- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Tamm inşaAllah spor var değil mi önerilerinizi bekliyorum özellikle basen kalça popo hızlı eritmek içinBurada ne kadar aktif olursanız okadar iyi oluyor kızlar akşamları mutlaka menü paylaşıyoruz, menülere yorum yapıyoruz, birbirimizi yanlış yapınca uyarıyoruz insan kendini sorumlu hissediyor ve dikkat ediyor cumaları kilo paylaşımı yapıyoruz kim ne kadar vermiş eksildiğimizi gördükçe mutlu oluyoruz hep beraber birbirimize destek oluyoruz birlikte başarıcaz
Hosbulduk canım inşaAllah verelim hepsi gitsin kilolarımınGünaydın tatlı arkadaşlarım benim
Yeni aekadaslar hoşgeldiniz. Aktif katildiginiz sürece emin olun buranin cok faydasini goreceksiniz :)
Bak ben buraya katildigimda ekimin 15iydi.16 ekimden beri gayet iyi gidiyorum. Buranin sayesinde kahvalti aliskanligi edindim.25 eylulde 85.1 ile kendim baslamistim 16 ekim sabahi 82.3 ile buraya katildim su an bu gruba katilali 1 ay bile olmadi ve ben 77 kiloyum.1 aydan kisa surede 5 kilodan fazla verdim burada.Hosbulduk canım inşaAllah verelim hepsi gitsin kilolarımın
Maasallah canım :) inşaAllah ben de hemen veririm kiloları miBak ben buraya katildigimda ekimin 15iydi.16 ekimden beri gayet iyi gidiyorum. Buranin sayesinde kahvalti aliskanligi edindim.25 eylulde 85.1 ile kendim baslamistim 16 ekim sabahi 82.3 ile buraya katildim su an bu gruba katilali 1 ay bile olmadi ve ben 77 kiloyum.1 aydan kisa surede 5 kilodan fazla verdim burada.
Canım akşamları yine spor listesi de açıyoruz yapanlar yazıyo yürüyüş, ip,koşu,leslie,Allah ne verdiyse ama diğer topiklerde ip atlayıp çok güzel sonuç alanlar var yapabilirsen ipi bi deneTamm inşaAllah spor var değil mi önerilerinizi bekliyorum özellikle basen kalça popo hızlı eritmek için
İp mi tamm deneyeceğim :)Canım akşamları yine spor listesi de açıyoruz yapanlar yazıyo yürüyüş, ip,koşu,leslie,Allah ne verdiyse ama diğer topiklerde ip atlayıp çok güzel sonuç alanlar var yapabilirsen ipi bi dene
Nane kekik hoş geldin canım, takımda devam ediyor musun? Inşallah büyük bir kararlılıkla kilolarımız gidecek. Benim de doğumlar sonra si gördüğüm 77 kilom vardıİyi pazarlar günaydın herkese
Zamanla tanıyacağım inşallah herkesi ben kendimden bahsedeyim
2.5 yaşında bı oğlum var o krese gidene kadar ise ara verdimmaddi imkanlar yeterliyse özellikle ilk üç yaş anne yani taraftariyim zor bulunca belkıde
Kilo alma sebebim ilk dusugudem sonra oğlumda bir fiil yatmakta başladı 63le hamile kalıp 73le doğuma gittim ama süt olsun diye (ki oğlum memeyi reddediyordu ) neler neler yedim durumu fark ettiğimde 84olmustum bilezor bı çocuktu üç kere meme grevi yaşadık buna rağmen 26ay emzirdikten sonra kilo vermek durdu şimdi bı ileri iki geri daha kararlı olmam gerekiyor
Hoş geldin canım. Yav biz sana kısaca ne diyecezBen de kendimden bahsedeyim :) 3 buçuk yıllık evliyim. 28 aylık bir kızım var çalışmıyorum. Ev hanımıyım evlendigimde 47 kiloydum. Hamile kaldığımda 59 doguma girdiğim de 79 kiloydum. Şu an 62 kiloyum. Bende zayıf fit anne olmak istiyorum Allah izin verirse.
