- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Vayyyy superrrrrrVeee yine kacamaksiz kapadım bugünü tebrik edin beni
Sabah 11 pazar olunca
İki yumurta pişmiş
Az domates
Bir kk peynir
3 zeytin
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara 2 gibi bir küçük Trabzon hurması çok canım çekti
Parmak kadar muz
Aksam 6
Bir kepçe çorba
4 kaşık ebegumeci kavurması
yarım kaşık makarna
Yarım kase yoğurt
Gün bitti bunlarla Başka ekmek yemedim
2 litre su 60 dakika yuruyus
Kız yeni arkadaşlar gelebiliyor mu anacım
Oyle tabi aslinda 15 kilo verdim ama odemdi tabi :) bi donem cocugumla ilgilenmekten istahim kapanmisti ne guzel sonra izne gttm geldm annmde acildi istahm simdi cok afedersnz dana gbi yiyorum bi dur demem gerek gercekten hos gorunememeye basladm sizlerle banada motivasyon olur gunluk neler yediginizi yaziyormusunuzTerbiyesizler yaaa nasıl insan bunlar hoşgeldin canım iyi yaptın takma sen onları boşver annelik gibi var mı
Benim hedefim 50 canım boyum kısa benim 157 cmKilon yokmuş fazla yaaa hedef kaç ben 83 le başladım şuan 77.7 yim hedefim 65 :)))
Ayyy ben bıktım bu insanların boş laflarından diyenlerde eminim çokta fit insanlar değildir. Bana kilo almışsın diyenler kendileri hiç aynaya bakmayan kişilerdi. Lan doğum yaptım keyfimden almadım ya ne yapayım ben ebru şallı mıyım olmuyo işte gebelikte alıyorum. Üzülme gidecek kendini anlatsana tanıyalım seniVe bende yarin basliyorum sonunda dogum kilolarimi vermek icin cabalamaya.beni gorunce ya sen dogurmadinmi yoksa bebegin esinimi unuttular iceride diyenlere inat fit olucam kismetse.benide alin aranizaboyun 158 kilo 73 6 ay once dogum yaptim bu arada.
O zaman bizim takımdan arkadaş var o da gelsin hippoş yokkenVayyyy superrrrrr
Hippo yok ya biz herkesi aldikaktif katilacak olanlar gelsin dedik zaten katilmayanlar bi sure sonra tamamen kopuyor.
Hippocum da kıyamazdı alırdı kilo vermek istiyorum aktif olucam diyenleriiVayyyy superrrrrr
Hippo yok ya biz herkesi aldikaktif katilacak olanlar gelsin dedik zaten katilmayanlar bi sure sonra tamamen kopuyor.
Tabi yazıyoruz hergün menü su Spor bildirimi yapılan detokslar kullanılan çaylar ilk sayfayi oku cuma kilo bildirimi varOyle tabi aslinda 15 kilo verdim ama odemdi tabi :) bi donem cocugumla ilgilenmekten istahim kapanmisti ne guzel sonra izne gttm geldm annmde acildi istahm simdi cok afedersnz dana gbi yiyorum bi dur demem gerek gercekten hos gorunememeye basladm sizlerle banada motivasyon olur gunluk neler yediginizi yaziyormusunuz
Bende 160 im ama ilk bi 65 olayım da kızlar sana yetmez biraz daha verirsin diyorlar bakicaz artikBenim hedefim 50 canım boyum kısa benim 157 cm
Aktif zaten çağırdığım hemde benim bu hafta orti olur kendileri Yenicezzzz herkesi :)))Hippocum da kıyamazdı alırdı kilo vermek istiyorum aktif olucam diyenlerii
Bide ben tup bebekle sahip oldum ilaclar daha bi sisirdu beni.27 yasindayim 7 yillik evliyim 6 aylik oglum var ailemden uzakta yasiyorum esimin tayini dolayisiyla kimsem yok burda ben normalde kilo takintisi olan biri degildim ama gecen alisverise gittim ve hicbirsey yakismadi bide ustune evde tv acip klipteki fit kizlari gorunce bikacgundur bunalimdayim tamam dedim artk bukadar yeter buarada hedefim 60:)Ayyy ben bıktım bu insanların boş laflarından diyenlerde eminim çokta fit insanlar değildir. Bana kilo almışsın diyenler kendileri hiç aynaya bakmayan kişilerdi. Lan doğum yaptım keyfimden almadım ya ne yapayım ben ebru şallı mıyım olmuyo işte gebelikte alıyorum. Üzülme gidecek kendini anlatsana tanıyalım seni
WuhuuuuuuuBide ben tup bebekle sahip oldum ilaclar daha bi sisirdu beni.27 yasindayim 7 yillik evliyim 6 aylik oglum var ailemden uzakta yasiyorum esimin tayini dolayisiyla kimsem yok burda ben normalde kilo takintisi olan biri degildim ama gecen alisverise gittim ve hicbirsey yakismadi bide ustune evde tv acip klipteki fit kizlari gorunce bikacgundur bunalimdayim tamam dedim artk bukadar yeter buarada hedefim 60:)
Heeee yapıyorlardı kızlar dukan birası mi ne diyorlardı dene bakalım sende ben içemedim onuArkadaslar aranizda yesilcay limon soda uclusunu uygulayan varmi bugun sosyal medyada bi sayfada denk geldm cok kiside memnun oldugunu yazmis yarin onuda yapicam ben
Ay iyimis hafta basindan katilmis oldum tamam ben de hergun aksam bildirimj yaparim yarin sabah ac karnina tartilip son guncel kilomu yazayim ozaman bayadir tartilmiyorum sinirden:)Tabi yazıyoruz hergün menü su Spor bildirimi yapılan detokslar kullanılan çaylar ilk sayfayi oku cuma kilo bildirimi var
Ben bi sefer denemelik yaptim icebildim.aslinda buzdolabinda sogutup soguk soguk icince guzel gidiyor spordan sonra ben oyle icebilmistimHeeee yapıyorlardı kızlar dukan birası mi ne diyorlardı dene bakalım sende ben içemedim onu
Tamam başlangıç hedef olarak yaz sende hadi bakalım insallahhhAy iyimis hafta basindan katilmis oldum tamam ben de hergun aksam bildirimj yaparim yarin sabah ac karnina tartilip son guncel kilomu yazayim ozaman bayadir tartilmiyorum sinirden:)
Ben ılık yani oda sıcaklığında içmiştim belki ondandır canım ben yarım elma yarım salatalık doğrayıp üç dilim limon bor tutam nane maydonoz taze zencefil kabuk tarçın koyup suyuma onu içiyorum aradaBen bi sefer denemelik yaptim icebildim.aslinda buzdolabinda sogutup soguk soguk icince guzel gidiyor spordan sonra ben oyle icebilmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?