Sensin ŞİŞKO

Tamm inşaAllah spor var değil mi önerilerinizi bekliyorum özellikle basen kalça popo hızlı eritmek için

Hosbulduk canım inşaAllah verelim hepsi gitsin kilolarımın
Bak ben buraya katildigimda ekimin 15iydi.16 ekimden beri gayet iyi gidiyorum. Buranin sayesinde kahvalti aliskanligi edindim.25 eylulde 85.1 ile kendim baslamistim 16 ekim sabahi 82.3 ile buraya katildim su an bu gruba katilali 1 ay bile olmadi ve ben 77 kiloyum.1 aydan kisa surede 5 kilodan fazla verdim burada.

Maasallah canım :) inşaAllah ben de hemen veririm kiloları mi

Tamm inşaAllah spor var değil mi önerilerinizi bekliyorum özellikle basen kalça popo hızlı eritmek için
Canım akşamları yine spor listesi de açıyoruz yapanlar yazıyo yürüyüş, ip,koşu,leslie,Allah ne verdiyse ama diğer topiklerde ip atlayıp çok güzel sonuç alanlar var yapabilirsen ipi bi dene

Nane kekik hoş geldin canım, takımda devam ediyor musun? Inşallah büyük bir kararlılıkla kilolarımız gidecek. Benim de doğumlar sonra si gördüğüm 77 kilom vardı şimdi yok çok şükür görenler çok zayıfsın diyor ben inanmıyorum onlara
Hoş geldin canım. Yav biz sana kısaca ne diyecez ertuğrul desem.olmaz ertugtulunannesi desem abooo aklımda deli sorular... boyun kaç canım bu kilo rakam.olarak vok değil aslında. Birbirimize destekle verecem ınslalah. Bende bu ara ipin ucunu kaçırdım yarın itibari ile menü vermeye başlıyorum

Günaydın tatlı arkadaşlarım benim

Yeni aekadaslar hoşgeldiniz. Aktif katildiginiz sürece emin olun buranin cok faydasini goreceksiniz :)
Hosbulduk
Çok güzel gitmiş maşallah
hoşbulduk canım evet takımda devam ediyorum ama liste dışı benim ödem problemi var bı turlu çözülmeyen diyetisyenik bile pes etti bı günde 4kg alıp 4kg verebilen bı bünye var buda listede etkili oluyor sonuçta bı yarış
Sen nasılsın

tevafuk55 tuvalet eğitimindemisiniz ilk başta öyle canım bı haftaya ciste tuvalete gidiyor :) ama sana tavsiyem kimseye dillendirme ben oğlumu gece bile kaldirmiyordum kupkuru kalkıyordu çocuk memleketee gidip geldik duyan aaa dedi sonuç gece iç kere kaldırıyorum

Ayyy ne güzell pazar pazar aktif geçiyor herkes dikkat ediyor dimiiii yediklerine kızlara bende kendimi anlatayım accuk 52 kiloluk idim sonra hamile kalacam tatil o bu şu derken 57 oldum, üstüne ikizlerime hamile kaldım 79 kilo ile doğum yaptım sonrasında 66 ya kadar indim dahada veremedim yerimde sayıp durdum takiiii bu gruptaki arkadaşlarımı bulana kadar 15 ekimde guruba girdim şimdi 61.5 oldum hedefim 55 hepinizi seviyorum

Halime de canım ertugrulunhalimesi ya

Boyum 157 cm kilom 62 hedefim 50 :)

Maşallah ikizler verdiğimiz benim gibi emzirirken depolama yapmamissin
Misafirlerim gitti ve ben de oturdum.oglumu yedircem de halim yok.
çocuklu misafir zor oluyor ama çocuklarda kalabalığa alismali benim ki çok anneciği oldu sonzamanda yedirip kendinde dinlen

Menümmmmm

Sabah iki kayısı
10 kahvaltı 2 kaşık menemen, 1 kk peynir, yarım dilim ekmek, şekersiz çay
14:30 1 kase mercimek çorbası, 4 yk yeşil mercimek, 2 adet serçe parmak büyüklüğünde bulgurla karışık sarma kızım sardığı için hayır diyemedim görseniz nasıl hevesliydi
15:30 1 kase yoğurt
18 1 küçük muz, 1 bardak tarcinli süt
Ayy bu haftasonları beni öldürecek

Niye oldurecek yahu mis gibi gecirmissin aksam yemegin bile yok yarina gelsin bol eksiler

Ben de menü vereyim.Bugun kahvaltiya misafirim vardi.Kahvalti adi altinda epeyce gec yedik ve epeyce yedim acikmadim gec yiyince de.o yuzden aksam yemegi yok.

Sabah-oglen 13.30
2 dilim cavdar ekmegi
10 zeytin
Haslanmis yumurta beyazi
5 ince dilim sucuk
5 tane parmak patates(firinda)
Salatalik

Ara 17.00
1 elma

Aksam 19.30
1 bardak tarcinli süt

Su 2 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…