En nefret ettiğim şey başıma geldiaz önce markete giderken camda ki yansımamı gördüm şok oldum montumun üstünden kalçalarım çok net görünüyordu inanılmaz nefret ettim kendimden adım atarken sağa sola devriliyormuş popom haberim yok bu görüntüyü yok etmem lazım acil yardım edin bana lütfen (((
HosbuldukGünaydın tatlı arkadaşlarım benim
Yeni aekadaslar hoşgeldiniz. Aktif katildiginiz sürece emin olun buranin cok faydasini goreceksiniz :)
Çok güzel gitmiş maşallahBak ben buraya katildigimda ekimin 15iydi.16 ekimden beri gayet iyi gidiyorum. Buranin sayesinde kahvalti aliskanligi edindim.25 eylulde 85.1 ile kendim baslamistim 16 ekim sabahi 82.3 ile buraya katildim su an bu gruba katilali 1 ay bile olmadi ve ben 77 kiloyum.1 aydan kisa surede 5 kilodan fazla verdim burada.
hoşbulduk canım evet takımda devam ediyorum ama liste dışı benim ödem problemi var bı turlu çözülmeyen diyetisyenik bile pes ettiNane kekik hoş geldin canım, takımda devam ediyor musun? Inşallah büyük bir kararlılıkla kilolarımız gidecek. Benim de doğumlar sonra si gördüğüm 77 kilom vardışimdi yok çok şükür görenler çok zayıfsın diyor ben inanmıyorum onlara
Hoş geldin canım. Yav biz sana kısaca ne diyecezertuğrul desem.olmaz ertugtulunannesi desem abooo aklımda deli sorular... boyun kaç canım bu kilo rakam.olarak vok değil aslında. Birbirimize destekle verecem ınslalah. Bende bu ara ipin ucunu kaçırdım yarın itibari ile menü vermeye başlıyorum
Halime de canım ertugrulunhalimesi yaNane kekik hoş geldin canım, takımda devam ediyor musun? Inşallah büyük bir kararlılıkla kilolarımız gidecek. Benim de doğumlar sonra si gördüğüm 77 kilom vardışimdi yok çok şükür görenler çok zayıfsın diyor ben inanmıyorum onlara
Hoş geldin canım. Yav biz sana kısaca ne diyecezertuğrul desem.olmaz ertugtulunannesi desem abooo aklımda deli sorular... boyun kaç canım bu kilo rakam.olarak vok değil aslında. Birbirimize destekle verecem ınslalah. Bende bu ara ipin ucunu kaçırdım yarın itibari ile menü vermeye başlıyorum
Yedirde o uyuyunca sende yat dinlen canımMisafirlerim gitti ve ben de oturdum.oglumu yedircem de halim yok.
Maşallah ikizler verdiğimiz benim gibi emzirirken depolama yapmamissinAyyy ne güzell pazar pazar aktif geçiyor herkes dikkat ediyor dimiiii yediklerine kızlara bende kendimi anlatayım accuk52 kiloluk idim sonra hamile kalacam tatil o bu şu derken 57 oldum, üstüne ikizlerime hamile kaldım 79 kilo ile doğum yaptım sonrasında 66 ya kadar indim dahada veremedim yerimde sayıp durdum takiiii bu gruptaki arkadaşlarımı bulana kadar 15 ekimde guruba girdim şimdi 61.5 oldum hedefim 55 hepinizi seviyorum
çocuklu misafir zor oluyor ama çocuklarda kalabalığa alismali benim ki çok anneciği oldu sonzamanda yedirip kendinde dinlenMisafirlerim gitti ve ben de oturdum.oglumu yedircem de halim yok.
Niye oldurecek yahu mis gibi gecirmissin aksam yemegin bile yok yarina gelsin bol eksilerMenümmmmm
Sabah iki kayısı
10 kahvaltı 2 kaşık menemen, 1 kk peynir, yarım dilim ekmek, şekersiz çay
14:30 1 kase mercimek çorbası, 4 yk yeşil mercimek, 2 adet serçe parmak büyüklüğünde bulgurla karışık sarma kızım sardığı için hayır diyemedim görseniz nasıl hevesliydi
15:30 1 kase yoğurt
18 1 küçük muz, 1 bardak tarcinli süt
Ayy bu haftasonları beni öldürecek
Çok düzensiz geliyo ya kendimi böyle olunca iyi hissetmiyorum ama sen iyi diyosan tamamNiye oldurecek yahu mis gibi gecirmissin aksam yemegin bile yok yarina gelsin bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?