- 18 Kasım 2014
- 1.598
- 4.674
- 133
- 41
İyi gecelerBana müsade herkese iyi geceler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gecelerBana müsade herkese iyi geceler![]()
Zamanla çözülür canım hiç merak etme bende yarın itibari ile daha kararlı olacambı günde 4kg alıp 4kg verebilen bı bünye var buda listede etkili oluyor sonuçta bı yarış
Sen nasılsın
Ay valla bende korkuyorum nazardan. Aslında ogrendi ama her an bir şey olacak bozulacak gibi çok şükür 1 hafta sürdü. Ama bu saatten sonra cat pat kaçırıyor diyec3m napayimtevafuk55 tuvalet eğitimindemisiniz
ilk başta öyle canım bı haftaya ciste tuvalete gidiyor :) ama sana tavsiyem kimseye dillendirme ben oğlumu gece bile kaldirmiyordum kupkuru kalkıyordu çocuk memleketee gidip geldik duyan aaa dedi sonuç gece iç kere kaldırıyorum
![]()
Haha olsun canim göz yanilmasi olabilir
Yeni arkadaslari 1 hafta deneme 1 2 yapıyoruz sonra alıyoruz canımKız yeni arkadaşlar gelebiliyor mu anacım
Hayırlı sabahlar güzel hatunlarbugün çok mutluyum dün 62 gösteren tartım bugün 61.2 gösterdi
![]()
Ya bir ara almayalım demişlerdi ya ondan sordum canimYeni arkadaslari 1 hafta deneme 1 2 yapıyoruz sonra alıyoruz canım![]()
Sadece limon yetmez içine zencefil nane tarçın da koy
Su üstünde form yazanlar bana hep itici geldi nedense sevmiyorumGunaydin hanimlar az once tartildim bende 72.6 ciktim birazdan ilik suya limonumu katip icicem sonrasindada kahvalti.esim kepek ekmegi almayi unutmus ama form sade biskuvisi var onumu kullansam kahvaltida yoksa iki dilim normal ekmekmi yesem
Çoktan içtim bitti bile, yarına öyle yapayım canım..Sadece limon yetmez içine zencefil nane tarçın da koy
Tamam canimmm bu ara sen baya saldın kendini bak toparlaaaaÇoktan içtim bitti bile, yarına öyle yapayım canım..
Haklısın, neden bende bilmiyorum.Tamam canimmm bu ara sen baya saldın kendini bak toparlaaaa![]()
Ben bu hafta öyleyim saldım niye öykenıldum bilmiyorumHaklısın, neden bende bilmiyorum.
Birde bi iştah açılması var regl öncesi hamile gibi herşeyi canım çekiyor.
1 aya kalmaz spora yazılıyorum zaten gidip görüşme yapacağım.
Canın istediğinden sadece bir lokma yediğin sürece artı çıkmazsın en azından sadece yerinde sayarsın topla kendini toplaaaHaklısın, neden bende bilmiyorum.
Birde bi iştah açılması var regl öncesi hamile gibi herşeyi canım çekiyor.
1 aya kalmaz spora yazılıyorum zaten gidip görüşme yapacağım.