam.edelim kizlar

12 Kasim Pazar Spor Listesi

1.matematik61:
45 dk leslie=90
10 dk hiit cardio=50
Toplam=140puan

2.sem35
500 ip :100
200 bölgesel :40
Toplam :140 puan
Alta ekleyerek devam.edelim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…