Sensin ŞİŞKO

bı günde 4kg alıp 4kg verebilen bı bünye var buda listede etkili oluyor sonuçta bı yarış
Sen nasılsın
Zamanla çözülür canım hiç merak etme bende yarın itibari ile daha kararlı olacam okul ev çocuklar aşırı yoğun bir hayatım var
Ay valla bende korkuyorum nazardan. Aslında ogrendi ama her an bir şey olacak bozulacak gibi çok şükür 1 hafta sürdü. Ama bu saatten sonra cat pat kaçırıyor diyec3m napayim

Gunaydin hanimlar az once tartildim bende 72.6 ciktim birazdan ilik suya limonumu katip icicem sonrasindada kahvalti.esim kepek ekmegi almayi unutmus ama form sade biskuvisi var onumu kullansam kahvaltida yoksa iki dilim normal ekmekmi yesem

Gunaydin hanimlar az once tartildim bende 72.6 ciktim birazdan ilik suya limonumu katip icicem sonrasindada kahvalti.esim kepek ekmegi almayi unutmus ama form sade biskuvisi var onumu kullansam kahvaltida yoksa iki dilim normal ekmekmi yesem
Su üstünde form yazanlar bana hep itici geldi nedense sevmiyorum

Haklısın, neden bende bilmiyorum.
Birde bi iştah açılması var regl öncesi hamile gibi herşeyi canım çekiyor.
1 aya kalmaz spora yazılıyorum zaten gidip görüşme yapacağım.
Canın istediğinden sadece bir lokma yediğin sürece artı çıkmazsın en azından sadece yerinde sayarsın topla kendini toplaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…