• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Hayırlı akşamlar :)

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği içine 1 dilim kaşar peyniri ve 1 dilim beyaz peynirli tost 1 bardak meyve suyu(vişne suyu ev yapımı)

Öğlen:1 avuç fındık ve ceviz içi

Aksam: 1 kase karnabahar çorbası 4 kaşık tavuk sote 1 kaşık az yağlı makarna

1 lt su
60 dk leslie

Ben de menü vereyim.Bugun kahvaltiya misafirim vardi.Kahvalti adi altinda epeyce gec yedik ve epeyce yedim acikmadim gec yiyince de.o yuzden aksam yemegi yok.

Sabah-oglen 13.30
2 dilim cavdar ekmegi
10 zeytin
Haslanmis yumurta beyazi
5 ince dilim sucuk
5 tane parmak patates(firinda)
Salatalik

Ara 17.00
1 elma

Aksam 19.30
1 bardak tarcinli süt

Su 2 oldu
Akşam ile dengelemişsin canım çok iyi

Kızlar bu hafta saçma sapan yedim kilo olacak niye durduramıyorum kendimi anlamadım ya :(
Menü vermem lazım böyle olmayacak

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği içine 1 dilim kaşar peyniri ve 1 dilim beyaz peynirli tost 1 bardak meyve suyu(vişne suyu ev yapımı)

1 lt su
60 dk leslie
Canim menu harika spor güzel ama o su miktari ne öyle :sinirli::sinirli:
En az 2 lt ye cikarmaya calis yavas yavas su olmadan az yesen de zayiflatamazsin.
Kızlar bu hafta saçma sapan yedim kilo olacak niye durduramıyorum kendimi anlamadım ya :KK43:
Menü vermem lazım böyle olmayacak

Aynen canım menu vermeye basla etkiki olur.E bi de artik bebis büyüdü haliyle artacak yediklerin.

Ben de menü vereyim.Bugun kahvaltiya misafirim vardi.Kahvalti adi altinda epeyce gec yedik ve epeyce yedim acikmadim gec yiyince de.o yuzden aksam yemegi yok.

Sabah-oglen 13.30
2 dilim cavdar ekmegi
10 zeytin
Haslanmis yumurta beyazi
5 ince dilim sucuk
5 tane parmak patates(firinda)
Salatalik

Ara 17.00
1 elma

Aksam 19.30
1 bardak tarcinli süt

Su 2 oldu
Akşam toparlamışsın canım :))

1 lt su
60 dk leslie
Suuuuuu suuuuuu çooookkk suuuuuu içiyoruz :)) birde kaşarla arana mesafe koymaya çalış bence ;)

Veee yine kacamaksiz kapadım bugünü tebrik edin beni :KK49:

Sabah 11 pazar olunca
İki yumurta pişmiş
Az domates
Bir kk peynir
3 zeytin
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara 2 gibi bir küçük Trabzon hurması çok canım çekti
Parmak kadar muz

Aksam 6
Bir kepçe çorba
4 kaşık ebegumeci kavurması
yarım kaşık makarna
Yarım kase yoğurt
Gün bitti bunlarla Başka ekmek yemedim

2 litre su 60 dakika yuruyus:KK55:

Canim menu harika spor güzel ama o su miktari ne öyle :sinirli::sinirli:
En az 2 lt ye cikarmaya calis yavas yavas su olmadan az yesen de zayiflatamazsin.

Aynen canım menu vermeye basla etkiki olur.E bi de artik bebis büyüdü haliyle artacak yediklerin.

Suuuuuu suuuuuu çooookkk suuuuuu içiyoruz :)) birde kaşarla arana mesafe koymaya çalış bence :KK66:

Hatunlar şu içmeye çalışacağım inanın bazı günler hiç şu içmiyorum ben alışkanlık yapmam lazım :(

Veee yine kacamaksiz kapadım bugünü tebrik edin beni :KK49:

Sabah 11 pazar olunca
İki yumurta pişmiş
Az domates
Bir kk peynir
3 zeytin
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara 2 gibi bir küçük Trabzon hurması çok canım çekti
Parmak kadar muz

Aksam 6
Bir kepçe çorba
4 kaşık ebegumeci kavurması
yarım kaşık makarna
Yarım kase yoğurt
Gün bitti bunlarla Başka ekmek yemedim

2 litre su 60 dakika yuruyus:KK55:
Ozaman tebrikkleerrr ;)

Ve bende yarin basliyorum sonunda dogum kilolarimi vermek icin cabalamaya.beni gorunce ya sen dogurmadinmi yoksa bebegin esinimi unuttular iceride diyenlere inat fit olucam kismetse.benide alin araniza:kk77: boyun 158 kilo 73 6 ay once dogum yaptim bu arada.
Terbiyesizler yaaa nasıl insan bunlar hoşgeldin canım iyi yaptın takma sen onları boşver annelik gibi var mı

Back
X